Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας τις τελευταιες μερες αντιμετοπιζω ενα προβλημα.

Εχω το ρουτερ του παροχεα μου αρχικα και ενα δευτερο ρουτερ tenda ειναι το ονομα του συγκεκριμενα αυτο εδω Router Wireless-N 150Mbps TENDA W316R το προβλημα ειναι οτι ενω δουλευει κανονικα ασυρματα με το καλωδιο εφερνετ που το εχω στον εναν μ επιτραπεζιο υπολογιστη κανει διακοπες και μου εμφανιζει το τριγωνακι απο κατω χωρις προσβαση στο ιντερνετ λεει καποτε που παταω πανω του λεει κατι για μην εγκυρες παραμετρους ip κλπ κλπ δεν τα πολυ καταλαβω. Απο την μερα που εβαλα τα windows 8.1 pro with media center μου το κανει αυτο. Τι να κανω ; Αλλαξα LAN στο ρουτερ και απο το LAN 3 που ηταν το εφερα LAN1.

Δημοσ.

δηλαδή έχεις 2 ρούτερ ; Ποιό απο τα 2 χρησιμοποιείς ;

To tenda. Καλημερα κιολας. Το ενα καλωδιο πηγαινει στο ρουτερ του παροχεα μου και η αλλη ακρη του καλωδιου συνδεεται στο ρουτερ το δικο μ και απο εκει ξεκιναει η συνδεση με τον υπολογιστη. Καταλαβες ; Τι να κανω ;

• Moderators
Δημοσ.

το ενα καλωδιο γιατι παει στο ενα ρουτερ και το αλλο σε υπολογιστη!

επειδη νομιζω τα χεις μπερδεψει η συνδεση ειναι πριζα τηλεφωνο στο ρουτερ - ρουτερ στον υπολογιστη. Το 2ο ρουτερ δεν υπαρχει λογος υπαρξης και μαλλον αυτο σου κανει τα προβληματα

Δημοσ.

το ενα καλωδιο γιατι παει στο ενα ρουτερ και το αλλο σε υπολογιστη!

επειδη νομιζω τα χεις μπερδεψει η συνδεση ειναι πριζα τηλεφωνο στο ρουτερ - ρουτερ στον υπολογιστη. Το 2ο ρουτερ δεν υπαρχει λογος υπαρξης και μαλλον αυτο σου κανει τα προβληματα

Το ενα το καλωδιο πηγαινει απο το ρουτερ του παροχεα απο το LAN1 στο LAN1 του Tenda (Γκριζο καλωδιο)

post-242068-0-21528700-1435911311_thumb.jpg

post-242068-0-02559700-1435911338_thumb.jpg

Απο εκει ξεκινα αλλο καλωδιο και πηγαινει στο PC. Το μαυρο καλωδιο δηλαδη. Πανω στο ρουτερ του παροχεα εχω δυο αποδικοποιητες ενα στο σαλωνη και ενα στο δωματιο μου.

Δημοσ.

Για να δουλέψει έτσι πρέπει να έχεις απενενργοποιήσει το DHCP στο 2ο ρούτερ. Δεν γίνεται και τα δύο να δίνουν αυτόματα ip 

Δημοσ.

Για να δουλέψει έτσι πρέπει να έχεις απενενργοποιήσει το DHCP στο 2ο ρούτερ. Δεν γίνεται και τα δύο να δίνουν αυτόματα ip 

Εχει τυπο συνδεσης DHCP και PPPoE να επιλεξω το δευτερο τοτε ;

Να απενεργοποιησω και το DHCP σερβερ ;

post-242068-0-65260800-1435919190_thumb.png

Οριστε και το μηνυμα που μ εμφανιζει!

Δημοσ.

για να τα βαλουμε σε σειρα

to tenda γιατι το εχεις παρει ??? για να αυξησεις τις θυρες ethernet???

Δημοσ.

για να τα βαλουμε σε σειρα

to tenda γιατι το εχεις παρει ??? για να αυξησεις τις θυρες ethernet???

Καλησπερα οχι απλος για να εχω ενα δευτερο ρουτερ.

Δημοσ.

Αυτη ειναι η λυση η να απενεργοποιησεις το dhcp του δευτερου ρουτερ

Δημοσ.

Αυτη ειναι η λυση η να απενεργοποιησεις το dhcp του δευτερου ρουτερ

Και πως γινεται αυτο ;

post-242068-0-09844100-1436001003_thumb.png

post-242068-0-84548900-1436001052_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα πας στην σελίδα DHCP Server (1η φωτογραφία) και θα ξετικάρεις το enable. Μπορείς να μας πεις όμως γιατί χρειάζεσαι 2 ρουτερ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...