Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παλικάρια, Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Εχει κανένας προσωπικές εμπειρίες για τον συνδυασμό 2 Gpu με 16-4bus? Αλλη μητρική δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ. Αλλού διαβάζω στο νετ ότι θα έχει τρομερό μπουκάλι, αλλού με μετρήσεις διαφορές 2-5%. Η μητρική θα είναι p965ds4 και οι καρτούλες GTX470 με sli hack Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία σε παρόμοια κατάσταση?
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Κανένας δεν έχει CF σε Η81, Α75, Α88, Η97 κτλ, δεν γίνεται ρε παιδιά...
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 crossfire γίνεται σε 16+4.Sli δυστηχώς όχι Για αυτό είπα ρε άνθρωπε με HACK, ξέρω οτι δεν γίνεται επισήμως. Αυτό που ψάχνω είναι αν αξίζει ή θα έχω τρομερώ bottleneck. Αλλού διαβάζω για 2-5% και αλλού για 30% σε σχέση με 16-16 ή 8-8...
Ailuros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Για αυτό είπα ρε άνθρωπε με HACK, ξέρω οτι δεν γίνεται επισήμως. Αυτό που ψάχνω είναι αν αξίζει ή θα έχω τρομερώ bottleneck. Αλλού διαβάζω για 2-5% και αλλού για 30% σε σχέση με 16-16 ή 8-8... Kαλώς το διάβασες και ισχύει ανά περίπτωση πάντα. Εάν ένα παιχνίδι περνάει αρκετά περισσότερα δεδομένα από το δίαυλο σε σχέση με άλλα αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο και άρα την τροχοπέδη και ναι μπορεί να φτάσει το 30% σε ακραίες περιπτώσεις. 2
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Kαλώς το διάβασες και ισχύει ανά περίπτωση πάντα. Εάν ένα παιχνίδι περνάει αρκετά περισσότερα δεδομένα από το δίαυλο σε σχέση με άλλα αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο και άρα την τροχοπέδη και ναι μπορεί να φτάσει το 30% σε ακραίες περιπτώσεις. Εγινε, ευχαριστώ πολύ mod.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα