Angelcrow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δοκίμασες τη κάρτα γραφικών σε άλλο υπολογιστή δικό σου ή φίλου
gtajunkie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη δυνατότητα γιατί και δεν έχω δεύτερο υπολογιστή και οι φίλοι μου έχουν λάπτοπ και ένας που έχει σταθερό, το τροφοδοτικό του είναι τόσο της πλάκας που με το που θα βάλω την 6970 θα καταρεύσει αυτομάτως όλο το σύστημα.
Angelcrow Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Άσχετο αλλά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την onboard κάρτα ήχου από το bios και δες τι γίνεται
Angelcrow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Λοιπόν φίλτατε τελικά το δικό μου πρόβλημα βρέθηκε και μιας και τα τελευταία συμπτώματα (προχτές δηλαδή αφού σου έγραψα το προηγούμενο μήνυμα) ηταν τα ίδια με τα δικά σου μετά από κάτι driver Updates και έχω να σου πω τα εξής: Απενεργοποίησα τη κάρτα δικτύου και τη κάρτα ήχου από τη Motherboard γιατί μετά από διάβασμα το net οι περισσότεροι είχαν ίδια προβλήματα με εμάς και με ένα από τα δύο στη μητρική στη συνέχεια έκανα και format και όλα jiji!!! Δοκίμασε το τουλάχιστον και μην αγοράσεις τίποτα για αρχή... απενεργοποίησε τα και τα δύο από το bios kai κάνε format και βάλε κανα παιχνίδι βαρύ να ζορίσεις το σύστημα Κάρτα δικτύου (κόστος 10 ευρώ περίπου για 1000άρα Pci) Κάρτα ήχου χρησιμοποιώ της AMD από τη κάρτα γραφικών γιατί έχει hdmi η οθόνη μου μία pci ή usb έχει περίπου στα 20 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα