xatzhs1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εχω ενα αηφον 6 κ ειναι στην 8.2 Γινεται jailbrake? μηπως πρεπει να το κανω με 8.4? Αν γινεται με ποιο προγραμμα? παλιοτερα ειχα κανει jailbrake σε αλλα κινητα απλα τωρα δν κατεβαζω οποιο ναναι προγραμμα γτ κυκλοφορουν πολλα μουφα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Κανεις update/restore κανονικα σε 8.4 και στη συνεχεια κατεβαζεις το jailbreak απο εδω (windows)
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 εισαι σιγουρος σε αυτο ετσι? ναι
xatzhs1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 οκ. Κ ολα ειναι οπως ηταν κ το 8.1.2 που ειχα κανει καποτε? εννοω cydia ktlp
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 οκ. Κ ολα ειναι οπως ηταν κ το 8.1.2 που ειχα κανει καποτε? εννοω cydia ktlp Tο Cydia ισχυει κανονικα και θα περαστει μαζι με το jailbreak (θα σε ρωτησει το προγραμμα εαν θελεις να το περασεις). Τωρα τι αλλο "ειχες κανει καποτε" ειναι κομματακι δυσκολο να το ξερω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ειναι καλο να το περασω το cydia η οχι? Ειναι το GUI μεσω του οποιου θα μπορεις να κανεις γρηγορα και ευκολα εγκατασταση οποιαδηποτε εφαρμογη θελεις, ενω μπορεις επισης να αγορασεις εφαρμογες απο το store του. Θα ελεγα πως για τον μεσο χρηστη ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητο. Εαν δεν σε απασχολει κατι τετοιο και εχεις τις γνωσεις να τα κανεις ολα χειροκινητα, τοτε οχι, δεν ειναι απαραιτητο.
xatzhs1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Αρα το βαζω. Ειχα ακουσει πως μετα το ιος 8.2 χανω εγγυηση. Ειναι αληθεια? ξερεις κατι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Αρα το βαζω. Ειχα ακουσει πως μετα το ιος 8.2 χανω εγγυηση. Ειναι αληθεια? ξερεις κατι? Χανεις την εγγυηση για ποιο λογο?
xatzhs1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 δεν ξερω ετσι ειχα ακουσει. Αλλα λογικα οπως ολα τα αλλα JB δεν την χανεις κ εδω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 δεν ξερω ετσι ειχα ακουσει. Αλλα λογικα οπως ολα τα αλλα JB δεν την χανεις κ εδω. Δεν την χανεις,
xatzhs1992 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μου βγαζει το TAIG Apple driver hasnt been found. please download and instal itunes ενω το εχω
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μου βγαζει το TAIG Apple driver hasnt been found. please download and instal itunes ενω το εχω http://lmgtfy.com/?q=Apple+driver+hasnt+been+found.+please+download+and+instal+itunes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα