KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Katarxin,xerw pws yparxei idi topic,apla min to svisoun oi mods, thelw na kanw kapoies erwtisoules xwris na poume polla gia tin kritiki tis tainias kai meta na xathei stin lithi to topic.Einai diladi kathara diko mou topic Spoiler erxetai... erxetai... erxetai... irthe... To katevasa alla enw apo poiotita eikonas itan mia xaroula(skoteino gar), apo ixo itan asta na pane.Mallon apo sine-klopi itan.An prostheseis tin elleipsi ypotitlwn tote ofeilw na omologisw pws mou emeinan merika senariaka kena. Epeidi den thelw na sas kourasw,tha sas pw ti katalava kai parakalw diorthwste me Loiopon,Vrikolakes kai Lykanthrwpoi einai exthroi 600 xronia Erwtisi 1:Oi anthrwpoi varane kapoio rolo i aplws einai trofi? Arxika oi Lykoi itan fylakes twn Vampir mexri pou egine to skiniko me ton Victor kai ton Lucious Twra oi Lykanthrwpoi kai oi Vrikolakes perimenoun to Awakening swsta? Erwtisi 2:Oi Vrikolakes standar perimenoun to Awakening.To idio kai oi Lykanthrwpoi i oxi?Kai vasika,ti itan ayto to gegonos pou perimenan? Erwtisi 3:Kapou i Kate Beikinsale diavaze ena vivlio pou kati elege gia ton Victor(eixe kai ena kommati tis sarkas tou) kai ton Lucious.Mporei kapoios na exigisei ti elege giati o ixos se ekeino to simeio itan skata? Sunexizw: Oi Lykanthrwpoi psaxnoun ena sygekrimeno anthrwpo,ton Michael. Exw katalavei oti kati theloun na kanoun to aima tou pou itan pure blood kai kati epaize me to geneoloiko tou dentro kai oti itan apogonos kapoiou typou ktl. Erwtisi 4:Mporei kapoios na mou exigisei oso pio akrivws ginetai giati ton psaxnan,ti ithelan to aima tou ktl???Genika ti rolo varage o Michael kai ti akrivws epaixe pou egine yvridio vampir-vrykolaka?? Erwtisi 5: Ti akrivws epexe me ta opla?Katalava oti ta Vampir eixan opla apo asimi gia na skotonoun tous lykous alla kai aytoi eixan kati antistoixo.Ti itan? Erwtisi 6:Ginetai mia sfagi se ena treno kai skaei myti o mauros o terastios Lykanthrwpos.Kai kati ekane me mia enesi,ti akrivws epexe? Erwtisi 7:An to exw piasei swsta ypotithete pws toso oi Lykanthrwpoi oso kai oi Vrikolakes einai stin ousia foreis kapoiwn iwn pou apla otan einai sto idio swma skotwnoun? Erwtisi 8: O Lucious kai o Craven-aytos pou afise o victor sto podi tou-giati symmaxisan?Gia na skotwsoun ton Victor? Erwtisi 9: Kati epaize me 3 vrikolakes pou tous anastenan ena-ena me tin seira kai i Selina anestise ton Victor anti tou Markus pou eixe seiraswsta?Ti akrivws epaize? Erwtisi 10:O Giatros pou ekane tis analyseis ti skata itan,Vampir i Lykos? Erwtisi 11: Sto telos leei oti 2 arxaioi pethanan kai menei enas.Enas o Victor pou mas teleiwse,enas o Markus-pou zei kai ton vlepw na xypnaei sto no2-,o tritos poios itan pou ypotithete oti pethane? Spoiler feygei... feygei... feygei... efuge... Euxaristw gia ton kopo,perimenw apantiseis
epote Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 kaizer, kai ego pou to eida ston kinimatografo meses akres ta idia katalava, to senario htan aploiko sinolika alla disnoito topika, aparadekto en oligis:P of the top of my head sou apantao oti kano lathos as pei kapoios pou na kserei kalitera SPOILERS SPOILERS SPOILERS 1)aplos einai trofh, ektos apo ton michael(nomizo dhladh:P) e kai me dedomeno oti o vampirismos einai yios metalaksh ths panolhs einai kai oi makrinoi progonoi tous 2)oi vrikolakes exoun 3 elders pou kathe aiona alazoun. h tipisa pou skotothike sto traino erxotan na ksipnisei gia ton epomena aiona ton marcus. to skedio tou kraven me ton lucien htan na skotosoun tous elders oste na ginei aytos (o kraven) vasilias kai na yparksei eirinh 3) den thimamai akrivos th skinh pantos o victor eixe mia korh, o lucius kai h korh tou victor eroteytikan, alla o victor pisteve oti ayto einai teratourgima kai skotose th korh tou. etsi ksekinise h exthra likanthropon-vampir argotera ekeinos o vampir to afentiko ths kate ekane simfonia me ton lucius na tou dosei ena komati derma tou oste kai kala na deiksei oti ton skotose. Sunexizw: Oi Lykanthrwpoi psaxnoun ena sygekrimeno anthrwpo,ton Michael. Exw katalavei oti kati theloun na kanoun to aima tou pou itan pure blood kai kati epaize me to geneoloiko tou dentro kai oti itan apogonos kapoiou typou ktl. arxika hpyrxe enas anthropos pou epiviose th panoukla, kati sto aima tou ekane ton yio na metalaxthei opote epiviose. eixe treis apogonous. ton enan ton dagose nixterida, ton allon lykos kai o tritos emeine anthropos. o michael einai apogonos aytou tou tritou kai einai mourhs giati to aima tou exei thn katharh morfh tou metalagmenou yiou. 4)o lucian ithele to aima tou gia na kanei to diko tou aima anthektiko se ayto ton yio oste na ginei vampiranthropos kai na skotosei ton victor pou tou efage th gynaika. to aima tou michael apo oso katalava perihxe thn aythentikh morfh tou yiou prin alaksei logo dagomatos nixterida-lykou 5)ta vampir eixan sfaires me asimoi kai oi likanthropoi eixan sfaires me (kratisou parakalo giati tha peseis piso apo ta gelia) ygrh yperiodh aktinovolia. argotera ta vampir antegrapsan ayth th patenta me ygro asimi 6)pire aima apo thn elder pou to ithele gia na to valei mesa tou o lucien AFOU eixe valei kai to aima apo ton michael 7)enas anthropos koinos paithainei apo dagoma vampir h lykanthropou gia ton aplo logo oti epeidh einai ahtanatoi kai den exoun anosopoihtiko kouvalane ena karo malakies mesa tous opote me to dagoma gemiseis skata. SYN to oti o vampirismos kai o likanthropismos einai tropismoi mias metalakshs ths panouklas 8)o lucius ithele na skotosei to victor pou tou efage to thiliko, kai o kraven na skotosei olous tous elders gia na ginei aytos arxigos 9)oi elder ana 100 xronia alazan sthn eksousia, tora htan seira tou marcus, h selina omos anestise ton victor giati aytos htan o shire ths (dhladh aytos pou thn ekane vampir) kai ton empistevotan 10)poios na kserei? mallon lykos 11)paithane h typisa sto treno pou phgaine na ksipnisei ton marcus kai o victor END SPOILERS END SPOILERS aaayaayyyyyyytaaaaaa:P
KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Epote na sai kala gia ton kopo sou. Mono mia aporia.Afou xypnoun enas enas oi Elders,giati itan kai i typissa kai kapoios allos(eprepe na einai o Markus alla itan o Victor) xypnioi.Akoma eipes oti pigene na xypnisei kai tous allous dyo.Giati eprepe na einai kai oi 3?Tha ginotan kati simantiko? P.S. Apisteyto!!!Ygro UV???
epote Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 oxi den pige na ksipnisei kai tous dio elders, tha ksipnouse mono ton marcus kai ayth tha epefte gia ypno gia ta epomena 200 xronia. oxi tipota simantiko routina vasika:P nai ygro UV go figure:P:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.