dexters Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παίδες, όταν φορτίζω το κινητό μου βγάζω απ΄το micro usb το βύσμα και αφήνω το φορτιστή πάνω στο ρεύμα και μετά όταν το ξαναφορτίζω βάζω το micro usb πάλι στο κινητό... Πειράζει που μένει πάνω στη πρίζα το ο φορτιστής? Έχει θέμα το κινητό αν βάζω το micro usb κατευθείαν ενώ είναι ήδη στη πρίζα ο φορτιστής???
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παίδες, όταν φορτίζω το κινητό μου βγάζω απ΄το micro usb το βύσμα και αφήνω το φορτιστή πάνω στο ρεύμα και μετά όταν το ξαναφορτίζω βάζω το micro usb πάλι στο κινητό... Πειράζει που μένει πάνω στη πρίζα το ο φορτιστής? Έχει θέμα το κινητό αν βάζω το micro usb κατευθείαν ενώ είναι ήδη στη πρίζα ο φορτιστής??? σε ολα η απαντηση ειναι οχι.απλα ο λογος που σου λενε να βγαζεις το φορτιστη απο πανω ειναι για θεμα να μην σπαταλαει ενεργεια εστω και 0,1 watt που ειναι πανω. πολλοι επισης θα πουν οτι μειωνεις την ζωη του φορτιστη αμα τον αφηνεις πανω.στην πραξη και το βαλε βγαλε μειωνει την ζωη μια συσκευες ειδικα οταν ξεκιναει μια συσκευη. το micro usb εχει φτιαχτει να γεμιζει την συσκευη Plug and play κοινως.δεν χρειαζεται δηλαδη να βαλεις πρωτα το βυσμα και μετα το φορτιστη .σε καποιες αλλες συσκευες ναι το προτεινουν αυτο χωρις να σημαινει οτι επαθε κατι η συσκευη.υποτιθεται να μην γινονται μικρα sparks οταν κουμπωνει το βυσμα.
voldemort Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Κατα την γνωμη μου πρωτα να βαζεις το usb στην συσκευη και μετα την μπριζα. Επισης οταν τελειωνει η φορτιση να βγαζεις την μπριζα και οχι το βυσμα. Επισης να μην αφηνεις τον φορτιστη στη μπριζα. Ολα αυτα πιστευω θα σε γλιτωσουν στο να γινει καποια στραβη στην επαφη usb(sparks οπως ειπε ο φιλος Πουλινος)και να σου στειλει την συσκευη ή οτιδηποτε αλλο. Τοσα χρονια σε ολες τις συσκευες μου αυτο κανω χωρις να μου εχει τυχει το παραμικρο. Αν δημιουργηθουνε σπιθες οταν βαζεις την μπριζα την "φολα" θα την φαει με τον τροπο αυτο ο φορτιστης και οχι το κινητο.
dexters Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 σε ολα η απαντηση ειναι οχι.απλα ο λογος που σου λενε να βγαζεις το φορτιστη απο πανω ειναι για θεμα να μην σπαταλαει ενεργεια εστω και 0,1 watt που ειναι πανω. πολλοι επισης θα πουν οτι μειωνεις την ζωη του φορτιστη αμα τον αφηνεις πανω.στην πραξη και το βαλε βγαλε μειωνει την ζωη μια συσκευες ειδικα οταν ξεκιναει μια συσκευη. το micro usb εχει φτιαχτει να γεμιζει την συσκευη Plug and play κοινως.δεν χρειαζεται δηλαδη να βαλεις πρωτα το βυσμα και μετα το φορτιστη .σε καποιες αλλες συσκευες ναι το προτεινουν αυτο χωρις να σημαινει οτι επαθε κατι η συσκευη.υποτιθεται να μην γινονται μικρα sparks οταν κουμπωνει το βυσμα. έχω το g3... και επείδη δεν έγραφε σχετικά κάτι με τη φόρτιση γι΄αυτό το πα... Κατα την γνωμη μου πρωτα να βαζεις το usb στην συσκευη και μετα την μπριζα. Επισης οταν τελειωνει η φορτιση να βγαζεις την μπριζα και οχι το βυσμα. Επισης να μην αφηνεις τον φορτιστη στη μπριζα. Ολα αυτα πιστευω θα σε γλιτωσουν στο να γινει καποια στραβη στην επαφη usb(sparks οπως ειπε ο φιλος Πουλινος)και να σου στειλει την συσκευη ή οτιδηποτε αλλο. Τοσα χρονια σε ολες τις συσκευες μου αυτο κανω χωρις να μου εχει τυχει το παραμικρο. Αν δημιουργηθουνε σπιθες οταν βαζεις την μπριζα την "φολα" θα την φαει με τον τροπο αυτο ο φορτιστης και οχι το κινητο. καλά μου τα ΄πε ο φίλος πουλινός μου τα χάλασες λίγο...
voldemort Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 έχω το g3... και επείδη δεν έγραφε σχετικά κάτι με τη φόρτιση γι΄αυτό το πα... καλά μου τα ΄πε ο φίλος πουλινός μου τα χάλασες λίγο... Eγω μιλησα και ευθυνη ουκ εχω. Κανεις οτι νομιζεις εσυ.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 έχω το g3... και επείδη δεν έγραφε σχετικά κάτι με τη φόρτιση γι΄αυτό το πα... καλά μου τα ΄πε ο φίλος πουλινός μου τα χάλασες λίγο... η πιθανοτητα να παθει κατι ειναι πολυ μικρη Indeed αφου ο κοσμος ποτε δεν βαζει πρωτα το βυσμα και μετα την πριζα οπως και το αναποδα οταν τελειωσει η φορτιση να βγαλει την πριζα και μετα το βυσμα.οπως ειπες σε καποιες συσκευες δεν αναφερεται τιποτα.πχ στο psp go που ειχα το ανεφερε.οτι βαλτε πρωτα βυσμα και μετα πριζα.το λενε τυπικα γι αθεματα sparks και θεωρειται το ιδανικο αυτο.στην πραξη απλα κανεις δεν το κανει ποτε σε καμια συσκευη και ολοι το κανουν με οποια σειρα βρισκουν. σε χαλαμε λιγο αλλα σκεψου οτι απλα δεν το κανει κανεις ποτε τον σωστο τροπο.στο psp που με νοιαζε το εκανα.στο κινητο που ειμαι (ας ψοφησει να ηρεμησουμε) δεν το κανω ποτε.πιο πιθανο ειναι να μου χαλασει μετα τις 150+ τουμπες που εχει φαει χωρις υπερβολη παρα απο το βυσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα