Προς το περιεχόμενο

xiaomi powerbank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να αγοράσω το xiaomi 10400mah powerbank και ειδα σε εναν πωλητη στο ebay αυτο:Important notice: this product has two variations: one is originally Xiaomi factory made, and another is made by Xiaomi licensed factory.
This listing represents Xiaomi Licensed product.
It may look slightly different from the original factory made, but it is 100% legal and authorized by Xiaomi. Please review the license certificate attached.

ισχύει ή θα σκάσει σε καμια τσέπη..; :P

Δημοσ.

Μην το παρεις απο ebay.Παρτο απο Gearbest που ειναι 100% γνησιο.

Συμφωνω. Το δυσκολο ομως αυτες τις μερες ειναι να βρεις balance στο paypal.

Δημοσ.

Ναι το εχω υπ'οψιν το θεμα με την paypal.Απλα επειδη γραφει οτι δεν παραγεται απο την Xiaomi ειπα μηπως θα εχω θεμα με την ασφαλεια...

Δημοσ.

Μην το παρεις απο ebay.Παρτο απο Gearbest που ειναι 100% γνησιο.

Και το banggood μια χαρά αυθεντικά powerbank έχει. Το δικό μου από εκεί είναι και είναι και οικονομικό σε τέτοια πράγματα....

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια μερικες ερωτησεις εχοντας για πρωτη φορα power bank και συγκεκριμενα το 10400:

Το power button  σε τι χρησιμευει?Δλδ το παταω ανοιγει αλλα μετα αν το ξαναπατησω δεν σβηνουν τα φωτακια!Και πως κλεινει οταν φορτισω το κινητο?

Εχω s4 mini και φορτιζω το bank με τον φορτιστη αυτον,ειναι νορμαλ που φορτιζει αργα(εδω και 4 ωρες δεν εχει ανεβει ουτε μια γραμμη η φορτιση του?

Δημοσ.

Κατ' αρχάς έχεις τσεκάρει ότι είναι αυθεντικό xiaomi powerbank!? Πόσα mAh είναι το powerbank!? Το κινητό δείχνει ότι φορτίζει!? Τα xiaomi powerbank όταν χρησιμοποιουνται, αναβοσβυνει ένα λαμπάκι. Ετσι είναι σ' εσένα!? Πόσα λαμπάκια ανάβουν στο powerbank!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...