vforvenduza Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οχι φίλε μου κανεις λάθος, υπάρχει το ιατρικό απόρρητο και μετα θανατον. Η περίπτωση που παρουσιάζεις ειναι τραβηγμένη , και σε αυτήν κ μόνο ειναι υποχρεωμένοι οι σχετιζόμενοι ιατροί να ειδοποιήσουν την αντίστοιχη αρχή για την προστασία απο μετάδοση κτλ. Σε αντίθετη πεπίπτωση η οικογενεια μπορεί να ζητήσει να τηρηθεί το ιατρικό απόρρητο .
badweed Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 δεκτο οτι μπορει να ειναι ετσι , οπως ειπα δεν ειμαι γνωστης της νομοθεσιας που επικρατει ( και δεν θελω να υιοθετω κατεστημενους περιορισμους ως γνωση , θελω παντα να υπαρχει εξηγηση και να μπορω να την αμφισβητω ωστε να παραγω δικες μου εμπειριες ) , απλως δεν μου φαινεται σωστο να ειναι ετσι ,vforvenduza . αν ειχε καποιος κατι μεταδοτικο , ή αν η εκθεση του σε καποια κοινη κατασταση μπορει να αποτελει στοιχειο τεκμηριωσης κινδυνου , θα επρεπε να μην υπαρχει απορητο ειναι η αποψη μου . με απορητα, ταμπου και μυστικα , γνωση δεν παραγεται , προσκαιρα συμφεροντα προωθουνται ειτε μικρα ειτε μεγαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα