Insompa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 πηρα ενα iphone Απο ενα μελος( 220 ε) σε καλη κατασταση εξωτερικη ..παω να βαλω την σιμ δεν μου την αναγνωριζε .το παω στο ired μου χρεωνουν 60 ε για αλλαγη sim card reader .και με παιρνουν σημερα τηλ και μου λενε το φτιαξαμε αυτο αλλα η συσκευη δεν εχει ιμει κατι επαθε το τσιπακι μου ειπαν λογο υγρασιας μαλλον ειχε πεσει στο νερο . και βγαινω χρεμενος αλλα 90 ε .συνολικα 150 + 220 για ενα iphone 5 .δεν ξερω τι να κανω .να δωσω να μου το φτιαξουν η υπαρχει κανενας που δουλευει στη ναππλε και δεν θα χρειαστει να δωσω τοσα φραγκα για αυτο το τηλεφωνο .
Insompa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 να μου το φτιαξει και να του δωσω αυτου νου λεφτα . αντι να δωσω 150 να δωσω πχ 100 σε αυτον τι να πω δεν ξερω .
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 να μου το φτιαξει και να του δωσω αυτου νου λεφτα . αντι να δωσω 150 να δωσω πχ 100 σε αυτον τι να πω δεν ξερω . Δεν υπάρχει αυτό που λες...μάλλον την πάτησες. Σίγουρα δεν αξίζει το συνολικό κόστος η συσκευή αλλά δεν ξέρω τι σε συμφέρει να κάνεις, να το φτιάξεις ή να το δώσεις για ανταλλακτικά; Στη 2η περίπτωση νομίζω η χασούρα θα είναι μικρότερη...
corsair04 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 να μου το φτιαξει και να του δωσω αυτου νου λεφτα . αντι να δωσω 150 να δωσω πχ 100 σε αυτον τι να πω δεν ξερω . με ποιο τρόπο πλήρωσες το κινητό από το μελος
corsair04 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 εάν το είχες αγοράσει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό με το χαρτί του service μπορούσες να πας στην τράπεζα και να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής τώρα απλά το πουλάς στην κατάσταση που είναι για ανταλλακτικά αλλά πρώτα επικοινώνησε με το πωλητή, η ired είναι ακριβή ρωτά και εδώ
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 εάν το είχες αγοράσει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό με το χαρτί του service μπορούσες να πας στην τράπεζα και να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής τώρα απλά το πουλάς στην κατάσταση που είναι για ανταλλακτικά αλλά πρώτα επικοινώνησε με το πωλητή, η ired είναι ακριβή ρωτά και εδώ Από τη μία λέμε ποτέ κατάθεση μην μας φάνε τα λεφτά και να προτιμάμε αντικαταβολή και από την άλλη αυτό Αν είναι να την πατήσεις θα την πατήσεις, κάπως πιο σίγουρο (αλλά όχι εντελώς) είναι το χέρι με χέρι συναλλαγή
voldemort Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Εγω ενα καταλαβα(και ειναι προσωπικη μου γνωμη). Ποτε μεταχειρισμενο.Αυτοι κανουν την δουλεια τους και ο αλλος κλαιει τα χρηματα του. Πεταμενα 370 ευρω! Επαιρνες κινηταρα. Θελεις iphone μαζεψε και παρε καινουριο.Αλλιως παρατα το...Καθε μερα πληθαινουν αυτου του ειδους τα κρουσματα.Το παθημα γινετε μαθημα. 1
panosell Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 φιλε καλα που ετυχα σε καλο πωλητη και θα μου τα δωσει πισω .
voldemort Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 φιλε καλα που ετυχα σε καλο πωλητη και θα μου τα δωσει πισω . Σου'φεξε. Τραβα να αναψεις και καμια λαμπαδα μεχρι το μποι σου διοτι τοσο τυχερος ησουν. Αλλα θα περιμενα να σου τα δωσει. Με το θα... υγ:2 accounts εχεις;
panosell Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 πρωτα θα μου τα βαλει σε λογαριασμο και μετα του το στελω πρωτα θα μου τα βαλει σε λογαριασμο και μετα του το στελω Σου'φεξε. Τραβα να αναψεις και καμια λαμπαδα μεχρι το μποι σου διοτι τοσο τυχερος ησουν. Αλλα θα περιμενα να σου τα δωσει. Με το θα... υγ:2 accounts εχεις; ναι ηταν μια περιοδος που ηθελα να βαλω πολλες αγγελιες
veteranos123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Όροι χρήσης του forum: Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους. Bye 7
iMarilina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εγω ενα καταλαβα(και ειναι προσωπικη μου γνωμη). Ποτε μεταχειρισμενο.Αυτοι κανουν την δουλεια τους και ο αλλος κλαιει τα χρηματα του. Πεταμενα 370 ευρω! Επαιρνες κινηταρα. Θελεις iphone μαζεψε και παρε καινουριο.Αλλιως παρατα το...Καθε μερα πληθαινουν αυτου του ειδους τα κρουσματα.Το παθημα γινετε μαθημα. Δεν ισχύει αυτό που λες. Έχω πάρει πολλάκις μεταχειρισμένα σε εξαιρετική κατάσταση από πωλητές με καλές αξιολογήσεις και ΜΟΝΟ όμως με συνάντηση σε μέρος με wifi και όπου μπορώ να τα ψάξω σπιθαμή προς σπιθαμή και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Οι αντικαταβολές και οι καταθέσεις με την καμία. 1
voldemort Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δεν ισχύει αυτό που λες. Έχω πάρει πολλάκις μεταχειρισμένα σε εξαιρετική κατάσταση από πωλητές με καλές αξιολογήσεις και ΜΟΝΟ όμως με συνάντηση σε μέρος με wifi και όπου μπορώ να τα ψάξω σπιθαμή προς σπιθαμή και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Οι αντικαταβολές και οι καταθέσεις με την καμία. Mιλησα για συγκεκρυμενο μοντελο.Πολλα προβληματα με το iphone 5. Εαν ελεγε Iphone 6 π.χ σε μια πολυ καλη τιμη(διοτι ολα αυτα συνηθως ειναι ανευ εγγυησης)τοτε θα το συζητουσα. Επειδη ομως τα Iphone ειναι πολυ ακριβα ακομη και μεταχειρισμενα στο ρισκο που δεν εχεις εγγυση και αναλογως μοντελου πας σε κατι καινουριο. Π.χ... Παρε μια τυχαια αγγελια iphone 6 16 GB που ειναι εκτος εγγυησης. Σου λεει ο αλλος 570. 600 εχει το καινουριο.Κοροιδευομαστε; Ακομη και καινουριο και χωρις να ανοιχτει αν μεσα σε 1 βδομαδα 1 μηνα παθει κατι ποσο θα πληρωσει ο αλλος για service επισκευη; Τα 570 θα γινουν 700. Επαιρνες 6 Plus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα