jim_p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ανασυρω το θεμα, μιας και σημερα, μετα απο ΜΙΑ συνδεση σε pc με windows 10 και την προηγουμενη την προηγουμενη Δευτερα (25/1/16), εβγαλε "υποψια εμπορικης χρησης". Να στειλω απο τωρα και να παραπονεθω ή να περιμενω μεχρι να με κοψει εντελως? Να ενημερωσω πως το pc εχει φρεσκοεγκατεστημενο λειτουργικο εδω και ενα μηνα, αρα και νεο id.
jim_p Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Επανερχομαι ~6 μηνες μετα γιατι αυτο που μου κανει το teamviewer πλεον ειναι μεγαλη... αδικια, για να μην πω τιποτα πολυ χειροτερο. Προειδοποιηση. Απο εδω και κατω ακολουθει rant και τοποθετηση υπερ της πειρατειας, οποτε αν καποιος εχει "αλλεργια" στα περι πειρατειας κλπ, ας σταματησει να διαβαζει εδω και ας κλεισει την καρτελα. Επι 6 μηνες λοιπον, συνεχιζω να το χρησιμοποιω αλλα ΠΟΛΥ περιστασιακα, σεβομενος παντα αυτα τα 5 λεπτα που μου δινει καθε φορα. Μιλαμε για χρηση 1-2 φορες την εβδομαδα και για 2 πενταλεπτα sessions την καθε φορα, το πολυ 3, οσο περιπου διαρκει το κατεβασμα του adwcleaner και η χρηση του δηλαδη, γιατι για τετοιες περιπτωσεις μιλαμε. Οποιος το θεωρει πολυ, ας ποσταρει και το λογο. Προχτες εκανε το εξης. Αφου εληξε το πρωτο 5λεπτο session, με πεταξε και μου ειπε να περιμενω 2 λεπτα οπως και εκανα. Την επομενη φορα που μπηκα, μου ειπε οτι εχω παλι 5 λεπτα αλλα με αφησε για 1 λεπτο, το πολυ 2! Και το ιδιο κανει σε οποιοδηποτε session ανοιξω πλεον! Εστειλα email στο support, το 3ο απο τη στιγμη που ξαναεμφανιστηκε το προβλημα τον Μαϊο αλλα παλι με γειωσανε. Το κολπο με την mac address δεν πιανει πλεον ή πιανει για μια φορα και μετα με παει παλι στα 5λεπτα. Το να βαλω το teamviewer στο λινουξ το απορριπτω, μιας και η υλοποιηση του για λινουξ ειναι αθλιοτατη (το teamviewer των windows ειανι συν το wine για να τρεχει). Το να το βαλω σε vm δεν παιζει, μιας και ηδη χανω το χρονο μου να μπαινω στα windows για μια κ@λοεφαρμογη, δεν θα μπαινω και σε vm! Το να βαλω οποιαδηποτε λυση vnc και το remote desktop απορριπτονται γιατι απαιτουν port forwarding. Οποτε μια λυση μενει, η πειρατεια, την οποια θα δοκιμασω μιας και η ιδια η εταιρια αρνειται να προσφερει την παραμικρη βοηθεια, ειτε με ξεμπλοκαρισμα, ειτε με αποδειξεις που να λενε οτι εκανα εμπορικη χρηση.. Αυτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα