Alex-V Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Αξιζει περισσοτερο το thermal pad απο την παστα σε γραφικων και cpu? Καλυτερες θερμοκρασιες? Συγνωμη που ειμαι off topic.
Kris_Lyn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εντέλει ποιο λαπτοπ είναι ακριβώς; Και πόσο καιρό το έχεις; Και εφόσον στην ασφαλή λειτουργία λες ότι εξαφανίζεται το κόλλημα, το πιθανότερο είναι να είναι πρόβλημα του λειτουργικού σου.
enrique19 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 εχεις δικιο μαστορα, σιγουρα μιλαμε για καμια προσφορα που βαζει ανα καιρους κανα mediamarkt και για επεξεργαστη inter core i3 σαν αυτο που εχω τωρα, δεν αντεχεται να κολλαει σε αυτα που ειπες! το hp 630 ειναι φιλε,περιπου 3 χρονια, μπα και στην ασφαλη λειτουργια αμα κανω full scan οπως εγραψα,μετα απο 10 λεπτα κολλαει το σκαν. μακαρι να ναι ιος για να τον καθαρισω.
Kris_Lyn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ναι, δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να κολλάει σε απλές εργασίες. Για να δω αν έχω καταλάβει σωστά: - Σε κανονική εκκίνηση κολλάει στην περιήγηση και εμφανίζει γενικά lag; - Σε ασφαλή λειτουργία δεν έχει lag, αλλά κολλάει το full scan του malwarebytes μετά από κάποιο χρονικό διάστημα;
enrique19 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 ε ναι ετσι ειναι,σε κανονικη εκκινηση δουλευει σχετικα νορμαλ αν ανοιξω μεχρι 10-12 σαιτ,οχι πολυ βαριες ιστιοσελιδες κανονικα(αλλα και παλι το αισθανομαι διαφορετικα σε σχεση με το παρελθον) ομως και παλι μετα απο 5-7 συνεχιζομενες ωρες χρησης θα αρχισει να κολλαει,ειδικα αν το αφησω λιγο και πεσει σε αδρανια και μετα ξανα αναψει, τοτε κολλαει πολυ και αναγκαστικα το κλεινω και το ανοιγω, αμα κανει και καποια αναβαθμιση και εκει κολλαει τρομερα, η μνημη ραμ φταιει οπως ειπα ,η cpu 2-10 % δουλευει, ναι σε αδφαλη λειτουργεια ετσι ακριβως ειναι. δεν ξερω αν κολλαει και εκει μετα απο πολλες πολλες ωρες αν και το εχω χρησιμοποιησει και εκει πολλες ωρες και δεν μπορω να πω οτι κολλησε. και τελος να πω οτι θελει καθαρισμα ο ανεμιστηρας,ειναι πολυ ζεστος κατω εκει στην πλευρα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα