Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που παρουσιαστηκε ένα πρόβλημα με το  razer outboros το χρωμα του εχει ξεβαφτει  και από τις 2 πλευρες  και δεν εχω ιδεα το τι πρεπει να κανω..   εχω καπιες φωτογραφιες  για να δειτε  τι εννοω..

στην πρωτη  φωτογραφια  εινε   όταν το αγορασα  πριν 2 χρονια

και στην δευτερη φωτογραφια εινε με μαυρο χρωμα που εχει δημιουργηθεί .απλα πρεπει να κανετε μεγεθυνση την φωτογραφια     για να το δειτε καλυτερα ..

Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση;χρειαζομε καπιο υλικο καθαριστικο;;καπια πετσετα;;

πηρα το σφουγγαρι αλλα δεν βγαινει και δεν εχω ιδεα από τι εινε αυτο το μαυρο χρωμα

post-349204-0-61445600-1435968771_thumb.jpg

post-349204-0-00194000-1435968874_thumb.jpg

Επεξ/σία από alexandros276
Δημοσ.

γινετε αυτό ομως?  που λες   με την      καταλληλη   βαφη;;

και αν γινετε με τι τροπο ομως;; εννοω την βαφη θα την παραγγειλω    από  καπιο  online καταστημα;;

πουλανε  υλικα βαφης;;και αν γινετε να βρω το  καταληλλο χρωμα όμως   για την βαφη,.

Απλα δεν  μπορω να καταλαβω κατι πως εχασε το χρωμα του; και μετατραπηκε σε μαυρο..

Λαδι δεν επεσε  ποτε στο ποντικι από τι άλλο μπορει να το δημιουργησε αυτο;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατσε όταν το αγορασα εγω  ειτανε ασημι  απλα πως όμως εγινε παλι μαυρο;;

και τι σπρει πρεπει να παρω και από που;;;και τι πρεπει να  τους ζητησω εγω ;;;τι είδους σπρει;;πρεπει να τους ζητησω αν με ρωτησουνε..

Πρεπει  να παω σε χρωματοπωλειο; και πια καταλληλη βαφη πρεπει να ζητησω;

δες τi φωτο για να καταλαβεις..πως ειτανε στην αρχη. το razer outboros όταν το πρωτοαγορασα.

post-349204-0-98363800-1436035083_thumb.jpg

Δημοσ.

Είπαμε, ξέβαψε.

Σπρέυ για πλαστικό αλλά δεν ξέρω ακριβώς. Όμως και σπρέυ να πάρεις πώς θα το βάψεις, θα το πασαλείψεις όλο.

Δημοσ.

αν  τους πω να μου το βαψουνε αυτοι;;;από το μαγαζι  που θα παω να το αγορασω;;

και σπρει για πλαστικο να τους ζητησω το ασημι χρωμα;;

Δημοσ.

αν το δωσω σε καπιον εμπειρο όμως γιατι  εγω αν το κανω θα το κανω χαλια εινε το μονο σιγουρο γιατi  δεν ειμε εμπειρος σε αυτά..

αυτά τα σπρει όμως συνηθως δεν  υπαρχουνε σε μαγαζια  με ασεξουαρ  αυτοκίνητων  ομως;;;

Τελος παντον σε ευχαριστω για την  βοηθεια σου  θα δω τι θα  κανω και στην πιο εσχατη περιπτωση θα το αφήσω ετσι..  εξαλου δεν εινε κατι το τραγικο γιατι δεν  φαινετε τοσο ιδιαιτερα...και ουτε λεει να δωσω  λέφτα  για να παρω το ιδιο παλι.. αν και με τα χροννια  πιστευο  χανουνε την αρχικη τους εμφανιση............

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνο απολυτα μαζι σου...

εκτος αν παρω μια  βουρτσα  και την  καλυψω με το  ασημι χρωμα;;του σπρει.

εκανα μια σκεψη πχ.. για να μην τα κανω μανταρα ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...