Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mιλησα για συγκεκρυμενο μοντελο.Πολλα προβληματα με το iphone 5.

Εαν ελεγε Iphone 6 π.χ σε μια πολυ καλη τιμη(διοτι ολα αυτα συνηθως ειναι ανευ εγγυησης)τοτε θα το συζητουσα.

Επειδη ομως τα Iphone ειναι πολυ ακριβα ακομη και μεταχειρισμενα στο ρισκο που δεν εχεις εγγυση και αναλογως μοντελου πας σε κατι καινουριο.

Π.χ...

Παρε μια τυχαια αγγελια iphone 6 16 GB που ειναι εκτος εγγυησης.

Σου λεει ο αλλος 570.

600 εχει το καινουριο.Κοροιδευομαστε;

Ακομη και καινουριο και χωρις να ανοιχτει αν μεσα σε 1 βδομαδα 1 μηνα παθει κατι ποσο θα πληρωσει ο αλλος για service επισκευη;

Τα 570 θα γινουν 700.

Επαιρνες 6 Plus.

Συμφωνώ ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός..Κάποιες αγγελίες όσο καλές και αν φαίνονται (ειδικά αν σου φαίνεται τρελή προσφορά) θέλουν ψάξιμο..Ειδικά στις αγγελίες είμαι της άποψης ότι χρειάζεται τριπλή καψυποψία και 0 εμπιστοσύνη αν ο πωλητής δεν είναι με τη σφραγίδα έμπιστος. Έχουμε μάθει πολλά από το ebay.

Δημοσ.

Mιλησα για συγκεκρυμενο μοντελο.Πολλα προβληματα με το iphone 5.

Εαν ελεγε Iphone 6 π.χ σε μια πολυ καλη τιμη(διοτι ολα αυτα συνηθως ειναι ανευ εγγυησης)τοτε θα το συζητουσα.

Επειδη ομως τα Iphone ειναι πολυ ακριβα ακομη και μεταχειρισμενα στο ρισκο που δεν εχεις εγγυση και αναλογως μοντελου πας σε κατι καινουριο.

Π.χ...

Παρε μια τυχαια αγγελια iphone 6 16 GB που ειναι εκτος εγγυησης.

Σου λεει ο αλλος 570.

600 εχει το καινουριο.Κοροιδευομαστε;

Ακομη και καινουριο και χωρις να ανοιχτει αν μεσα σε 1 βδομαδα 1 μηνα παθει κατι ποσο θα πληρωσει ο αλλος για service επισκευη;

Τα 570 θα γινουν 700.

Επαιρνες 6 Plus.

Πού έγραψες για συγκεκριμένο μοντέλο? Έγραψες "ποτέ μεταχειρισμένο" χωρίς κάποια αναφορά μοντέλου. 

Δημοσ.

Πού έγραψες για συγκεκριμένο μοντέλο? Έγραψες "ποτέ μεταχειρισμένο" χωρίς κάποια αναφορά μοντέλου. 

Δεν με καταλαβες.

Η προσωπικη μου αποψη γι'αυτο που λες ναι ειναι αυτο που ειπες αυτο που λεω.

Ποτε μεταχειρισμενο iphone που ΔΕΝ εχει εγγυηση(λογω μικρης εγγυησης) και ειναι ουτως ή αλλως πανακριβο στην μεταπωληση του.

Δεν μπορει η εταιρεια να δινει 1 χρονο εγγυηση και μετα απο εναν χρονο ασχετως εαν ειναι καινουριο να ερχεται ο αλλος και ενω εχει ΜΕ εγγυηση 600 να μου λεει χωρις εγγυηση 570.Να το εχει να το χαιρεται.Μεγαλο ρισκο.

Στο δευτερο σχολιο μου μετεπειτα αναφερθηκα στο Iphone 5 που εχει πολλα προβληματα.Εδω μεσα ηδη εχουν αναφερθει 3 με το ιδιο προβλημα.Οποτε...

Στην περιπτωση που ενα iphone εχει εγγυηση(εδω γινεται ο διαχωρισμος)ΜΟΝΟ τοτε κανω θεμα συζητησης και λεω οτι αξιζει.

Διαφορετικα ακομη και ενα καινουριο Iphone π.χ 6 που δεν εχει εγγυηση εαν καινουριο εχει 600 ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ καποιος την πιθανοτητα βλαβης και ενα λογικο ποσο και κανει το βημα.

Π.χ 600 εχει το Iphone 6 εαν υπολογισει καποιος ενα 200αρι βλαβης-ρισκου ΠΡΕΠΕΙ να το διαπραγματευτει στα 400.Σε αλλη περιπτωση δεν αξιζει.

Στην προκειμενη περιπτωση για το Iphone 5 ΔΕΝ αξιζει λογω μοντελου.

Δημοσ.

Δεν με καταλαβες.

Η προσωπικη μου αποψη γι'αυτο που λες ναι ειναι αυτο που ειπες αυτο που λεω.

Ποτε μεταχειρισμενο iphone που ΔΕΝ εχει εγγυηση(λογω μικρης εγγυησης) και ειναι ουτως ή αλλως πανακριβο στην μεταπωληση του.

Δεν μπορει η εταιρεια να δινει 1 χρονο εγγυηση και μετα απο εναν χρονο ασχετως εαν ειναι καινουριο να ερχεται ο αλλος και ενω εχει ΜΕ εγγυηση 600 να μου λεει χωρις εγγυηση 570.Να το εχει να το χαιρεται.Μεγαλο ρισκο.

Στο δευτερο σχολιο μου μετεπειτα αναφερθηκα στο Iphone 5 που εχει πολλα προβληματα.Εδω μεσα ηδη εχουν αναφερθει 3 με το ιδιο προβλημα.Οποτε...

Στην περιπτωση που ενα iphone εχει εγγυηση(εδω γινεται ο διαχωρισμος)ΜΟΝΟ τοτε κανω θεμα συζητησης και λεω οτι αξιζει.

Διαφορετικα ακομη και ενα καινουριο Iphone π.χ 6 που δεν εχει εγγυηση εαν καινουριο εχει 600 ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ καποιος την πιθανοτητα βλαβης και ενα λογικο ποσο και κανει το βημα.

Π.χ 600 εχει το Iphone 6 εαν υπολογισει καποιος ενα 200αρι βλαβης-ρισκου ΠΡΕΠΕΙ να το διαπραγματευτει στα 400.Σε αλλη περιπτωση δεν αξιζει.

Στην προκειμενη περιπτωση για το Iphone 5 ΔΕΝ αξιζει λογω μοντελου.

Κοίτα, αυτά τα ποσά (το να κάνει 600 καινούριο από μαγαζί και να πας να το πάρεις 570 από αγγελία) σαφώς και δεν αξίζει τον κόπο. Όμως μπορείς να βρεις και καλές τιμές σε μεταχειρισμένο και να είναι σε άριστη κατάσταση και να αξίζει να το παρεις από αγγελία. Όσον αφορά την εγγύηση, εγώ πιστεύω ότι ναι μεν είναι μικρή αλλά τα αειφον δεν χαλάνε έτσι ευκολα από την άλλη. Είχα πάρει 4s του άντρα μου κανα εξάμηνο μετά που βγήκαν σε πολύ καλή τιμή, δεν έπαθε τίποτα ποτέ. Είναι και σε τί συσκευή θα πέσεις. Αλλα φυσικά αν η τιμή που το πουλάνε είναι με μικρή διαφορά απο το καινούριο δεν το συζητώ. 

Και φυσικά και όταν το πουλάνε τιμή χώμα είναι ύποπτο ως επί το πλείστον.

• Like 1
Δημοσ.

θράσος πιστεύω

καλα μην τον εκτελεσετε κιολας... Απλα ας κλεισει τωρα το ενα απο τα δυο....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης iMarilina είπε:<br />

Πού έγραψες για συγκεκριμένο μοντέλο? Έγραψες "ποτέ μεταχειρισμένο" χωρίς κάποια αναφορά μοντέλου. <br />

Δεν με καταλαβες.<br />

Η προσωπικη μου αποψη γι'αυτο που λες ναι ειναι αυτο που ειπες αυτο που λεω.<br />

Ποτε μεταχειρισμενο iphone που ΔΕΝ εχει εγγυηση(λογω μικρης εγγυησης) και ειναι ουτως ή αλλως πανακριβο στην μεταπωληση του.<br />

Δεν μπορει η εταιρεια να δινει 1 χρονο εγγυηση και μετα απο εναν χρονο ασχετως εαν ειναι καινουριο να ερχεται ο αλλος και ενω εχει ΜΕ εγγυηση 600 να μου λεει χωρις εγγυηση 570.Να το εχει να το χαιρεται.Μεγαλο ρισκο.<br />

<br />

Στο δευτερο σχολιο μου μετεπειτα αναφερθηκα στο Iphone 5 που εχει πολλα προβληματα.Εδω μεσα ηδη εχουν αναφερθει 3 με το ιδιο προβλημα.Οποτε...<br />

<br />

Στην περιπτωση που ενα iphone εχει εγγυηση(εδω γινεται ο διαχωρισμος)ΜΟΝΟ τοτε κανω θεμα συζητησης και λεω οτι αξιζει.<br />

Διαφορετικα ακομη και ενα καινουριο Iphone π.χ 6 που δεν εχει εγγυηση εαν καινουριο εχει 600 ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ καποιος την πιθανοτητα βλαβης και ενα λογικο ποσο και κανει το βημα.<br />

Π.χ 600 εχει το Iphone 6 εαν υπολογισει καποιος ενα 200αρι βλαβης-ρισκου ΠΡΕΠΕΙ να το διαπραγματευτει στα 400.Σε αλλη περιπτωση δεν αξιζει.<br />

<br />

Στην προκειμενη περιπτωση για το Iphone 5 ΔΕΝ αξιζει λογω μοντελου.<br />

</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...