kstampo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Παίδες τα φώτα σας για να μην γίνει καμία στραβή. Έχω έναν μηχανικό δίσκο 1,5TB ο οποίος έχει επάνω διάφορα λειτουργικά - partitions (Windows XP, Windows 7, Windows server, Windows 8 και Windows 8.1). Αν αναρωτιέστε γιατί, το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ διάφορα προγράμματα το οποία δεν είναι συμβατά με όλα τα λειτουργικά, επίσης για τη δουλειά μου χρειάζομαι να έχω τα κάθε λειτουργικό ξεχωριστά και τέλος .... εδώ και χρόνια πάντα πήγαινα από μικρότερο σε μεγαλύτερο δίσκο και έτσι τα partitions απλά αντιγράφονταν στον νέο και όλα καλά...!! Έπεσε στα χέρια μου ένας SSD και θέλω να αντιγράψω ΜΟΝΟ ΕΝΑ λειτουργικό-partition από τον παλιό δίσκο στο νέο (....δεν θέλω να κάνω fresh install). Θα αντιγραφούν τα 8.1, με την πρόβλεψη -αν όλα πάνε καλά- αυτά να τρέχουν από τον SSD ενώ όλα τα υπόλοιπα θα τρέχουν από τον παλιό δίσκο. Με το easeus θα κάνω cloning to partition του 8.1 από τον μηχανικό δίσκο στον SSD. Τί γίνεται όμως με το MBR και πως θα μπορώ να booτάρω χωρίς προβλήματα τόσο στον παλιό όσο και στο νέο δίσκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις