Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι ρε άνθρωπε, γιατί ο ανεμιστήρας γυρίζει γρήγορα?

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ MINING VIRUS?

Λέω μήπως... :-(

Αλλά κάνε ότι θες. Θες καινούρια, πάρε καινούρια, μην μας ζαλίζεις...

resized_business-cat-meme-generator-and-

Αλλά αν έχω δίκιο, και η καινούρια θα κάνει θόρυβο γιατί θα λειτουργεί 100% οπότε πάλι θα ρωτάς τι φταίει...

Φίλε μου αφού όταν πάω στο amd catalyst control και βάζω μόνος μου ταχύτητα στον ανεμιστήρα στο 20% πάλι θόρυβο κάνει, μη σου πω και περισσότερο από ότι στο 100%! Οπότε δε φταίει το ότι κάνει θόρυβο επειδή τρέχει γρήγορα... Κάπου θα βρίσκει... Αλλά το καλώδιο το τσεκαρα και δεν έβρισκε.. Και sorry που σας ζαλιζω αλλά δε μπορώ να κάνω τίποτα στο pc με τετοιο θόρυβο... Ασε που επειδή δε δουλεύει σωστά ο ανεμιστήρας ανεβάζει και τρελές θερμοκρασίες...
Δημοσ.

Φίλε μου αφού όταν πάω στο amd catalyst control και βάζω μόνος μου ταχύτητα στον ανεμιστήρα στο 20% πάλι θόρυβο κάνει, μη σου πω και περισσότερο από ότι στο 100%! Οπότε δε φταίει το ότι κάνει θόρυβο επειδή τρέχει γρήγορα... Κάπου θα βρίσκει... Αλλά το καλώδιο το τσεκαρα και δεν έβρισκε.. Και sorry που σας ζαλιζω αλλά δε μπορώ να κάνω τίποτα στο pc με τετοιο θόρυβο... Ασε που επειδή δε δουλεύει σωστά ο ανεμιστήρας ανεβάζει και τρελές θερμοκρασίες...

Είμουν και εγώ λίγο απότομος,με συγχωρείς. Για να βοηθήσουμε είμαστε εδώ.

Αν θες ή πούλα την την κάρτα, ή με 10 ευρώ περίπου παίρνεις κάτι τέτοιο.

http://www.ebay.com/itm/75mm-ATI-HD-5650-5850-5870-5970-6850-Fan-Replacement-D7525B12HP-0-C01-12V-0-94A-/181764873031

Δες για σιγουριά το usage με το gpuz.

Δημοσ.

αν την θες για gaming καλυτερα ανανεωσε την..

αν εισαι οκ οπως εισαι κανε οτι προτεινει ο Sheogorath να γλιτωσεις χρηματα.

παντως μπορεις να αλλαξεις καρτα χωρις να εχεις θεμα με μητρικη η cpu.

Δημοσ.

Αν δεν θες να μπλέκεις με αλλαγή fan, μπορείς να αλλάξεις vga cooler με 14 ευρώ και να είσαι κομπλέ (έχει και παθητικές ψύκτρες για ram & vrm στο πακέτο).

Πρώτα τρέξε όπως λεει και ο Sheogorath ένα GPUz σε idle να δεις το gpu usage. Αν είναι υψηλό, έχεις bitcoin miner virus.

Δημοσ.

Αν δεν θες να μπλέκεις με αλλαγή fan, μπορείς να αλλάξεις vga cooler με 14 ευρώ και να είσαι κομπλέ (έχει και παθητικές ψύκτρες για ram & vrm στο πακέτο).

Πρώτα τρέξε όπως λεει και ο Sheogorath ένα GPUz σε idle να δεις το gpu usage. Αν είναι υψηλό, έχεις bitcoin miner virus.

Δεν θα συνιστούσα τη συγκεκριμένη.

Ένα αλουμινένιο τούβλο είναι.

Την είχα στην 6870 μου και παρ' όλο που ήταν αθόρυβη ακόμα και σε υψηλές στροφές, δεν αρκούσε για να ψύξει την κάρτα.

Δοκίμασε όπως είπαν να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι, αλλιώς ψάξε στις αγγελίες.

Συχνά πυκνά βλέπεις ψύκτρες σε τιμές που αξίζουν (την twin turbo που έχω την πήρα 20€, όσο είχα πάρει την L2 PLUS καινούρια).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα συνιστούσα τη συγκεκριμένη.

Ένα αλουμινένιο τούβλο είναι.

Την είχα στην 6870 μου και παρ' όλο που ήταν αθόρυβη ακόμα και σε υψηλές στροφές, δεν αρκούσε για να ψύξει την κάρτα.

Δοκίμασε όπως είπαν να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι, αλλιώς ψάξε στις αγγελίες.

Συχνά πυκνά βλέπεις ψύκτρες σε τιμές που αξίζουν (την twin turbo που έχω την πήρα 20€, όσο είχα πάρει την L2 PLUS καινούρια).

Την έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ σε GT 9800 και GTS 450. Δεν έχει heatpipes και συμφωνώ εν μέρη σε ότι λες περί απόδοσης, αλλά δεν έχει και τόσο πια τραγική απόδοση (νομίζω ότι είσαι κάπως υπερβολικός) και εξαρτάται από το πόσο ζεστό είναι ένα chip. Μέχρι 120-130w εκλυόμενη θερμότητα μπορεί να κουμαντάρει αξιοπρεπώς, ειδικά αν είναι μέσα σε καλά αεριζόμενο κουτί. Γνωρίζω ότι η 5850 είναι γύρω στα 150w, αλλά καθώς δεν έχει heatpipes η απόδοση θα πέφτει γραμμικά όσο ανεβαίνει το θερμικό φορτίο, άρα δεν θα έχει ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση σε temps γενικά.

Δυστυχώς εδώ και χρόνια, οικονομικές gpu ψύκτρες με heatpipes (όπως π.χ. ήταν οι πολύ καλές zerotherm GX 810) δεν παίζουν εκτός από την EKL Alpenföhn Klara η οποία σίγουρα είναι ανώτερη αλλά είναι ακόμα πιο μεγάλη σε ύψος από την L2 Plus και δεν μπαίνει σε 5850 σύμφωνα με τα specs (ισως όμως τα Mounting holes ταιριάζουν, οπότε μπορει να μπει κανονικά. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με το θερμικό φορτίο αφού μπορεί να μπει και σε 4870 που είναι στα ίδια επίπεδα θερμικού φορτίου).

Επεξ/σία από Formation

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...