ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Καλημέρα παιδιά.Παρακαλώ πολύ την βοήθειά σας σε κάτι. Έχω εδώ και 2 χρόνια το vodafone smart 2 που είναι το Alcatel V860. Σήμερα το πρωί εντελώς ξαφνικά άρχισε να κάνει συνεχείς επαννεκινήσεις από μόνο του ,δηλαδή βγάζει το ''ανθρωπάκι'' του adroid ,κάνει τον ήχο και βγάζει το λογότυππο της vodafone ,και αυτό το κάνει συνέχεια!!! Εν τω μεταξύ και να το συνδέσω με το καλώδιό του στον υπολογιστή ΔΕΝ μπορεί να γίνει σύνδεση. Είχα πάρει ένα back up τις επαφές μυο πριν κανα δίμηνο αλλά τον τελευταίο καιρό είχα προσθέσει και κάποιες άλλες της δουλειάς μου και τις χρειάζομαι. Επίσης νομίζω ότι είχα κρατημένα και δυο τρια σημαντικά μηνύματα καθώς επίσης και κάποιες σημειώσεις σε μια εφαρμογή. Δεν θέλω να κάνω hard reset γιατί λογικά θα χαθούν όλα..Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Ευχαριστώ πολύ..
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Αν μπαινεις σε recovery κανε αυτα: Μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη, επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset" επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση. Αν δεν εχεις recovery πρεπει να βαλεις. Αν δεν κανεις οπως σου ειπα κατι μετα πρεπει να περασης παλι την rom απο την αρχει. Οτι χρειαστεις θα το βρεις εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Αν μπαινεις σε recovery κανε αυτα: Μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη, επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset" επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση. Αν δεν εχεις recovery πρεπει να βαλεις. Αν δεν κανεις οπως σου ειπα κατι μετα πρεπει να περασης παλι την rom απο την αρχει. Οτι χρειαστεις θα το βρεις εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ μπορώ να του κάνω τίποτα! Μετά από το Logo του android ,κάνει τον ήχο της εκκίνησης και δείχνει το σήμα της vodafone και αρχίζει ΑΜΕΣΩΣ να ξαναδείχνει το σήμα vodafone και ξανά και ξάνα και ξάνα ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Ούτε και με το καλώδιο το βλέπει ο υπολογιστής ,έχοντας κάνει χρήση και του Mobogiene και του MyPhoneExplorer...
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Οποτε πρεπει να το πας στην Vodafone.. Δεν υπάρχει άλλη λύση λες ε??? Δεν θέλω να χαλάσω μετρητό τώρα γμτ!! ΑΠό ότι ξέρω η vodafone δίνει για επισκευή στην Arvato που είναι πάνω από τα ΚΤΕΛ Κηφισού... Καμιά άλλη ιδέα ???
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει άλλη λύση λες ε??? Δεν θέλω να χαλάσω μετρητό τώρα γμτ!! ΑΠό ότι ξέρω η vodafone δίνει για επισκευή στην Arvato που είναι πάνω από τα ΚΤΕΛ Κηφισού... Καμιά άλλη ιδέα ??? Το ξερω τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα δεν γινεται κατι....... Αν κανεις αυτο που σου ειπα Απενεργοποιούμε τη συσκευή και τη βάζουμε σε fastboot mode πιέζοντας ταυτόχρονα Power + Volume Down για 10 δευτερόλεπτα δεν γινεται τιποτα? Δεν υπάρχει άλλη λύση λες ε??? Δεν θέλω να χαλάσω μετρητό τώρα γμτ!! ΑΠό ότι ξέρω η vodafone δίνει για επισκευή στην Arvato που είναι πάνω από τα ΚΤΕΛ Κηφισού... Καμιά άλλη ιδέα ??? Αυτο το post λεει πως να κανεις root και πως να περασης recovery.Αν πετυχης κατι με την recovery θα εχεις κανει το 50%. Προσπαθησε και ψαχτω λιγο.... http://www.doctorandroid.gr/2013/06/root-vodafone-smart-2-alcatel-v860.html?m=1
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το ξερω τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα δεν γινεται κατι....... Αν κανεις αυτο που σου ειπα Απενεργοποιούμε τη συσκευή και τη βάζουμε σε fastboot mode πιέζοντας ταυτόχρονα Power + Volume Down για 10 δευτερόλεπτα δεν γινεται τιποτα? Αυτο το post λεει πως να κανεις root και πως να περασης recovery. Αν πετυχης κατι με την recovery θα εχεις κανει το 50%. Προσπαθησε και ψαχτω λιγο.... http://www.doctorandroid.gr/2013/06/root-vodafone-smart-2-alcatel-v860.html?m=1 Καλησπέρα. Τί εννοείς; ότι με το recovery μπορεί να σώσω τίποτα από αυτά που δεν έχω κάνει back up??
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλησπερα. Οχι αυτο που σου λεω ειναι για να ανοιξει το κινητο. Για τις επαφες θα πρεπει να εχεις κανει αυτο για να τις σωσεις: http://www.techinsider.gr/android/pos-na-kanis-backup-tis-epafes-se-ena-android-tilefono/
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα.Επανήλθα....έκανα hard reset αλλά δεν μου έδειξε καμία από τις οθόνες που είδα στα βίντεο...τα έκανε όλα μόνα του και με πήγε στην οθόνη αρχικοποίησης....Το μόνο πρόβλημα που έχω δει μέχρι τώρα είναι το ότι όταν γράφω μηνύματα ή πληκτρολογώ καμιά διεύθυνση ΔΕΝ μου γυρίζει στο αγγλικό πληκτρολόγιο ενώ έχω επιλεγμένες τις γλώσσες ...καμιά ιδέα?
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα.Επανήλθα....έκανα hard reset αλλά δεν μου έδειξε καμία από τις οθόνες που είδα στα βίντεο...τα έκανε όλα μόνα του και με πήγε στην οθόνη αρχικοποίησης....Το μόνο πρόβλημα που έχω δει μέχρι τώρα είναι το ότι όταν γράφω μηνύματα ή πληκτρολογώ καμιά διεύθυνση ΔΕΝ μου γυρίζει στο αγγλικό πληκτρολόγιο ενώ έχω επιλεγμένες τις γλώσσες ...καμιά ιδέα?Αν βαλεις αλλο apk για μηνυματα το κανει?Για δοκιμασε το..... Σου προτηνο το SMS GO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα