Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S6 Edge VS HTC ONE M9 & M9+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φόρουμ, είμαι ανάμεσα στα τρία κινητά του τίτλου

• Samsung Galaxy S6 Edge
  • HTC ONE M9
  • HTC ONE M9+

Δηλώνω fan της HTC, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος χρήστης διότι υπάρχει ποιότητα κατασκευής και προσωπικά θεωρώ το Sense μια από τις καλύτερες υλοποιήσεις πάνω σε Android, δίνω αρκετά βάση στο Software και δεν βλέπω μόνο τα Specs.

Πάμε πάρακάτω, στο S6 Edge βλέπω μια Samsung η οποία άφησε πίσω το πλαστικό και πήγε σε Premium κατασκευή και το θεωρώ θετικότατο. Το S6 Edge είναι μια πάρα πολύ ελκυστική συσκευή και είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω μια αλλαγή προς samy.

Θα ήθελα να με βοηθήσετε να διαλέξω, να ακούσω τη γνώμη σας, τα υπερ και τα κατά για τις παραπάνω συσκευές και ποια συσκευή θα προτείνατε.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Edge επειδη το Htc One M9 ειναι ελαχιστα καλυτερο απο το φθηνοτερο M8.

Αν παλι δινεις βαση στο Software(και δεν σε πειραζει η καμερα που ειναι λιγο κατωτερη απο αλλα κινητα) κυριως και οχι στα Specs μπορεις να πας στο φοβερο M8 που ειναι και πολυ φθηνοτερο και σου μενουν και λεφτα στην τσεπη(μιλαμε για τα μισα χρηματα απο το Edge).

Ενα παραδειγμα αυτου που λεω για το M9 

Απο την αλλη το Edge αν και ομορφο ειναι υπερβολικα ακριβο στην παρουσα περιοδο για αυτα που προσφερει.Αν παλι τα χρηματα δεν ειναι προβλημα,τοτε θα προτεινα να περασεις απο ενα κοντινο καταστημα να το δεις απο κοντα και κατι μου λεει οτι μαλλον σε αυτο θα καταλληξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...