Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εχω μπροστα μου ενα samsung galaxy S5 και ενα lg g3. Συγκρινω με ενα φιλο μου τα χρωματα και γενικα την οθονη των 2 αυτων κινητων. Οι αποψεις μας ομως ει αι αντιθετες. Σtο δικο μου ματι η amoled του S5 ειναι πολυ καλυτερη και θα σας πω γιατι. Θεωρω οτι η αναπαρασταση των χρωματων ειναι πιο εντονη και πιο ρεαλιστικη. Στο lg g3 μου φαινονται ξεθωριασμενα τα χρωματα και μου βγαζει οθονη μικροτερης αναλυσης παρολο που στα χαρτια ειναι καλυτερη. Ο φιλος μου παλι τα αντιθετα λεει οτι τα χρωματα του S5 ειναι σαν καρτουν και οτι δεν υπαρχει συγκριση.

Για να προλαβω τους τυχον "γνωστες" που θα κραξουν να σας πω οτι το lg g3 εναι δικο μου. Μου αρεσει σαν κινητο και μου αρεσει η οθονη του απλα μετα απο χρηση του g3 οταν ηρθα σε επαφη με την οθονη του S5 ,που ειναι και πιο μικρη επαθα ενα σοκ.μπορει να ειναι μονο δικια μου παραξενια. Ποια η αποψη σας?

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ.

ειναι δικια σου παραξενια

hahaha ισως.. Εσενα δεν σου αρεσουν oι  amoled της Samsung?

Δημοσ.

Καμία σύγκριση, η οθόνη του S5 θεωρείται ακόμα και σήμερα κορυφαία. Αντιθέτως, δες πόσο άλλαξε την οθόνη στο G4 η LG.

• Like 1
Δημοσ.

hahaha ισως.. Εσενα δεν σου αρεσουν oι  amoled της Samsung?

κοιτα η αληθεια ειναι οτι απο πλευρα οθονη ειναι οντως καλυτερη και εχεις δικαιο αλλα προτιμω σε ολα τα υπολοιπα το lg g3 το εχω κι ολας, βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Για να καταλάβεις την διαφορά που θα γύρει την ψαλίδα υπέρ του G3 πρέπει να χρησιμοποιήσεις το S5 κάνα 2ωρο, που θα χουν κουραστεί πολύ τα μάτια σου. Εντυπωσιακές οι amoled, αλλά πολυυυ κουραστικές για μένα, ειδικά με τόση στραβωμάρα που έχω.

Δημοσ.

κοιτα η αληθεια ειναι οτι απο πλευρα οθονη ειναι οντως καλυτερη και εχεις δικαιο αλλα προτιμω σε ολα τα υπολοιπα το lg g3 το εχω κι ολας, βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Μα και  εγω lg g3 εχω και μου αρεσει πολυ σαν κινητο απλα βλεπω οτι προτειμω την amoled του S5

Δημοσ.

Το s5 εχει καλυτερη οθονη και γενικα οι amoled.

Τα χρωματα ειναι πιο ζωηρα ακομη και στο λευκο.Στα lg οντως μοιαζουν ξεθωριασμενα και το ασπρο ειναι ροζ ή κατι αλλο που δεν μπορω να το προσδιορισω.

Δημοσ.

Στη μπαταρία, στην κάμερα και στην ταχύτητα δηλαδή;

ενταξει και μπαταρια εχεις δικαιο, αλλα σε οθονη εννοω μεγεθος, εμφανιση και καμερα νομιζω ειναι καλυτερη, ταχυτητα πανω κατω τα ιδια δεν εχω δει διαφορα απο κει και περα ειναι θεμα γουστου οπως προειπα στα specs εχουν μικρες διαφορες

• Like 1
Δημοσ.

Μπαταρια εχει πολυ καλυτερη το s5. Εχω lg g3 και ειναι μετρια. Καμερα παρομοια νομιζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...