chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και υπάρχουν και όρια στο bit-x ενώ αυτές στο spectrocoin είναι χωρίς όρια συναλλαγών από τι είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 στο spectrocoin χρεώνουν 1 ευρώ το μήνα για όσο η κάρτα έχει υπόλοιπο μέσα οπότε για να μην χρεώνεται κάποιος μπορεί να βάζει στην κάρτα μόνο το ποσό που θέλει να ξοδέψει οπότε μετά θα μένει άδεια πάλι και δεν θα υπάρχουν χρεώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αγόρασα μία οθόνη κινητού από το ebay και μου ήρθε με κάποια καμμένα pixel. Ο πωλητής μου πρότεινε μερικό refund, είναι εφικτό αυτό με τις τρέχουσες συνθήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ναι πριν λιγο πηρα full refund για ενα ελαττωματικό power bank 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τελος το PP στο public....μετα απο τηλ δεν ξερουν πότε και εαν το ξαναβαλουν... http://www.public.gr/cat/corporate/tropoi-pliromis/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dioskouros88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Guys μια βοηθεια γιατι εχω ψηλομπερδευτει. Πχ εγω εχω μια σελιδα τυπου .com οπου υπαρχει και η δυνατοτητα για οποιον θελησει να κανει και ενα donation αλλα μονο μεσω Paypal και σχεδον ολα τα donations ειναι απο εξωτερικο... Απο εδω και περα δηλαδη δεν θα μπορω να δεχομαι donations μεσω paypal..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Guys μια βοηθεια γιατι εχω ψηλομπερδευτει. Πχ εγω εχω μια σελιδα τυπου .com οπου υπαρχει και η δυνατοτητα για οποιον θελησει να κανει και ενα donation αλλα μονο μεσω Paypal και σχεδον ολα τα donations ειναι απο εξωτερικο... Απο εδω και περα δηλαδη δεν θα μπορω να δεχομαι donations μεσω paypal..? Μεχρι τωρα με αυτα που εχει πει το paypal μπορεις να δεχεσαι κανονικα τις εισπραξεις donations ,ΑΛΛΑ για αγορες θα πρεπει να εχεις balance μεσα στον λογαριασμο σου στο paypal για να γινει. Εαν δεν εχεις λεφτα στο pp δεν μπορεις να κανεις αγορες. Τωρα , εαν ακυρωσει το paypal γενικα την Ελλαδα....αυτο ειναι αλλο θεμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 υπαρχει περιπτωση να ακυρωσει την ελλαδα το paypal? το χει κανει αυτο σε αλλες χωρες? υπαρχει περιπτωση να επιστρεψει συντομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Guys μια βοηθεια γιατι εχω ψηλομπερδευτει. Πχ εγω εχω μια σελιδα τυπου .com οπου υπαρχει και η δυνατοτητα για οποιον θελησει να κανει και ενα donation αλλα μονο μεσω Paypal και σχεδον ολα τα donations ειναι απο εξωτερικο... Απο εδω και περα δηλαδη δεν θα μπορω να δεχομαι donations μεσω paypal..? - αν αυτός που θέλει να κάνει δωρεά είναι στο εξωτερικό ή κάνει χρήση κάρτας/τραπεζικού λογαριασμού εξωτερικού, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εισερχόμενα στην Ελλάδα εμβάσματα επιτρέπονται. (αν έχει υπόλοιπο στο Paypal επίσης δεν τίθεται θέμα) - αν όμως αυτός που θελει να κάνει δωρεά μέσω Paypal έχει κάρτα/τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί να το κάνει. Δεν θα σου πω 100% δεν γίνεται, γιατί η Bank of America (όπου ουσιαστικά μεταφέρονται τα χρήματά μας όταν χρησιμοποιούμε το Paypal) έχει υποκατάστημα στην Ελλάδα. Εφόσον δλδ έχει υποκατάστημα, υπάρχει μια πιθανότητα το έμβασμα να περάσει ως διατραπεζική συναλλαγή εσωτερικού. Δες εδώ τον κατάλογο των διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν υποκαταστήματα στην Ελλάδα και κάνε ένα τηλέφωνο, αν κρίνεις απαραίτητο, προκειμένου να λάβεις περισσότερες πληροφορίες http://www.athensinfoguide.com/gr/genbanks.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dioskouros88 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Και τελικα αν καταλαβα καλα για να επανελθουν οι full υπηρεσιες της paypal στην Ελλαδα παιζει να περασουν χρονια, η οχι...? Γιατι ομως θα παρει τοσο πολυ..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά μου έγινε ένα refund χθες αλλά το balance παραμένει 0. Υπάρχει πρόβλημα ή χρειάζονται κάποιες μέρες για να αλλάξει το balance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drhistory Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 μπορεί να έγινε refund στην κάρτα. δες που έγινε refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Και τελικα αν καταλαβα καλα για να επανελθουν οι full υπηρεσιες της paypal στην Ελλαδα παιζει να περασουν χρονια, η οχι...? Γιατι ομως θα παρει τοσο πολυ..? Το ελληνκό κράτος είναι που έχει μπλοκάρει τις κάρτες μας -κι οπότε τις αγορές- προς το εξωτερικό για να μην φύγει χρήμα έξω. Γι' αυτό δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με κάρτα το paypal κι οποιαδήποτε ξένη παρόμοια υπηρεσία που χρειάζεται κάρτα. Δεν είναι οι ξένες εταιρίες /μαγαζιά που μας έχουν μπλοκάρει. Όπως είναι γνωστό, όποιος έχει υπόλοιπο μέσα στο balance χρησιμοποιεί το pp κανονικά όπως πάντα. Οπότε το μέχρι πότε, εξαρτάται μόνο από την Ελλάδα = όποτε ξεμπλοκάρει το κράτος τις κάρτες μας για χρήση/αγορές προς το εξωτερικό. Το οποίο απ'΄οτι φαίνεται -εν όψει της συμφωνίας που ετοιμάζεται- θα γίνει σύντομα. Απλά λογικά για κάποιο (αυτό πιθανόν θα είναι μεγαλούτσικο) διάστημα θα υπάρξει περιορισμός στο ποσό, παρόμοιος με των ατμ. Το γιατί το είπαμε...για να μην πλακώσει ο κόσμος και βγάλει με αγορές ή άλλους τρόπους μέσω των καρτών, (πολύ) χρήμα προς τα έξω μέχρι να ξανασταθεροποιηθεί η οικονομία /τράπεζες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 μπορεί να έγινε refund στην κάρτα. δες που έγινε refund. Δεν είναι μπλοκαρισμένες οι κάρτες και για να δεχτούν refund? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 δεν φευγουν κεφαλαια απ τη χωρα να ερθουν μικροποσα γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα