splanis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 έχω αυτό εδώ (http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200027989) το ποντίκι και μου χάλασε το αριστερό κλικ (δεν πατιέται καλά)...υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται ή να πάρω καινούργιο? και αν φτιάχνεται ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα (νέα σμύρνη-νέος κόσμος ή κέντρο) ευχαριστώ!
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Το συγκεκριμένο ποντίκι είναι πραγματικά για πέταμα με αυτά που προσφέρει. Πήγαινε πάρε άλλο αν έχεις την οικονομική δυνατότητα.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Roccat savu αν δεν σου φαίνεται ακριβό. Για την τιμή του και αυτά που έχει είναι καλό. Εναλλακτικά όρισε ένα ποσό 1
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 έχω αυτό εδώ (http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200027989) το ποντίκι και μου χάλασε το αριστερό κλικ (δεν πατιέται καλά)...υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται ή να πάρω καινούργιο? και αν φτιάχνεται ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα (νέα σμύρνη-νέος κόσμος ή κέντρο) ευχαριστώ! Το συγκεκριμενο Set εχει εγγυηση 2 χρονων αρα πας στο καταστημα με το ποντικι και την αποδειξη αγορας που ειναι η εγγυηση και ειτε στο φτιαχνουν(σου δινουν αλλο)ειτε σου κοβεται πιστωτικο του παραπανω Set. ΜΗΝ το ανοιξεις το ποντικι να το φτιαξεις γιατι θα χασεις την εγγυηση που εχεις.
splanis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Το συγκεκριμενο Set εχει εγγυηση 2 χρονων αρα πας στο καταστημα με το ποντικι και την αποδειξη αγορας που ειναι η εγγυηση και ειτε στο φτιαχνουν(σου δινουν αλλο)ειτε σου κοβεται πιστωτικο του παραπανω Set. ΜΗΝ το ανοιξεις το ποντικι να το φτιαξεις γιατι θα χασεις την εγγυηση που εχεις. δυστυχώς έκανα τη βλακεία και το άνοιξα οπότε χάθηκε η εγγύηση αλλά ευτυχώς κατάφερα και το έφτιαξα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα