dimitrisrs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Παιδια μια βοηθεια αν ξερει καποιος. Η οθονη στο φορητο ειναι ασπρη, στην αρχη ελεγα για καρτα γραφικων αλλα τελικα αφου τον ανοιξα και τον καθαρισα εβαλα νεα παστα και τα λοιπα (ολα αυτα τα εκανα επειδη τον ανοιξα να δω τι γινεται) παταω ν ανοιξει ανοιγει με σπρη οθονη. Τον συνδεω στην τηλεορση με HDMI δουλευει κανονικοτατα το βαζω να δειχνει στις 2 οθονες και στην δικη του μου δειχνει τη σελιδα που εχω ανοιχτη αλλα διακεκομενη με γραμμες και τετοια χωρις ν ανταποκρινεται οπως στην τηλεοραση ειναι κολημενη τον κανω επανεκκινηση και ξανα ασπρη, ανοιγοκλεινω την οθονη μηπως κανενα καλωδιο αλλα τιποτε, οταν ξεκιναει ο υπολιστης ειναι ασπρη μετα απο μερικα δευτερα μαυριζει σαν να θελει να ανοιξει και μετα ασπρη ξανα . Τι παιζει εδω ? Τελος η οθονη?
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Λογικά η οθόνη εχει πρόβλημα ή το inverter της οθόνης , το inverter μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου δεν εχει πολύ ακριβά
dimitrisrs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω φιλε spank αν πεσει καμια στα χερια μου ολοκληρη θα την αλαξω αλλιως θα τον αφησω ως εχει συνδεδεμενο στην TV (42inc)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα