evoracing Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα.. Θέλω να περάσω αυτή την rom στο S7562. Προσπάθησα μια από το recovery mode και φορτώνει μέχρι το 60% και μου βγάζει error 7. Το TWRP τι είναι? μήπως πρέπει να το περάσω πρώτα? Γενικά ποια είναι η διαδικασία?
jek20 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Το TWRP είναι ένα recovery όπως είναι το clockworkmod recovery
evoracing Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οπότε από no rooted περνάω το TWRP (σαν το SuperSU?) κάνω wipe και περνάω την rom από εκεί? Τώρα έχω περάσει από το odin την official και έχει μείνει πάνω από 20 λεπτά στο samsung logo
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα.. Θέλω να περάσω αυτή την rom στο S7562. Προσπάθησα μια από το recovery mode και φορτώνει μέχρι το 60% και μου βγάζει error 7. Το TWRP τι είναι? μήπως πρέπει να το περάσω πρώτα? Γενικά ποια είναι η διαδικασία? Σε αυτην που θες να βαλεις λεει επεισης Features that do not work: Bluetooth RIL(No SIM Detected) Wi-Fi AP Διαβασε και αυτο το post http://www.insomnia.gr/topic/530691-costum-rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-samsung-galaxy-s-duos-gt-s7562/
evoracing Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Που το λέει αυτό? έχει fix για wifi.. Ξέρεις κάποια λύση για αυτό με το logo? είχα περάσει μια άλλη πριν της cyanogenmod και ήθελα να ξανά περάσω την official. Την πέρασα με το odin και τώρα κολλάει εκεί..
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οπότε από no rooted περνάω το TWRP (σαν το SuperSU?) κάνω wipe και περνάω την rom από εκεί? Τώρα έχω περάσει από το odin την official και έχει μείνει πάνω από 20 λεπτά στο samsung logo Αν κολλήσουμε σε bootloop Απενεργοποιούμε τη συσκευή βγάζοντας τη μπαταρία, μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη, επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset" επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση. Ο καλητερος οδηγος για root και για rom για το συγκεκριμενο ειναι αυτος εδω μην ψαξεις για αλλον δεν θα κανεις κατι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767 1
evoracing Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Για άλλον οδηγό ή rom? θέλω να βάλω κάτι που να μου αρέσει κιόλας.. αν είναι να βάλω κάτι καγκούρικο όπως το pmp μένω στο official
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Για άλλον οδηγό ή rom? θέλω να βάλω κάτι που να μου αρέσει κιόλας.. αν είναι να βάλω κάτι καγκούρικο όπως το pmp μένω στο official Στο πρωτο link που σου εδωσα διαβασες τι λεει ο euxoulhs?Οποτε καλητερα να μεινεις με την official. Αν θες να την αλλαξεις επειδη εχεις προβλημα με την ram η με την μνημη του μετα παμε αλλου. Υπαρχει τροπος για Lifting Μην φανταστεις ομως κατι τρομερο,απλος για να μην κολαει....
evoracing Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μα για να μην κολλάει το θέλω Απλά βλέπω πως αυτή που έδωσα ενημερώνεται συνέχεια και υπάρχει κίνηση.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μα για να μην κολλάει το θέλω Απλά βλέπω πως αυτή που έδωσα ενημερώνεται συνέχεια και υπάρχει κίνηση. Αν εισαι root κατεβασε την recovery που σου λεει και κανε την διαδικασια που σου λεει για να περασης την rom.Αλλα και παλι να ξερεις οτι θα κολαει το κινητο. Επεισης Greenify,Root Uninstaller pro και Link2sd θα σου κανουν την δουλεια για το κινητο σου που και με την Official μπορεις να τα εχεις αυτα και να τα χρησιμοποίησης για να μην κολαει το κινητο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα