dimitris839 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σήμερα τοποθέτησα στο αυτοκίνητο μ led λάμπες cree h4 40w (η μια 3000Κ)από ebay πολύ ωραίο φως δν μπορώ να πω αλλά όταν τα ανάβω το ράδιο δν πιάνει τπτ καμιά βοήθεια κάποιος?(πριν φορούσα xenon κ ήταν πολύ μικρό το πρόβλημα μόνο σε δύσκολες περιοχες)
petaw-se-oneiro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μην κάνετε ό,τι να'ναι στα αμάξι παιδιά. Θα πάθετε τίποτα και θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει...
ermis1964 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Οι λάμπες led πού έβαλες,έχουν ανεμιστήρα γιά τήν ψύξη τους.Τό παράσιτο πού έχεις είναι από τόν ανεμιστήρα.Σέ τί αυτοκίνητο είναι τοποθετημένες οι λάμπες led?
Michaelfg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Στις 6/7/2015 στις 11:34 ΜΜ, Ntinaras είπε δοκιμασε να τα τυλιξεις με αλουμινοχαρτο
TechnoState Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 .... όσες led έχω περάσει (αυτοκίνητο + μηχανές) δεν έχουν ballasts, φυσικά έχουν ανεμιστήρα από πίσω, πάνω στις ψύκτρες...σε αντίθεση με τα παλιά παλιά xenon που ήταν slim κ είχαν unibody θωράκιση (στα ballasts), χωρίς κάποιον ανεμιστήρα φυσικά. Η γείωση έχει μπει σε γυμνό μέταλλο, πάνω στο σασί, λίγο ξύσιμο, για να γίνει καλή και σωστή επαφή κ μετά, αφου λειτουργούν όλα σωστά, detailing με λίγο χρώμα από πάνω, για ψυχολογικούς λόγους. Έχω την εντύπωση ότι η κεραία σου δεν είναι καλής ποιότητας. Επειδή έχω αλλάξει το μαστίγιο με μια κοντή (10cm carbon look) άλλαξα 4 μέχρι να βρω εκείνη που δουλεύει σωστά, χωρίς παράσιτα κ με δυνατή λήψη.
korakios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μετά από 5 χρόνια φαντάζομαι θα βρήκε την άκρη ....
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, TechnoState είπε .... όσες led έχω περάσει (αυτοκίνητο + μηχανές) δεν έχουν ballasts, φυσικά έχουν ανεμιστήρα από πίσω, πάνω στις ψύκτρες...σε αντίθεση με τα παλιά παλιά xenon που ήταν slim κ είχαν unibody θωράκιση (στα ballasts), χωρίς κάποιον ανεμιστήρα φυσικά. Η γείωση έχει μπει σε γυμνό μέταλλο, πάνω στο σασί, λίγο ξύσιμο, για να γίνει καλή και σωστή επαφή κ μετά, αφου λειτουργούν όλα σωστά, detailing με λίγο χρώμα από πάνω, για ψυχολογικούς λόγους. Έχω την εντύπωση ότι η κεραία σου δεν είναι καλής ποιότητας. Επειδή έχω αλλάξει το μαστίγιο με μια κοντή (10cm carbon look) άλλαξα 4 μέχρι να βρω εκείνη που δουλεύει σωστά, χωρίς παράσιτα κ με δυνατή λήψη. Καμια ομως σχεση τα LED με τα HID.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα