hliastsek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπερα Οπως λεει και ο τιτλος, εχω παρατηρησει οταν συνδεω 2 υπολογιστες με wifi πανω στο router, εχω παρα πολλες αποσυνδεσεις!! Γι αυτο ζητω την βοηθεια σας! Ευχαριστω
kostandinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 θα πρεπει να μπεις στο router σου, και να αλλαξεις (αφου πρωτα δοκιμασεις) καναλι στο wifi ,
kostandinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Το καναλι το εχω στο auto αλλαξε το απο το auto , σε καποιο αλλο καναλι , δεν θυμαμε πιο απο ολα εβαζα , παντως ενα ηταν το 11 , το ειχα διαβασει εδω στο insomnia
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 σε αποσυνδεεει απο το wifi ή κανει αποσυνδεση το ρουτερ?αν ειναι το πρωτο τοτε αλλαξε καναλι.βαλε οτι θες για να μην σε βαζουμε να κατεβαζεις προγραμμα για να δεις που παιζουν οι λιγοτεροι.δοκιμασε οτι καναλι θες απο 1 εως 11.πειραματισου με 2-3 καναλια.αν το κανει μονο μια συσκευη δοκιμασε να βαλεις πιο νεους Drivers οπως και Service pack για τα windows. αν το ρουτερ ειναι zte πεταξε το. αν υπαρχει Firmware update για το ρουτερ καλο θα ηταν να το περασεις. μετα μπορεις να παιξεις και με αλλο κλειδωμα.πχ απο wpa σε wpa2 ή το αναποδο ή να βαλεις wpa+wpa2. δεν βαζουμε κλειδωμα wep(σπαει ευκολα)δεν βαζουμε καναλι 12 ή 13 διοτι συσκευες απο αμερικη δεν το βρισκουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα