spirosR7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλημερα φιλοι μου θελω να ρωτησω ενα τροφοδοτικο ποση διαρκεια ζωης εχει περιπου.. Συγκεκριμενα εχω το corsair vx 550 το εχω γυρω στα 5 χρονια επειδη θα παρω και νεα καρτα γραφικων πιστευετε οτι χρειαζετε αλλαγη?
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Όσο αφορά την ζωή του τροφοδοτικού γενικά δεν υπάρχει απάντηση γιατι δεν υπάρχει και κατι standar , εχω τροφοδοτικό 10 χρόνια και δεν εχει πάθει τίποτα και εχώ δει αλλα να πεθαίνουν και σε 1 χρόνο και δεν μιλάω για no name , ειναι ανάλογα την χρήση και θέμα τύχης σε τι κομμάτι θα πέσεις. Το αλλο που ρωτάς δεν μπορούμε να απαντήσουμε αν δεν μας πεις για ποια κάρτα λές και απο τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλημερα φιλοι μου θελω να ρωτησω ενα τροφοδοτικο ποση διαρκεια ζωης εχει περιπου.. Συγκεκριμενα εχω το corsair vx 550 το εχω γυρω στα 5 χρονια επειδη θα παρω και νεα καρτα γραφικων πιστευετε οτι χρειαζετε αλλαγη? 5 χρονια ειναι καλα που εβγαλε το συγκεκριμενο Corsair καλυτερα θα ηταν να κοιταζες σε καποιο καινουργιο.
spirosR7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση λοιπον το υπολοιπο συστημα ειναι αρκετα παλιο και ξερω οτι με αυτη τη καρτα θα φαει μπουκαλακι ο επεξεργαστης αλλα τουλαχιστον μεχρι να αναβαθμισω και cpu θα τη βγαλω με αυτα windows 7 64bit cpu: athlon x 3 440 ram: 8 giga kingston τροφ. corsair vx550 καρτα γραφικων : radeon 5670 και μητρικη asus m4a77td η καρτα που θελω http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-dual-x-radeon-r9-280-boost-oc-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510835
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Πανάκριβη! Στον skroutz έχει 200 ευρώ!! Και αν θες γράψε στο αρμόδιο θέμα. http://www.insomnia.gr/topic/515009-βοηθεια-για-αναβαθμιση-καρτασ-γραφικων/ 1
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 εξαρτατε και αν το τροφοδοτικο ειναι πανω σε ups.επισης η corsair βγαζει και τροφοδοτικα με εγγυηση 7 χρονια οποτε καταλαβαινεις οτι αντεχει πολυ παραπανω.φαντασου servers που παιζουν για αρκετα χρονια με το τροφοδοτικο 24 ωρες ανοιχτο.ολα ειναι θεμα και ποιοτητας ρευματος.αν εχεις σκαμπανεβασματα ναι το τσακιζεις λιγακι πιο ευκολα.το θεμα ειναι να σε φτανουν τα Watt που βγαζει.
Kostas.karras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση λοιπον το υπολοιπο συστημα ειναι αρκετα παλιο και ξερω οτι με αυτη τη καρτα θα φαει μπουκαλακι ο επεξεργαστης αλλα τουλαχιστον μεχρι να αναβαθμισω και cpu θα τη βγαλω με αυτα windows 7 64bit cpu: athlon x 3 440 ram: 8 giga kingston τροφ. corsair vx550 καρτα γραφικων : radeon 5670 και μητρικη asus m4a77td η καρτα που θελω http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-dual-x-radeon-r9-280-boost-oc-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510835 γιατι δεν πας σε μια gtx 750??για τους εξης λογους.. 1. λιγοτερα χρηματα 2. πολυ μεγαλυτερη αποφυγη bottleneck 3. μεγαλυτερες πιθανοτητες να μην εχεις κανενα προβλημα με τροφοδοτικο ετσι κι αλλιως θα ειναι μεγαλη η διαφορα η συγκεκριμενη καρτα που εχεις σε σχεση με αυτην που εισαι τωρα.. 1
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Θα παρακαλούσα για πρόταση για κάρτα γραφικών αν δεν εχεις αποφασίσει να ρωτήσεις εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
spirosR7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δε θα την επερνα στο eshop ετσι κ αλλιως οντως η τιμη εχει ξεφυγει εκει.. gtx 750 με τα ιδια χαρακτηριστικα της r9 280 δε νομιζω να υπαρχει και τα πολυ σημαντικα η μνημη 3 giga αλλα και το memory bus 356 bit
Kostas.karras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δε θα την επερνα στο eshop ετσι κ αλλιως οντως η τιμη εχει ξεφυγει εκει.. gtx 750 με τα ιδια χαρακτηριστικα της r9 280 δε νομιζω να υπαρχει και τα πολυ σημαντικα η μνημη 3 giga αλλα και το memory bus 356 bit τα bit μην τα κοιτας καθολου...μπες ομως σε νεο θεμα που εχει σχεση με ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα