Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.θελω να ρωτήσω το εξής.εχω σύνδεση adsl στην forthnet.εκανα σήμερα αίτηση διακοπή τις γραμμής κ μου ειπαν ότι θα γίνει σε δέκα μέρες περίπου.θελω αύριο να πάω στον ΟΤΕ να κάνω αίτηση για νέα γραμμή κ αριθμοδοτηση αλλά επειδή είμαι σε μονοκατοικία όταν θα έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ που το υπολογίζω θα γίνει πριν απο την διακοπή τις forthnet θα μπορέσει να βάλει την καινούργια γραμμή αν διαπίστωση ότι εχω ενεργή συνδρομή σε άλλο πάροχο;;;;

Δημοσ.

Γιατί δεν έκανες αίτηση νέας γραμμής στον οτε απευθείας όπου εκείνοι πλέον θα διαχειρίζονταν το θέμα της διακοπής από τον παλιό πάροχο; Έτσι ίσως να προχωρούσε πιο γρήγορα η διαδικασία. 

Σχετικά με το ερώτημα σου ναι θα μπορέσει αφού θα συνεννοηθεί με την forthnet.

Από περιέργεια θα βάλεις vdsl; Για αυτό αλλάζεις γραμμή;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.θελω να ρωτήσω το εξής.εχω σύνδεση adsl στην forthnet.εκανα σήμερα αίτηση διακοπή τις γραμμής κ μου ειπαν ότι θα γίνει σε δέκα μέρες περίπου.θελω αύριο να πάω στον ΟΤΕ να κάνω αίτηση για νέα γραμμή κ αριθμοδοτηση αλλά επειδή είμαι σε μονοκατοικία όταν θα έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ που το υπολογίζω θα γίνει πριν απο την διακοπή τις forthnet θα μπορέσει να βάλει την καινούργια γραμμή αν διαπίστωση ότι εχω ενεργή συνδρομή σε άλλο πάροχο;;;;

Όχι δεν θα μπορέσεις έως ότου φύγει εντελώς το record της forthnet sto crm του οτε και ελευθερωθεί η γραμμή στο crm.

Δημοσ.

Αν υπάρχει ελεύθερη πόρτα και ελεύθερο ζεύγος από το καφαω μέχρι το κτήριο και ελεύθερο ζεύγος από το κτήριο μέχρι το διαμέρισμα σου (αν μιλάμε για πολυκατοικία) θα μπορέσεις.

Δημοσ.

Τεχνικά και εντελώς θεωρητικά ναι.

Πρακτικά όμως πρώτα πρέπει να περαστεί το αίτημα στο crm, να δοθεί εντολή και να ολοκληρωθεί και αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η αποδέσμευση από τον άλλο πάροχο. Την αίτηση μπορεί να στην κάνουν απλά θα παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι να ολοκληρωθούν τα παραπάνω.

Δημοσ.

εφοσον κανει αιτηση για νεα γραμμη η νεα γραμμη θα κατασκευαστει κανονικα ασχετα με την παλια ειτε εχει το ιδιο νουμερο ειτε αλλο.Αυτο δεν θα γινει μονο στην περιπτωση που δεν υπαρχει κεντρικο ή ακραιο.εφοσον ζητας νεο βρογχο μπορει να παιζουν και οι 2 παραλληλα χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Όχι δεν θα μπορέσεις έως ότου φύγει εντελώς το record της forthnet sto crm του οτε και ελευθερωθεί η γραμμή στο crm.

ειναι νεα αιτηση γραμμης με νεα αριθμοδοτηση οποτε δεν υπαρχει να απελευθερωθει κατι εκτος αν υπαρχει ελλειψη ακραιου η κεντρικου που θα γινει Reject η αιτηση με την παραπανω αιτιολογια.

• Like 1
Δημοσ.

(πράγματι, δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις έλλειψης last mile)

Παρόλα αυτά ξαναδιάβασα το αρχικό ποστ και ζητώ συγνώμη από τον ts  διότι υπήρξα απρόσεκτος. Δεν είχα προσέξει πως μιλούσε για νέα αριθμοδότηση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

(πράγματι, δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις έλλειψης last mile)

Παρόλα αυτά ξαναδιάβασα το αρχικό ποστ και ζητώ συγνώμη από τον ts  διότι υπήρξα απρόσεκτος. Δεν είχα προσέξει πως μιλούσε για νέα αριθμοδότηση...

απλα δεν ειναι και λιγες οι περιπτωσεις να μην υπαρχει χαλκος ειτε απερχομενο ειτε ακραιο και να σου λεει οτι μονο ενεργος βρογχος γινεται να παιξει ή αλλιως περιμενε μηπως καταργησει καποιος ή καταργησε εσυ καποια αλλη γραμμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...