nzeppos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Αν έχω καταλάβει καλά, την πρώτη φορά πρέπει αναγκαστικά να περαστούν από πάνω. Υπάρχει όμως δυνατότητα να αγνοήσουν πλήρως το ήδη υπάρχον λειτουργικό, οπότε πρακτικά είναι σαν καθαρή εγκατάσταση. Για πραγματικό clean install αναγκαστικά από τη δεύτερη φορά και μετά. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει από όσα έχω διαβάσει, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
sakekosan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Clean install με ενδιαφέρει και εμένα όχι απο πάνω update.
Rpanagos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Καπου εδω μεσα διαβασα οτι θαυπαρχουν 2 ειδη...ενα θα περναει απο πανω και το αλλο clean installΑλλα μεχρι να βγουν κανεις δεν θα ξερει
sugardad78 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Για αυτούς που κάνουν αναβάθμιση δεν νομίζω να υπάρχει άλλος δρόμος απο το Upgrade ώς πρώτη εγκατάσταση, ΑΝ όμως δοθεί key μαζί με το Upgrade Installation (email notification μαζί με το key όπως δόθηκε στα Win 8 και Win8 Pro with Media Center) τότε άνετα παρακάμπτει κανείς το Upgrade και με το εν λόγω key περνά κατ'ευθείαν σε clean Install 1
georgepppo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 δεν ξέρω πια έκδοση έχω στο λάπτοπ αλλά το λειτουργικό είναι η ταρζανιά η ίδια,δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις bs player η vlc και σου λέει τις Mobile εκδόσεις μόνο.......που είναι για κλάματα,άσε που κολλάει ο δίας και το λάπτοπ έχει Uefi κανονικά ενός χρόνου είναι καινούριο. 8.1 έχω στον σταθερό με transformation pack για να μην είναι εμετικό και όλα μια χαρά.
zaharias13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ισχύει. Αν και διάβασα ότι στην 10159 διορθώθηκαν κάποια πράγματα. Χθές εγώ πέρασα την 10162
zaharias13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 η 10162 είναι λουκούμι και θα είσαι μια χαρά Όποια Mobo έτρεχε 8άρια απροβλημάτιστα θα τρέχει και 10άρια Για Secure Βοοτ απαιτείται τουλάχιστον UEFI 2.3.1 αλλιώς τρέχεις με κανονικό Boot και είσαι ΟΚ Ό,τι ίσχυε δλδ και με τα 8.1 Η 10162 μέχρι στιγμής είναι μια χαρά 1
nickelodeon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 δεν ξέρω πια έκδοση έχω στο λάπτοπ αλλά το λειτουργικό είναι η ταρζανιά η ίδια,δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις bs player η vlc και σου λέει τις Mobile εκδόσεις μόνο.......που είναι για κλάματα,άσε που κολλάει ο δίας και το λάπτοπ έχει Uefi κανονικά ενός χρόνου είναι καινούριο. 8.1 έχω στον σταθερό με transformation pack για να μην είναι εμετικό και όλα μια χαρά. Κάτω δεξιά στην οθόνη σου δίνει τον αριθμό της έκδοσης που τρέχεις, αν δεν τον βλέπεις εσύ έχεις κάνει κάποια ταρζανιά. Η 10160 είχα θέματα αλλά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, τώρα γύρισα πίσω στα 8,1 και περιμένω το update.
sugardad78 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Τα ISO για την νέα 10162 είναι ήδη live όσοι πιστοί/clean Install ---> προσέλθετε
bigstar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ξέρουμε τι γίνεται μετά την εγκατάσταση σε περίπτωση φορμάτ;;; Θα υπάρχει αρχείο iso για εγκατάσταση;;; Αν όχι θα κάνω εργοστασιακή σε 8 για παράδειγμα μετά θα παίρνει πάλι τα 10 ή θα έχει θέμα;;
oldnew Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ποσο μέγεθος έχει αλήθεια? Ως update χωρίς να χαθούν τα δεδομένα, δεν μπαίνει?
georgepppo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Κάτω δεξιά στην οθόνη σου δίνει τον αριθμό της έκδοσης που τρέχεις, αν δεν τον βλέπεις εσύ έχεις κάνει κάποια ταρζανιά. Η 10160 είχα θέματα αλλά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, τώρα γύρισα πίσω στα 8,1 και περιμένω το update. βρε αγορίνα!!! ξέρω να βλέπω την έκδοση αλλά βαριέμαι να ανοίξω το λάπτοπ που το έχω και στην ντουλάπα
thelos257 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Παιδια εχω μια απορια. τι γινεται με τους φορητους υπολογιστες που χουν και recovery partition πανω ειτε κρυφο ειτε φανερο ; 1
GrandGamer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Εγώ πάντως προβλέπω release παρόμοιο με του Arkham Knight.
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Παιδια εχω μια απορια. τι γινεται με τους φορητους υπολογιστες που χουν και recovery partition πανω ειτε κρυφο ειτε φανερο ; Αυτό θέλω να το μάθω και εγώ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα