Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου θελω να ρωτησω ενα τροφοδοτικο ποση διαρκεια ζωης εχει περιπου.. Συγκεκριμενα εχω το corsair vx 550 το εχω γυρω στα 5 χρονια επειδη θα παρω και νεα καρτα γραφικων πιστευετε οτι χρειαζετε αλλαγη?

Δημοσ.

Όσο αφορά την ζωή του τροφοδοτικού γενικά δεν υπάρχει απάντηση γιατι δεν υπάρχει και κατι standar , εχω τροφοδοτικό 10 χρόνια και δεν εχει πάθει τίποτα και εχώ δει αλλα να πεθαίνουν και σε 1 χρόνο και δεν μιλάω για no name , ειναι ανάλογα την χρήση και θέμα τύχης σε τι κομμάτι θα πέσεις.

Το αλλο που ρωτάς δεν μπορούμε να απαντήσουμε αν δεν μας πεις για ποια κάρτα λές και απο τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου θελω να ρωτησω ενα τροφοδοτικο ποση διαρκεια ζωης εχει περιπου.. Συγκεκριμενα εχω το corsair vx 550 το εχω γυρω στα 5 χρονια επειδη θα παρω και νεα καρτα γραφικων πιστευετε οτι χρειαζετε αλλαγη?

5 χρονια ειναι καλα που εβγαλε το συγκεκριμενο Corsair καλυτερα θα ηταν να κοιταζες σε καποιο καινουργιο.

Δημοσ.

ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση λοιπον το υπολοιπο συστημα ειναι αρκετα παλιο και ξερω οτι με αυτη τη καρτα θα φαει μπουκαλακι ο επεξεργαστης αλλα τουλαχιστον μεχρι να αναβαθμισω και cpu θα τη βγαλω με αυτα

windows 7 64bit

cpu: athlon x 3 440

ram: 8 giga kingston

τροφ. corsair vx550

καρτα γραφικων : radeon 5670

και μητρικη asus m4a77td

η καρτα που θελω

http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-dual-x-radeon-r9-280-boost-oc-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510835

Δημοσ.

εξαρτατε και αν το τροφοδοτικο ειναι πανω σε ups.επισης η corsair βγαζει και τροφοδοτικα με εγγυηση 7 χρονια οποτε καταλαβαινεις οτι αντεχει πολυ παραπανω.φαντασου servers που παιζουν για αρκετα χρονια με το τροφοδοτικο 24 ωρες ανοιχτο.ολα ειναι θεμα και ποιοτητας ρευματος.αν εχεις σκαμπανεβασματα ναι το τσακιζεις λιγακι πιο ευκολα.το θεμα ειναι να σε φτανουν τα Watt που βγαζει.

Δημοσ.

ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση λοιπον το υπολοιπο συστημα ειναι αρκετα παλιο και ξερω οτι με αυτη τη καρτα θα φαει μπουκαλακι ο επεξεργαστης αλλα τουλαχιστον μεχρι να αναβαθμισω και cpu θα τη βγαλω με αυτα

windows 7 64bit

cpu: athlon x 3 440

ram: 8 giga kingston

τροφ. corsair vx550

καρτα γραφικων : radeon 5670

και μητρικη asus m4a77td

η καρτα που θελω

http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-dual-x-radeon-r9-280-boost-oc-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510835

γιατι δεν πας σε μια gtx 750??για τους εξης λογους..

1. λιγοτερα χρηματα

2. πολυ μεγαλυτερη αποφυγη bottleneck

3. μεγαλυτερες πιθανοτητες να μην εχεις κανενα προβλημα με τροφοδοτικο

ετσι κι αλλιως θα ειναι μεγαλη η διαφορα η συγκεκριμενη καρτα που εχεις σε σχεση με αυτην που εισαι τωρα..

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα την επερνα στο eshop ετσι κ αλλιως οντως η τιμη εχει ξεφυγει εκει.. gtx 750 με τα ιδια χαρακτηριστικα της r9 280 δε νομιζω να υπαρχει και τα πολυ σημαντικα η μνημη 3 giga αλλα και το memory bus 356 bit 

Δημοσ.

Δε θα την επερνα στο eshop ετσι κ αλλιως οντως η τιμη εχει ξεφυγει εκει.. gtx 750 με τα ιδια χαρακτηριστικα της r9 280 δε νομιζω να υπαρχει και τα πολυ σημαντικα η μνημη 3 giga αλλα και το memory bus 356 bit 

τα bit μην τα κοιτας καθολου...μπες ομως σε νεο θεμα που εχει σχεση με ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...