Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά, την πρώτη φορά πρέπει αναγκαστικά να περαστούν από πάνω. Υπάρχει όμως δυνατότητα να αγνοήσουν πλήρως το ήδη υπάρχον λειτουργικό, οπότε πρακτικά είναι σαν καθαρή εγκατάσταση. Για πραγματικό clean install αναγκαστικά από τη δεύτερη φορά και μετά. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει από όσα έχω διαβάσει, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καπου εδω μεσα διαβασα οτι θαυπαρχουν 2 ειδη...ενα θα περναει απο πανω και το αλλο clean install

Αλλα μεχρι να βγουν κανεις δεν θα ξερει

Δημοσ.

Για αυτούς που κάνουν αναβάθμιση δεν νομίζω να υπάρχει άλλος δρόμος απο το Upgrade ώς πρώτη εγκατάσταση,

ΑΝ όμως δοθεί key μαζί με το Upgrade Installation (email notification μαζί με το key όπως δόθηκε στα Win 8 και Win8 Pro with Media Center)

τότε άνετα παρακάμπτει κανείς το Upgrade

και με το εν λόγω key περνά κατ'ευθείαν σε clean Install  ;)

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω πια έκδοση έχω στο λάπτοπ αλλά το λειτουργικό είναι η ταρζανιά η ίδια,δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις bs player η vlc και σου λέει τις Mobile εκδόσεις μόνο.......που είναι για κλάματα,άσε που κολλάει ο δίας και το λάπτοπ έχει Uefi κανονικά ενός χρόνου είναι καινούριο.

8.1 έχω στον σταθερό με transformation pack για να μην είναι εμετικό και όλα μια χαρά.

Δημοσ.

η 10162 είναι λουκούμι

και θα είσαι μια χαρά

Όποια Mobo έτρεχε 8άρια απροβλημάτιστα θα τρέχει και 10άρια

Για Secure Βοοτ απαιτείται τουλάχιστον UEFI 2.3.1 αλλιώς τρέχεις με κανονικό Boot και είσαι ΟΚ

Ό,τι ίσχυε δλδ και με τα 8.1

Η 10162 μέχρι στιγμής είναι μια χαρά

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω πια έκδοση έχω στο λάπτοπ αλλά το λειτουργικό είναι η ταρζανιά η ίδια,δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις bs player η vlc και σου λέει τις Mobile εκδόσεις μόνο.......που είναι για κλάματα,άσε που κολλάει ο δίας και το λάπτοπ έχει Uefi κανονικά ενός χρόνου είναι καινούριο.

8.1 έχω στον σταθερό με transformation pack για να μην είναι εμετικό και όλα μια χαρά.

Κάτω δεξιά στην οθόνη σου δίνει τον αριθμό της έκδοσης που τρέχεις, αν δεν τον βλέπεις εσύ έχεις κάνει κάποια ταρζανιά.

Η 10160 είχα θέματα αλλά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, τώρα γύρισα πίσω στα 8,1 και περιμένω το update.

Δημοσ.

Ξέρουμε τι γίνεται μετά την εγκατάσταση σε περίπτωση φορμάτ;;; Θα υπάρχει αρχείο iso για εγκατάσταση;;; Αν όχι θα κάνω εργοστασιακή σε 8 για παράδειγμα μετά θα παίρνει πάλι τα 10 ή θα έχει θέμα;;

Δημοσ.

Κάτω δεξιά στην οθόνη σου δίνει τον αριθμό της έκδοσης που τρέχεις, αν δεν τον βλέπεις εσύ έχεις κάνει κάποια ταρζανιά.

Η 10160 είχα θέματα αλλά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, τώρα γύρισα πίσω στα 8,1 και περιμένω το update.

βρε αγορίνα!!! ξέρω να βλέπω την έκδοση αλλά βαριέμαι να ανοίξω το λάπτοπ που το έχω και στην ντουλάπα :P 

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια. τι γινεται με τους φορητους υπολογιστες που χουν και recovery partition πανω ειτε κρυφο ειτε φανερο ;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια. τι γινεται με τους φορητους υπολογιστες που χουν και recovery partition πανω ειτε κρυφο ειτε φανερο ;

Αυτό θέλω να το μάθω και εγώ....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...