takatakaros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα! Έχω την Hd Radeon 5850 και ο ανεμιστήρας της κάνει τρομερό θόρυβο. Μπορώ να τον αντικαταστησω ή αξίζει να πάρω καινούρια; Αν πάρω καινούρια πως μπορώ να δω αν την "σηκώνει" το pc μου;
Occultist Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 "Τρομερό θόρυβο" κάνει πάντα όσο είναι σε λειτουργία, ή μόνο στα games; Αν είναι μόνο στα games, έχε υπόψιν ότι πολλές κάρτες είναι έτσι. Ειδικά οι high end...Εκτός και αν πας σε καμια πανάκριβη custom design, που και πάλι είναι σχετικό το θέμα...
takatakaros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 "Τρομερό θόρυβο" κάνει πάντα όσο είναι σε λειτουργία, ή μόνο στα games; Αν είναι μόνο στα games, έχε υπόψιν ότι πολλές κάρτες είναι έτσι. Ειδικά οι high end...Εκτός και αν πας σε καμια πανάκριβη custom design, που και πάλι είναι σχετικό το θέμα... ναι τον κάνει παντα από την στιγμή που ανοίγω το πισι. Δοκίμασε καθάρισμα για αρχή! την έχω καθαρίσει και εβαλλα και καινουρια thermalpaste. Αξίζει να προσπαθήσω να την επισκευασω ή να πάρω καινούρια; Θεωρείτε ότι έχει παλιώσει;
gpolic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αν εχεις τη reference με τον κοκκινο ανεμιστηρα, μπορει να θελει καθαρισμα το ανεμιστηρακι Εγω ειχα τρυπισει το πλαστικο καπακι και εριξα μεσα λιγο WD40. Μετα απο μια μερα σταματησε ο θορυβος. Η καρτα δουλευει ακομα, την εχει και παιζει ενας φιλος
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Κάνε και αυτό που λέει εδώ, και καθάρισες! https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καταρχάς σιγουρέψου οτι ο θόρυβος προέρχεται 100 % απο την κάρτα γραφικών , αν ειναι οντως απο εκει και με καθάρισμα του ανεμιστήρα δεν βοήθησε τοτε το καλύτερα ειναι να αγοράσεις μια after market ψύκτρα η οποία δεν εχει πολύ ακριβά υπάρχουν και φθηνές λύσεις
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καταρχάς σιγουρέψου οτι ο θόρυβος προέρχεται 100 % απο την κάρτα γραφικών , αν ειναι οντως απο εκει και με καθάρισμα του ανεμιστήρα δεν βοήθησε τοτε το καλύτερα ειναι να αγοράσεις μια after market ψύκτρα η οποία δεν εχει πολύ ακριβά υπάρχουν και φθηνές λύσεις Mπορεί , ω μεγάλε Mod, να έχει απλά mining virus. Καμία ψύκτρα δεν αξίζει χρηματικά σε αυτήν την κάρτα... 3
Occultist Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Όντως, δεν αξίζει να επενδύσεις για ψύκτρα σε 5850. Αν τη θέλεις για "σοβαρό" gaming, είναι πολύ ξεπερασμένη, πλέον και δε θα σε καλύψει. 1
takatakaros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Όντως, δεν αξίζει να επενδύσεις για ψύκτρα σε 5850. Αν τη θέλεις για "σοβαρό" gaming, είναι πολύ ξεπερασμένη, πλέον και δε θα σε καλύψει. πως μπορω να δω λοιπον τι καρτα "σηκωνει" το pc μου;
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δοκίμασες αυτό που είπα? Γιατί αν έχω δίκιο, όποια κάρτα και να πάρεις...
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Kαθήστε ρε παιδά, αντίστοιχη των 250Χ και 260 είναι η κάρτα, μην την έχετε για πέταμα. Μάλλον minig virus έχει. Αν θέλει να την πετάξει, την αγοράζω για 20 ευρώ...
takatakaros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Kαθήστε ρε παιδά, αντίστοιχη των 250Χ και 260 είναι η κάρτα, μην την έχετε για πέταμα. Μάλλον minig virus έχει. Αν θέλει να την πετάξει, την αγοράζω για 20 ευρώ... Ο ανεμιστήρας φταίει 100% διότι όταν έχω ανοικτό το κουτί και τον ακουμπαω σταματά ο θόρυβος. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να πάρω κάρτα νέας γενιάς και να την βάλλω στο πισι μου χωρίς να χρειαστεί να πάρω άλλο τροφοδοτικό,μητρική κλπ;
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ο ανεμιστήρας φταίει 100% διότι όταν έχω ανοικτό το κουτί και τον ακουμπαω σταματά ο θόρυβος. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να πάρω κάρτα νέας γενιάς και να την βάλλω στο πισι μου χωρίς να χρειαστεί να πάρω άλλο τροφοδοτικό,μητρική κλπ; Nαι ρε άνθρωπε, γιατί ο ανεμιστήρας γυρίζει γρήγορα? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ MINING VIRUS? Λέω μήπως... Αλλά κάνε ότι θες. Θες καινούρια, πάρε καινούρια, μην μας ζαλίζεις... Αλλά αν έχω δίκιο, και η καινούρια θα κάνει θόρυβο γιατί θα λειτουργεί 100% οπότε πάλι θα ρωτάς τι φταίει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα