moumias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 λοιπον,εχω χρονια ote tv και νοβα,επειδη καιρο με ετρωγε αυτο το opap tv να το δω χωρις να ειμαι πρακτορας κατα τυχη χθες ειδα αυτα τα biss key,επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε εχω πολλες ερωτησεις! των νοβα και οτε δεν δεχονται biss key,θελω εναν φθηνο αποκωδικοποιητη που να δεχεται,την καρτα λογικα δε θα τη βαζω στον καινουριο γιατι δε θα κανει μαλλον οποτε απλα το πιατο θα συνδεεται,θα ψαχνει καναλια και με το biss key θα παιζουν τα καναλια? μετα ειδα dreambox που κανουν τα παντα αλλα εγω δεν ξερω,δηλαδη τι παραπανω?
TheELF Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Το καλό με τα dreambox είναι ότι είναι μίνι Η/Υ τον κάνεις δύκτιο με τον κανονικό σου και μπορείς να του στέλνεις τα αρχειάκια με τα κλειδιά αλλά και ταινίες π.χ. ,λίστες με κανάλια κτλ.
moumias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 ενα φθηνο hd θελω που να εχει ρυθμιση για biss key να τα βαζω εγω δεν πειραζει,αν εχει και extra ωραια αλλα το βασικο μου ειναι να μπορω να του βαλω κλειδια να βλεπω τα καναλια που θελω!
moumias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 κι εγω edision κοιταω...αυτον δηλαδη τον συνδεω με το πιατο και βρισκω τα κλειδια και βλεπω το καναλι?
kostasbm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 οταν λες καναλια ποια εννοεις ??? νοβα και οτε γιατι με κλειδια biss μονο αντενα μεγα και σια στις 3 μοιρες ανατολικα βλεπεις και τα κλειδια αλλαζουν 2 φορες το χρονο
moumias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 οχι,τα δορυφορικα που πιανει το πιατο αλλα ειναι κλειδωμενα,ξενα αθλητικα κλπ που ειδα υπαρχουν κλειδια!
japetus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Εγὠ θα πήγαινα αν αγόραζα δέκτη αυτήν την εποχή στον VU+ zero. Πιστεύω όμως ότι κάπου έχεις μπερδευτεί, τα κανάλια που μπορεί κάποιος να δει στα όρια της νομιμότητας σε biss, δεν είναι αυτά που νομίζεις εσύ.. Σίγουρα όχι το οπαπ tv ούτε άλλα μεγάλα ονόματα με αθλητικά κλπ. Μια λίστα των καναλιών που είναι κωδικοποιημένα σε biss είναι Site: εδώ .
moumias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 εγω διαβαζω οτι εχουμε το πιατο,το ρυθμιζουμε στο δορυφορο που θελουμε,ψαχνει αυτο τα καναλια που θα ειναι κλειδωμενα τα περισσοτερα και αν θελουμε να ανοιξουμε καποια απο αυτα βαζουμε το κλειδι και εχουμε εικονα σωστα?
japetus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 εγω διαβαζω οτι εχουμε το πιατο,το ρυθμιζουμε στο δορυφορο που θελουμε,ψαχνει αυτο τα καναλια που θα ειναι κλειδωμενα τα περισσοτερα και αν θελουμε να ανοιξουμε καποια απο αυτα βαζουμε το κλειδι και εχουμε εικονα σωστα? Εχμ... όχι Τα κλειδωμένα κανάλια μπορεί να είναι κρυπτογραφημένα με διάφορους τρόπους κωδικοποίησης. Το biss είναι ένας μόνο από αυτούς και καθώς θεωρείται ο πιο εύκολα αποκρυπτογραφίσιμος δεν προτιμάται από τα κανάλια.. Το χρησιμοποιούν μόνο εκείνα τα κανάλια που κανονικά δεν θα είχαν λόγο να είναι κλειδωμένα αλλά υποχρεώνονται από τις διεθνείς συμβάσεις, όπως πχ κάποια κρατικά κανάλια όταν δεν επιτρέπεται η μετάδοσή τους πέρα από τα γεωγραφικά όρια της χώρας τους.. Στην ουσία δηλαδή χρησιμοποιείται σαν κωδικοποίηση μόνο από κανάλια που εν γνώση τους θέλουν οι τηλεθεατές τους να μπορούν να τα δουν, κάτι που δε συμβαίνει με τα συνδρομητικά κανάλια για τα οποία θέλουν οι συνδρομητές τους να τους καταβάλλουν τη συνδρομή και να αποκλείουν τους τσαμπατζήδες..
moumias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 και καπου ειδα και κλειδια irdeto αλλα δεν ξερω αν κι αυτα θα μπαινουν χειροκινητα γιατι εκτος απο το menu για τα biss δεν ξερω αν υπαρχει αλλο,αλλα διαβασα οτι εκει τα βαζεις κι αυτα αλλιως ομως γιατι ειναι αλλα νουμερα! αλλα δεν ηξερα οτι δεν μπορεις να πιασεις και ολους τους δορυφορους απο την ελλαδα εκτος αν εχεις κανενα πιατο για εξωγηινους...!! αρα το ερωτημα μου γινεται πιο απλο πια...θελουμε αποκωδικοποιητη με επιλογη για κλειδια χειροκινητα,πιατο να πιανει το δορυφορο που θελουμε και πιανουμε το καναλι αν ειναι σωστο το κλειδι?
japetus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Καλή επιλογή στην περίπτωσή σου θα ήταν να βάλεις ένα μοτέρ στο πιάτο, ώστε να μπορείς να πιάνεις όλους τους δορυφόρους που μπορείς αφού θέλεις να παίζεις με πολλούς, εσύ απλά διαλέγεις κανάλι στο δέκτη σου και αυτός δίνει αυτόματα σήμα στο πιάτο να κινηθεί στο σωστό δορυφόρο. Ένα μοτέρ USALS κάνει γύρω στο 50ρικο. Για δέκτη θα επιμείνω να πάρεις έναν VU+ zero. Πολύ διαδεδομένος, πλήρως παραμετροποιήσιμος, DVBS2, enigma2, dreambox συμβατός με όλα τα καλούδια και σχετικά οικονομικός (ο οικονομικότερος επώνυμος της αγοράς με αυτές τις δυνατότητες) στα 130 ευρώ. Στα χρήματά του είναι ο καλύτερος αυτήν τη στιγμή. Πάντως θα στο ξαναπώ, μην περιμένεις πολλά με τα κλειδιά, κράτα -πολύ- μικρό καλάθι. Κάποια που βλέπεις να παραμένουν σε λίστες είναι από καιρό κατηργημένα, τα περισσότερα κανάλια έχουν περάσει σε πολύ πιο ασφαλείς κωδικοποιήσεις. Ο μόνος λόγος που θα ασχοληθεί κανείς αυτή τη στιγμή με biss είναι όπως σου είπαν για να βλέπεις τα κανάλια της digea και τις ερτ στις 3.1Ε στην περίπτωση που δεν μπορείς να τα πιάσεις με επίγεια λήψη... Έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που και οι άλλες κωδικοποιήσεις χρησιμοποιούσαν τέτοιου είδους κλειδιά και μπορούσες να δεις σχεδόν τα πάντα. Τότε δηλαδή που άξιζε να ασχοληθείς με το άθλημα της δορυφορικής. Βέβαια και τώρα υπάρχουν άλλοι, διαφορετικοί και πιο περίπλοκοι τρόποι να δει κάποιος δορυφορικά κανάλια χωρίς επίσημη συνδρομή, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω μια και είναι τελείως παράνομοι.
kostasbm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 η συζητηση για κλειδια και συναφη νομιζω οτι μαλλον πρεπει να γινεται με πμ....... και για ενημερωση δεν υπαρχει χειροκινητο κλειδι σε κωδικοποιηση irdeto viacces conaxνα αντεχει πανω απο1 λεπτο κανε μια αναζητηση φιλε μουμια σε φορουμ με δορυφορικα και θα βρεις αρκετες απαντησεις
Lolarikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 η συζητηση για κλειδια και συναφη νομιζω οτι μαλλον πρεπει να γινεται με πμ....... και για ενημερωση δεν υπαρχει χειροκινητο κλειδι σε κωδικοποιηση irdeto viacces conaxνα αντεχει πανω απο1 λεπτο κανε μια αναζητηση φιλε μουμια σε φορουμ με δορυφορικα και θα βρεις αρκετες απαντησεις Η συζήτηση θα γίνεται οπου θέλουν οι συνομιλουντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα