Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω κάποια σίντι σε mp3 από μπακαπ τα οποία θέλω να τα γράψω σε audio cd. Ή εγγραφή οκ, γίνεται με το νέρο. Τα εξώφυλλα για τα σίντι πως θα τα εκτυπώσω; Σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι;

Τι χαρτί θα χρειαστεί; Λογικά Α4 γι τα εξώφυλλα.

Υπάρχει περίπτωση να εκτυπώσω κάτι για τα cd? Αυτοκόλλητο και να το βάλω πάνω σε σίντι; Σαν αυτά που πουλανε πλανόδιοι.

Ο εκτυπωτής είναι inkjet.

Δημοσ.

εχει το nero δυνατοτητα εκτυπωσης και για τα 2 πραγματα που θελεις.

τωρα λογικα για το χαρτι που μπαινει πανω στο cd θα υπαρχουν καποια default μεγεθη

οσο για το χαρτι,ψαξε λιγο ή περιμενε καποια απαντηση εδω,λογικα θα υπαρχουν ειδικα αυτοκολλητα γιαυτη την δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Υπάρχουν αυτοκόλλητα, τα είχα πάρει από το πλαίσιο. Αλλά θα σου έλεγα να μην τα προτιμήσεις. Με τον καιρό ξεκολλάνε και υπάρχει κίνδυνος να σου τα μαγκώσει μέσα το μοτεράκι του cd player, όπως είχε συμβεί και σε μένα. Το καλύτερο είναι τα εκτυπώσιμα cd. Αλλά θα πρέπει να έχει ο εκτυπωτής σου συρταράκι να μπαίνει το cd. Όσο για τα εξώφυλλα όπως είπε και ο φίλος με το nero κάνεις τη δουλειά σου. Α4 και καθάρισες.

• Like 1
Δημοσ.

Παλια χρησιμοποιουσα lightscribe dvd. Πολυ ωραιο αποτελεσμα. Στην ουσια το laser εκαιγε την πανω επιφανεια του cd και με αποχρωσεις του γκρι δημιουργουσε εικονες ή γραμματα. Τωρα που η μητρικη μου εχει μονο sata δεν βρηκα sata lightscribe συσκευη.

Βασικα τωρα ειδα οτι τα lightscribe βγαινουν μονο σε dvd και οχι σε cd οποτε αγνοησε το σχολιο μου...

• Like 1
Δημοσ.

Το nero έχει το nero cover designer ή αν θέλεις άλλη εφαρμογή δες το δωρεάν πρόγραμμα από το cdcovers.cc

Τυπώνεις σε a4 και μετά κόβεις με ψαλίδι ή με κοπίδι και χάρακα πάνω σε ένα παλιό περιοδικό ή παίρνεις μια επιφάνεια κοπής (βγάζει κατά καιρούς το lidl ή από τα μαγαζιά). Ο 2ος τρόπος είναι και ο καλύτερος χωρίς να δώσεις λεφτά.

Για τα cd, κι εγώ προτείνα μακριά από τα αυτοκόλλητα. Αν έχεις τα cd στο αμάξι, από την ζέστη θα ξεκολλάνε όλα. Αν είναι για το σπίτι τότε οκ. Πάρε κανένα avery ή ότι άλλο θέλεις αλλά μην πας στα εντελώς φθηνιάρικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...