Evoliasmenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπερα,εχω εναν επιτραπεζιο ο οποιος ειναι αρκετα παλιος,2core με 1,5 gb ram...Αυτος δουλευε καποτε σε ιντερνετ καφε και λογικα θα ειχε ghost windows(7 ultimate αγγλικα)...τον πηρα σπιτι και τον εκανα φορματ με 7αρια που τα εχω δουλεψει απειρες φορες...στην διαδικασια "διαβασματος" του dvd με τα windows σταματαει και εμφανιζει ενα μνμ που λεει οτι ενα αρχειο λειπει απο το προγραμμα οδηγησης κτλ...το cd-drive κανει μια οτι διαβαζει(σφυριγμα) και μια οχι σαν νεκρο...η διαδικασια την ωρα που διαβαζει απαιτει αρκετη ωρα για την φορτωση της εγκαταστασης...εν τω μεταξυ αφαιρω τον σκληρο αφου ακρη δεν εβγαλα(μεχρι και reset το bios εκανα) και κουμπωσα τον σκληρο σε ενα αλλο πισι που ειναι πιο συγχρονο...εκει εκανε φορματ κανονικα,ανοιξαν τα windows ολα κομπλε...μετα πηγα να ξανακουμπωσω τον σκληρο στο παλιο πισι και μου εβγαλε το μνμ ""bootmgr is missing""...αφου εκνευριστηκα εκανα τελικα φορματ τελικα με ενα cd των windows xp που ειχα...ανοιξε κανονικα αλλα θελω να βαλω τα 7αρια(δουλευαν κανονικα πριν ολες αυτες τις διαδικασιες αρα ξερω οτι μπορει να τα δεχτει)αλλα γιατι μου κανει αυτα τα νουμερα???μηπως να κουμπωσω το cd drive στο παλιο πισι απο το αλλο που ειναι πιο καινουργιο μπας και γινει...η να δοκιμασω να κανω φορματ με στικακι που περιεχει τα ιδια windows???(τα εχω δουλεψει και τα 2 cd και στικακι απειρες φορες και δεν ειχα ποτε προβλημα)
mafiozoskotsos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Δοκίμασε άλλο CD/DVD Drive και αν δε γίνει δοκίμασε και με το φλασάκι.
Evoliasmenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Δοκίμασε άλλο CD/DVD Drive και αν δε γίνει δοκίμασε και με το φλασάκι. θα δοκιμασω αυριο το μεσημερι μετα την δουλεια και θα απαντησω για τα αποτελεσματα...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μπορεί το dvd writer να θέλει καθάρισμα και μην διαβάζει καλά το cd.
thanos78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Προτείνω και γω την εγκ/ση μέσω usb από iso image. Ένα καλό δωρεάν πρόγραμμα που μπορείς να το κάνεις αυτό είναι το rufus. 2
Kostas.karras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 συμφωνω..εγκατασταση rufus και windows απο φλασακι...cd???? ελεος,2015 ειμαστε..
Rod@X Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλησπερα,εχω εναν επιτραπεζιο ο οποιος ειναι αρκετα παλιος,2core με 1,5 gb ram...Αυτος δουλευε καποτε σε ιντερνετ καφε και λογικα θα ειχε ghost windows(7 ultimate αγγλικα)...τον πηρα σπιτι και τον εκανα φορματ με 7αρια που τα εχω δουλεψει απειρες φορες...στην διαδικασια "διαβασματος" του dvd με τα windows σταματαει και εμφανιζει ενα μνμ που λεει οτι ενα αρχειο λειπει απο το προγραμμα οδηγησης κτλ...το cd-drive κανει μια οτι διαβαζει(σφυριγμα) και μια οχι σαν νεκρο...η διαδικασια την ωρα που διαβαζει απαιτει αρκετη ωρα για την φορτωση της εγκαταστασης...εν τω μεταξυ αφαιρω τον σκληρο αφου ακρη δεν εβγαλα(μεχρι και reset το bios εκανα) και κουμπωσα τον σκληρο σε ενα αλλο πισι που ειναι πιο συγχρονο...εκει εκανε φορματ κανονικα,ανοιξαν τα windows ολα κομπλε...μετα πηγα να ξανακουμπωσω τον σκληρο στο παλιο πισι και μου εβγαλε το μνμ ""bootmgr is missing""...αφου εκνευριστηκα εκανα τελικα φορματ τελικα με ενα cd των windows xp που ειχα...ανοιξε κανονικα αλλα θελω να βαλω τα 7αρια(δουλευαν κανονικα πριν ολες αυτες τις διαδικασιες αρα ξερω οτι μπορει να τα δεχτει)αλλα γιατι μου κανει αυτα τα νουμερα???μηπως να κουμπωσω το cd drive στο παλιο πισι απο το αλλο που ειναι πιο καινουργιο μπας και γινει...η να δοκιμασω να κανω φορματ με στικακι που περιεχει τα ιδια windows???(τα εχω δουλεψει και τα 2 cd και στικακι απειρες φορες και δεν ειχα ποτε προβλημα) Το μήνυμα αυτό ειναι πάντα το ιδιο, η κάθε φορά λείπει διαφορετικό αρχείο? Στη δεύτερη περίπτωση, που μου έτυχε, έφταιγε μια μνήμη! Ενα πέρασμα με mem86, ίσως βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα