Προς το περιεχόμενο

Διακοπή υπηρεσιών Paypal στην Ελλάδα

gregdel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν φευγουν κεφαλαια απ τη χωρα να ερθουν μικροποσα γινεται

Όχι δεν έχουν μπει στην κάρτα ακόμα.

Πριν μπουν θα πάνε στο balance ή θα το δω κατευθείαν στην κάρτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σταθάκης: Τα capital controls θα μείνουν για μήνες - Οι τράπεζες ανοίγουν μέσα στην εβδομάδα αν υπάρξει συμφωνία

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26521&subid=2&pubid=113601166

• Like 1

Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα....

Η ζημια εγινε.Θα αναγκαστουμε να ζησουμε και χωρις αγορες απεξω και θα αρκεστουμε σε αυτα που παραγουμε και αν ειναι λιγα θα προσπαθησουμε για περισσοτερα.

Ενα αλλο θεμα που βλεπω να ερχεται θα ειναι πλεον η αναξιοπιστια μας ως πωλητες στο ebay

περαστικα μας λοιπον.

και εγω δοκιμασα πριν καμια βδομαδα να στειλω εμβασμα εξω αλλα πηρα τα τετοια μου..

εκκρεμουν και 2 πληρωμες στο ebay και θα φαμε καμια αρνητικη χωρις να φταιμε..

δε θα σχολιασω τον <<κυριο>> που ελεγε για προιοντα καταναλωτισμου,απλα θα πω οτι καποιοι απο εμας θα δεχθουν αλλο ενα πληγμα,αφου ενα μερος της δουλειας μας εξαρταται απο αγορες απο εξωτερικο.

ο θεος να μας βοηθησει πλεον κυριοι..

Επειδή περιμένω refund που όταν γίνει αν πάει αυτόματα στην κάρτα δεν θα μπορώ να ξαναφορτίσω το balance,

υπάρχει επιλογή ώστε να μην γίνει αυτόματα και να το κανω εγώ όταν και αν θελήσω να πάει στην κάρτα?

• Like 1

Επειδή περιμένω refund που όταν γίνει αν πάει αυτόματα στην κάρτα δεν θα μπορώ να ξαναφορτίσω το balance,

υπάρχει επιλογή ώστε να μην γίνει αυτόματα και να το κανω εγώ όταν και αν θελήσω να πάει στην κάρτα?

Οτι και να γινει τα λεφτά σου θα τα πάρεις, η διαδικασία ίσως να διαφέρει λίγο.

Και ποσά refund ακομα να γίνουν; Σιγά σιγα τελος και αυτα

Ζήτω η Ελλάδα του 2015

Ζήτω η Ελλάδα του 2015

Δεν ρώτησα αν θα πάρω τα λεφτά μου αλλά πως θα τα κρατήσω στο balance αντί να μπούνε στην κάρτα για να κάνω ίσως καμία αγορά ακόμα.

πιστευω οτι αν ειναι refund απλα πηγαινει σαν μειον στον επομενο λογαριασμο.

αν πουλησεις ομως κατι τοτε ''μαλλον'' μενει μεσα σαν balance.

υποθετικα ολα αυτα

https://www.paypal.com/us/webapps/helpcenter/helphub/article/?solutionId=FAQ1083&m=HTQ

Εφόσον η αγορά έγινε με πόρους που τράβηξε το PP από τον λογαριασμό σου μέσω της κάρτας, τότε όχι, επιστρέφονται αυτόματα με τον τρόπο που έφυγαν.

Αν θέλεις να ζητήσεις να γίνει κάτι τέτοιο, για να λάβεις μια επίσημη απάντηση, κάλεσέ τους στο τηλέφωνο (αν πας contact us, θα σου δώσει τηλέφωνο αλλά και κωδικό επικύρωσης) και ρώτα τους.

Αν και θα έλεγα πως και να γινόταν - που δεν το νομίζω - τώρα είναι αργά...

Ζήτω η Ελλάδα του 2015

Μην παραληρούμε, η επιστροφή χρημάτων -γενικά εμβάσματα ανεξαρτήτως ποσού προς τις εθνικές τράπεζες από εξωτερικό- γίνεται κανονικά...συνήθως όμως θέλει 2-4 εργάσιμες.

Ζήτω η Ελλάδα του Μάαστριχτ και του ευρώ να λες...με το ευρώ φάγανε την εσωτερική αγορά, γεμίσαν τον κόσμο κάρτες με τις τράπεζες να σε κυνηγούν για να σου πουλήσουν δάνειο, επιβάλλανε την ορθοδοξία της "φθηνής" ρευστότητας, και τώρα ήρθε η ώρα της "σούμας"...

Χαιρετίσματα στον σημίτη και τον παπαδήμο κι οσους τους ψηφίζανε

0918033001320922620.jpg

Εφόσον η αγορά έγινε με πόρους που τράβηξε το PP από τον λογαριασμό σου μέσω της κάρτας, τότε όχι, επιστρέφονται αυτόματα με τον τρόπο που έφυγαν.

Αν θέλεις να ζητήσεις να γίνει κάτι τέτοιο, για να λάβεις μια επίσημη απάντηση, κάλεσέ τους στο τηλέφωνο (αν πας contact us, θα σου δώσει τηλέφωνο αλλά και κωδικό επικύρωσης) και ρώτα τους.

Αν και θα έλεγα πως και να γινόταν - που δεν το νομίζω - τώρα είναι αργά...

Μην παραληρούμε, η επιστροφή χρημάτων -γενικά εμβάσματα ανεξαρτήτως ποσού προς τις εθνικές τράπεζες από εξωτερικό- γίνεται κανονικά...συνήθως όμως θέλει 2-4 εργάσιμες.

Που βλεπεις την παραπλάνηση, ξερεις τι σημαίνει refund??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...