Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εχω ενα dell inspiron n5010 και με το που παταω να ανοιξει, κανει 8 συνεχομενα beep, σταματαει για ενα δευτερολεπτο-2 και μετα συνεχιζει παλι. Εκανα μια αναζητηση στο google και ειδα οτι πιθανον ειναι η οθονη. Εβγαλα την μπαταρια απο την μητρικη, εβγαλα το καλωδιο της οθονη απο την μητρικη, εβαλα εξωτερικη οθονη, τιποτα αυτο συνεχιζει. ΤΙ γινεται? Γραφικων ισως? 1
mafiozoskotsos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Πιθανών να είναι όντως η οθόνη απενεργοποίησε το λαπτοπ και πάτα τα κουμπιά Fn η D + Power μέχρι να ανοίξει και αρχίσει να αλλάξει χρώματα... δες και αυτό
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Θα έλεγα να τσεκάρεις τις μνήμες με αλλες ή αν έχεις 2 dimm βγάλε το ένα και δοκίμασε με το αλλο
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αυτο με τις ram το δοκιμασα. Αλλα με τα ιδια dimm. Πρεπει να εχω ιδιες θα το δοκιμασω. Θα δοκιμασω και με τον συνδυασμο με τα κουμπια. Ενημερωνω αμεσα.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 το ίδιο θέμα είχα και γω πριν λίγο καιρό. μου αλλάξανε εντός εγγύησης καλωδιοταινία και οθόνη.
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τον συνδυασμο τον δοκιμασα χωρις επιτυχια. Ram δυστυχως εχω μονο ddr2. Χρηστο ξερεις ποιο ειναι το περιεργο? Την αφαιρεσα την καλωδιοταινια της οθονης απο την μητρικη και δοκιμασα να το συνδεσω με την οθονη την δικη μου. Το ιδιο εκανε παλι με 8 beep. Δεν ειναι δηλαδη οτι εδειξε με την δικη μου οθονη να πεις οτι φταιει του laptop.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 τα 8 beep σημαίνουν ΜΗ υπαρξη οθόνης αν θυμάμαι καλά. οπότε και που την αφαιρείς είναι σαν να μην βλέπει οθόνη Μετά δεν ανοίγει το λάπτοπ; εμένα βάραγε 3 8άρια και ως δια μαγείας ΕΔΕΙΧΝΕ κανονικά η οθόνη. Αν την άνοιγα απο 90° και κάτω ΔΕΝ σφύραγε. Απο 90° και πάνω σφύραγε 90°=οθόνη κάθετα στο πληκτρολόγιο.
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Λες να εχει καμια κλεψιδρα μεσα που παει με τις μοιρες? Οχι οχι τιποτα. Κατσε να κανω αυτο που ειπες Τιποτα. Εσενα ισως ειχε φαγωθει η καλωδιοταινια. Πω τα νευρα μου! Η γραφικων δεν παιζει?
Alex-V Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Επειδη θελω να πιστευω οτι δεν ειναι η οθονη συμφωνα με αυτα, μολις ειδα οτι αρκετοι λενε για την γραφικων και κανεις reflow και reballing το chip της γραφικων. Εκτος οτι δεν εχω τον εξοπλισμο, δεν ειμαι ειδικος να κανω το reballing. Αν ειχα πιστολι θερμου αερα ισως να εκανα το reflow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα