geia_sou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 εχω τον compaq presario 2560 ea .συνδεσα το notebook με την τηλεοραση μου με καλώδιο svideo που καταλήγει σε scart.βλεπω κανονικα την οθόνη του Pc με την διαφορά οτι είναι ασπρομαυρη. εκανα καποιες αλλαγες στο region της καρτας οπως λεει και το manual της κάρτας γραφικων(έβαλα ελλαδα ,δοκιμασ και άλλες χώρες αλλα και παλι τιποτα).εχω δοκιμασει πολλους συνδιασμους μεχρι και την τηλεοραση μου εκανα κυρια οθονη απομονώνοντας την οθονη του laptop..καμια ιδεα? ευχαριστω.. ps εχω ήδη κατεβασει τους καινουργιους drivers της καρτας και παλι τιποτα
Dark_son20 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 eee..mono svideo exei??? to kitrino visma den to exei????
madsc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Υπάρχει sticky ναι μεν, αλλά σίγουρα είπες στην κάρτα σου ότι είναι pal (belgium) η TV σου; Τί κάρτα γραφικών φοράς/drivers; sc
Dark_son20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 to svideo einai panta mavro to kitrino einai to composite video out...allo to ena allo to allo...
geia_sou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 i karta grafikwn mou einia mia ATI RADEON IGP 345 M me chipset ATI RS200M... kai exw idi katevasei tous updated drivers tis ati apo to site tis compaq...to notebook exei mono to kitino visma Dark_son20
kavaliotis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Το κιτρινο ειναι το Composite και οχι το SVIDEO, αυτο επισης δημιουργει αλλες αποριες μιας και με το πρωτο παντα φαινεται το χρωμα, στο Svideo ειναι που πολλοι υποφερουμε με το χρωμα!
Dark_son20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 kavaliotis, afto eipa to kitrino einai to composite video out
Dark_son20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 tote ok kavaliotis, geia_sou, afto pou sou eipe o madsc, to kitakses?
geia_sou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 oute belgio oute sigapouri!!mallon einai moufa i tv mou(etsi thelw na pistevw ,giati an einai to pc to problem tha klapsw ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.