Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παλικάρια,

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Εχει κανένας προσωπικές εμπειρίες για τον συνδυασμό 2 Gpu με 16-4bus? Αλλη μητρική δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ.

Αλλού διαβάζω στο νετ ότι θα έχει τρομερό μπουκάλι, αλλού με μετρήσεις διαφορές 2-5%. Η μητρική θα είναι p965ds4 και οι καρτούλες GTX470 με sli hack ;)

685_m.jpg

Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία σε παρόμοια κατάσταση?

Δημοσ.

crossfire γίνεται σε 16+4.Sli δυστηχώς όχι

Για αυτό είπα ρε άνθρωπε με HACK, ξέρω οτι δεν γίνεται επισήμως.

Αυτό που ψάχνω είναι αν αξίζει ή θα έχω τρομερώ bottleneck. Αλλού διαβάζω για 2-5% και αλλού για 30% :confused:  σε σχέση με 16-16 ή 8-8...

Δημοσ.

Για αυτό είπα ρε άνθρωπε με HACK, ξέρω οτι δεν γίνεται επισήμως.

Αυτό που ψάχνω είναι αν αξίζει ή θα έχω τρομερώ bottleneck. Αλλού διαβάζω για 2-5% και αλλού για 30% :confused:  σε σχέση με 16-16 ή 8-8...

Kαλώς το διάβασες και ισχύει ανά περίπτωση πάντα. Εάν  ένα παιχνίδι περνάει αρκετά περισσότερα δεδομένα από το δίαυλο σε σχέση με άλλα αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο και άρα την τροχοπέδη και ναι μπορεί να φτάσει το 30% σε ακραίες περιπτώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Kαλώς το διάβασες και ισχύει ανά περίπτωση πάντα. Εάν  ένα παιχνίδι περνάει αρκετά περισσότερα δεδομένα από το δίαυλο σε σχέση με άλλα αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο και άρα την τροχοπέδη και ναι μπορεί να φτάσει το 30% σε ακραίες περιπτώσεις.

Εγινε, ευχαριστώ πολύ mod. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...