ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στα παιδια του φορουμ,Θα μπω κατευθειαν στο θεμα μου,εχω τον cpu AMD PHENOM II X4(Θα ανεβασω και φοτο για καλυτερη συνενοηση).Στη συνεχεια ο cpu ανεβαζε θερμοκρασιες σε gaming 65oC+ - 70oC λογω του οτι δεν του ειχα αλαξει παστα για καιρο ετσι του αλαξα συγκεκριμενα χθες και εκανε δουλεια οντως και ειδα διαφορα,επειτα στη προσπαθεια μου να του κατεβασω και αλο τις θερμοκρασιες αποφασισα να παρω τν εν λογω ψυχτρα HYPER TX3 EVO της COOLERMASTER για να μν εχω κ θεματα στο μελλον,το θεμα μου ειναι οτι η ψυχτρα στα σπεκς που λεει τι σοκετς υποστιριζει λεει ΑΜ3+/ΑΜ3/FM1 κλπ,το σοκετ του cpu μου ειναι ΑΜ3.Η ψυχτρα ερχοταν με τα ποδαρακια που κουμπωνουν στην μητρικη αλα ο δικος μ ειναι ΑΜD και εχει το κλασικο κουμπομα-κλιψακι,ειχε μαζι τετιο και η ψυχτρα,το θεμα μ τωρα ειναι οτι το κλιψακι αυτο για να κουμπωσει ειναι κατι χιλιοστα πιο μεγαλο με αποτελεσμα να μν κουμπωνουν τα 2 δοντακια π εχει εκεινο το πλαστικο στον cpu(Αν με καταλαβενετε ) και στην ουσια να μην μπορω να την χρησημοποιησω δοκιμασα και το παλιο κουμπωμα τα ιδια ακριβως ενω στην παλια του μαμα ψυχτρα κουμπωνε ακριβως...Τι κανω.........; Οποια βοηθεια θα ηταν πολυτιμη...Ευχαριστω προκαταβολικά. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2015 από ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
markoskerass Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εάν κατάλαβα καλά, δεν κούμπωνει ή ψυκτρα στην μητρική σου. Το backplate που ήρθε μαζί με την ψυκτρα το εγκατέστησες; (πρέπει να αφαιρέσεις το στοκ backplate το οποίο ειναι σχεδιασμένο για την στοκ ψυκτρα της amd). Και πάλι, δεν ξέρω εάν κατάλαβα καλα σχετικά με το πρόβλημα σου.
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 @markoskerass Σε γενικες γραμμες καλα καταλαβες δεν κουμπωνει η ψυχτρα και οσο για το backplate δεν ειρθε κατι τετιο μαζι με την ψυχτρα νομιζω αυτο ερχεται με την ΗYPER 212 EVO η ΤΧ3 δεν εχει backplate,θα ανεβασω στο θεμα και το κουμπωμα που περιγραφω για καλυτερη συνενοηση,(ειναι κατι χιλιοστα μικροτερο και δεν κουμπωνει),Δες λιγο την φοτο..Ευχαριστω για τν απαντηση.
markoskerass Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Έχεις δίκιο δεν έχει backplate. Έχεις κοιτάξει σε καποι ο βίντεο μήπως βάζεις κάτι ανάποδα; Πχ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Αυτο ακριβως π κανει με το κουμπωμα,κανω ακριβως το ιδιο και φενεται οτι το κουμπωμα ειναι λιγο μεγαλυτερο απο οσο πρεπει δεν μπορω να καταλαβω το γιατι,Δηλαδη στην μια ακρη το βαζω και μετα οταν το βαζω και απτην αλλη φενεται οτι ειναι λιγο μεγαλυτερο και δεν εχει καν την αντισταση που διχνει οτι βαζει,επειδη ειναι λιιιιγο μεγαλυτερο κ φενεται,τι να πω......
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 απλα η συγκεκριμενη ψυχτρα εαν δεν εχεις χωρα για να κινηθουν τα δαχτυλα σου,ειναι παλουκι για να μπει.θα τα καταφερεις με λιγη προσπαθεια.ειχα φαει και εγω τρελο ζορισμα για να καταφερω να την κανω να κουμπωσει. 1
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Φιλε καταλαβεες το πρόβλημα που περιγραφω; το σοκετ π την εβαλες εσυ τι ειναι; υπάρχει περίπτωση ρε φιλε εφοσον λεει οτι υποστηρίζει ΑΜ3 και να μην μπενει; δεν μπορώ να το καταλάβω,στην προσπάθεια μου να την βαλω παρατηρω οτι το κλιψακι ειναι λιγο μεγαλύτερο και οχι οτι δεν έχω χορο στο κουτί για τα δάχτυλα μου,πόσες φορές το δοκίμασα και κατέληξα οτι ειναι κατι χιλιοστά μεγαλύτερο κ αυτο ειναι που με εκνευρίζει περισσότερο στην όλη υπόθεση, ευχαριστώ για την απάντηση σου αν μπορείς να με βοηθήσεις περετερω οπως το να με ενημερώσεις αν υπάρχει το συγκεκριμένο κλυψακι σε λιιιγο μικρότερο θα σ μουν ευγνώμων,πραγματικά μ σπασε τα νευρα αδερφέ ευχαριστώ.
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ειχες θεμα πχ οταν το εβαζες απο την μια πλευρα και το εβαζες και απο την αλλη να σου φενοταν λιγο μεγαλυτερο ; με αποτελεσμα οταν το εβαζες και απτην αλλη να μην ειχε καθολου αντισταση(Δηλαδη να παρατηρω οτι ειναι λιγο μεγαλυτερο και οταν το βαζω και απτην αλλη απλα να μην εχει καν αντισταση και οτι τζαμπα προσπαθω) ;μακαρι να μπορουσα να το προσεγγισω καλυτερα αλα αυτο που μ ετυχε δεν το περιμενα και πιστευω το περιγραφω οσο καλυτερα μπορω.
sotos 1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι να μην κάνεις σωστά δες το με ηρεμίαΡιξε μία ματιά αν τα δύο κομμάτια εφαρμόζουν έτσι όπως είναι στην πρώτη φώτο, και δες αν υπάρχουν διαφορές στα κομμάτια σου απ' την δεύτερη φωτογραφία
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχουν διαφορες σε κανενα απο τα δυο,ακριβως τα ιδια,θα προσπαθησω να το επιχειρησω ξανα και θα αφερεσω το τροφοδοτικο για καλυτερο χωρο και θα το πιασω πιο χαλαρα και με ακριβεια μηπως κατι εκανα λαθος εγω που δεν νομιζω,ευχαριστω παντως για τν απαντηση θα σχολιασω σε λιγο να σε ενημεροσω. 1
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 @sotos 1 Τα καταφεεεεεεερα ρε φιλε,ΟΛΟ το κολλημα ηταν στο οτι στην μαμα ψυχτρα το κουμπομα εμπενε απο αριστερα και το κουμπωνες απο αριστερα και εγω ολη την ωρα προσπαθουσα με την ιδια λογικη απο αριστερα το κουμπωμα,τα ειχα κανει ολα εκτως του να το βαλω απο δεξια απτη αλλη μερια δηλαδη,τελικα ολα ειναι ακριβως η ψυχτρα κουμπωθηκε με ακριβως την ιδια πιεση οπως και στο βιντεο,ειχε κολησει το μυαλο μου μαλλον και αυτο που δεν δοκιμασα τελικα αυτο ηταν.μην τα πολυλογω σε ευχαριστω πολυ για την παρακινιση να το ξαναανοιξω στην ουσια εγω ειμουν το προβλημα και εσυ το λυσες lol. ευχαριστω και παλι αδερφε. 3
hliastsek Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ειναι αληθεια οτι το κουμπωμα της συγκεκριμενης ψυχτρας ειναι λιγο παλουκακι!!!! Παλευα να την βαλω με ενα φιλαρακι κανα μισαωρο!! 1
dukepapass Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, για όλους όσους εχουν αυτη την ψυχτρα εχω κάποιες ερωτήσεις αν ξερουν να μου απαντήσουν.Εγω έχω σοκετ 775 που θέλω να την βάλω και θέλω να ρωτήσω τα εξης : 1)Τον αέρα που βγάζει το ανεμιστηρακι λογικά ψύχει την ψυχτρα ; δεν τραβάει τον ζεστό αέρα απο τον επεξεργαστή για να τον πεταει προς τα εξω σωστα; Αφου ο ζεστός αέρας ανεβαίνει προς τα πάνω τοτε στο βιντεο σωστά ειναι η τοποθέτηση γιατι όμως στο σαιτ της coolermaster δείχνει να κουμπώνει ανάποδα αντι για κατω προς τα επάνω ειναι απο δεξια προς τα αριστερά ποιο ειναι το σωστο ; 2)επισης αν θελει καποιος να βαλει 2ρη φανα βαζει οτι ναναι και το κουμπωνει σε 3πινο σλοτ της μητρικης η υπαρχει ανταπτορας που μπαινουν και οι δυο στο τετραπινο που ειναι ειδικο μονο για fun της cpu. τελος δεν μπορω να καταλαβω γιατι αμα με το καιρο χαλασει το ανεμιστηρακι με τα 4 πιν δεν βγαζουν ανταλακτικο και πρεπει να παρεις αλλη καινουργια η αμα θελεις να βαλεις μια δευτερη πρεπει να βαλεις οτι να ναι. 3)επίσης κλιψακια που κρατάνε την φανα πουλάνε ξεχωριστά ; 4)τι φανα ειναι αυτη που εχει επανω 8ρα η 12ρα ; 5)και ποια η διαφορα απο την Hyper 212 EVO ; https://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html#specs-container ποια ειναι η γνωμη σας ; Επεξ/σία 24 Μαΐου 2016 από dukepapass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα