NemeSis1990 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Οτι βρισκω ειναι πανακριβα, εχετε να μου προτεινετε κατι φτηνο και τιμιο (γυρο στα 80 ευρω) wireless ηχεια που να υποστιριζουν AirPlay?
nickos vl. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δεν διαθέτεις κάποια ηχεία τώρα, για να προτείνω 5-6 τρόπους να τα μετατρέψεις σε airplay wireless;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Με αυτά τα λεφτά αγόρασε ένα AppleTV σύνδεσε το με το ηχοσύστημα/TV σου. Eκτός από το airplay θα έχεις και ότι άλλο σου προσφέρει το AppleTV.
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 τι προσφερει το apple tv; δεν εχω ηχοσυστημα...
NemeSis1990 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δες εδώ https://www.apple.com/appletv/ οκ το ειδα, μου ειναι ψιλοαχρηστο
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Νομίζω ότι κάνεις λάθος, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα...
NemeSis1990 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Νομίζω ότι κάνεις λάθος, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα... δεν εχω ουτε tv τι να κανω το apple tv? σε φτηνα ηχεια υπαρχει κατι με airplay?
ramarg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πάρε ένα airport express που έχει audio jack και σου δίνει stream κανονικά σε airplay.. Εκτός των άλλων θα σου χρησιμεύσει σίγουρα εαν έχεις μόνο το ρούτερ που σου έδωσε ο πάροχος.Ευκαιρία να βάλεις η δουλειά να γίνεται από το airport ή μπορείς να επιλέξεις να λειτουργεί ως repeater του ήδη υπάρχοντος δικτύου.Σου δίνει επίσης shared στο δίκτυο και μία θύρα usb για να συνδέσεις ο,τιδηποτε.π.χ έναν ενσύρματο παλιό εκτυπωτή τον συνδέεις πάνω στο airport και εκτυπώνεις wireless χωρίς καλώδια..ή ένα σκληρό δίσκο κτλ.
Bubs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πάρε ένα airport express που έχει audio jack και σου δίνει stream κανονικά σε airplay.. Εκτός των άλλων θα σου χρησιμεύσει σίγουρα εαν έχεις μόνο το ρούτερ που σου έδωσε ο πάροχος.Ευκαιρία να βάλεις η δουλειά να γίνεται από το airport ή μπορείς να επιλέξεις να λειτουργεί ως repeater του ήδη υπάρχοντος δικτύου.Σου δίνει επίσης shared στο δίκτυο και μία θύρα usb για να συνδέσεις ο,τιδηποτε.π.χ έναν ενσύρματο παλιό εκτυπωτή τον συνδέεις πάνω στο airport και εκτυπώνεις wireless χωρίς καλώδια..ή ένα σκληρό δίσκο κτλ. *Μια διόρθωση: δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν repeater σε αλλα ρουτερ εκτος από airport και δεν μπορείς να συνδέσεις ότι θέλεις στο usb του express παρα μονο εκτυπωτή (και μάλιστα υπάρχει λιστα συμβατότητας).
ramarg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 *Μια διόρθωση: δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν repeater σε αλλα ρουτερ εκτος από airport και δεν μπορείς να συνδέσεις ότι θέλεις στο usb του express παρα μονο εκτυπωτή (και μάλιστα υπάρχει λιστα συμβατότητας). Το θέμα του repeater δεν το έψαξα καθαρά γιατί το χρησιμοποιώ το airport extreme ως router σε bridge mode για να γνωρίζω ! Από κει και πέρα στην usb δεν βάζεις μόνο εκτυπωτή. Ειδικότερα αν βάλεις κάποιο αποθηκευτικό μέσο απλά υπάρχει ιδιοτροπία ως προς τη μέθοδο διαμόρφωσης για να τρέξει κανονικά.
Bubs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Το θέμα του repeater δεν το έψαξα καθαρά γιατί το χρησιμοποιώ το airport extreme ως router σε bridge mode για να γνωρίζω ! Από κει και πέρα στην usb δεν βάζεις μόνο εκτυπωτή. Ειδικότερα αν βάλεις κάποιο αποθηκευτικό μέσο απλά υπάρχει ιδιοτροπία ως προς τη μέθοδο διαμόρφωσης για να τρέξει κανονικά. Αναφορικά με το usb είσαι σωστός, για το extreme! Δεν ισχύει το ίδιο για το express όμως (αναφέρω το express γιατί είναι το μόνο με audio jack support). Μια απλή αναζήτηση θα το αποδείξει ! 1
atheatos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ένα οποιοδήποτε android κινητό ή ios με wifi ας είναι και ipod , με το κατάλληλο πρόγραμμα το μετατρέπεις σε airplay.Aκόμα και έναν παλιό υπολογιστή με wifi γίνεται να τον κάνεις airplay. Tώρα για φτηνό ηχοσύστημα που θα το συνδέσεις στις παραπάνω συσκευές καλύτερα να ψάξεις σε άλλο τοπικ στο ινσόμνια....
NemeSis1990 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Kανεις δεν απαντησε ακομα στο ερωτημα μου. Γνωριζετε καλα και φτηνα airplay speakers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα