Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Επειδή είμαι παντελως ασχετος με το θεμα ελπιζω τουλάχιστον να είμαι στην σωστη ενοτητα . Φιλη εχει nova και θελει αν γινεται στο χωριο να βαλει ένα πιατο και να μεταφερει εκει τον αποδικοποιητη αν γινεται να δει nova μιας και το σημα της αναλογικης tv είναι τραγικο. Ευχαριστω.
vavoom Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Γίνεται, αλλά θα χρειαστεί τεχνικό για να συντονίσει το κάτοπτρο. Εννοείται ότι θα ήταν καλό να αγοράσει άλλο "πιάτο" και "μάτι" για το χωριό, γιατί αν σκοπεύει να πηγαινοφέρνει και το πιάτο πολή-χωριό, χωριό-πόλη, θα πληρώνει συνέχεια τον τεχνικό για τον συντονισμό τους. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω πολύ .Πιατο ποσων διαστασεων ? Κοστος μαζι με το ματι ? Όταν γυρισει Αθηνα θα ξαναθελει παλι συντονισμο αν δεν εχει πειραξει στη Αθηνα πιατο και ματι ?
mitsus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Για το κοστος του πιατου ρωτας σε μαγαζια(οχι μονο ενα) και τα της εγκαταστασης. Οχι, δεν χρειαζεται αλλη ρυθμιση οταν ξαναγυρισει. Απλα κουμπωνει το καλωδιο στον αποκωδικοποιητη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Για το κοστος του πιατου ρωτας σε μαγαζια(οχι μονο ενα) και τα της εγκαταστασης. Οχι, δεν χρειαζεται αλλη ρυθμιση οταν ξαναγυρισει. Απλα κουμπωνει το καλωδιο στον αποκωδικοποιητη. Σε ευχαριστω.
xp-user Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Να ρωτησω και εγω κατι .Μπορω δηλ να εχω στο χωριο ενα δευτερο αποκωδικοποιητη με το πιατο του συντονισμενο και απλα να κουβαλαω καθε φορα την καρτα μου? Και αν ειναι νομιμο αυτο παρακαλω.
jkoukos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Όχι, γιατί κάθε κάρτα είναι "παντρεμένη" με έναν και μόνο αποκωδικοποιητή. Αναγκαστικά αυτά τα 2 πάνε πακέτο. Και ναι είναι απόλυτα νόμιμο αφού, κάποια στιγμή παλαιότερα, την 2η εγκατάσταση την έδινε ως προσφορά η εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα