Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου.Ψαχνω πολυ καιρο τωρα να βρω ενα προγραμμα που να μπορω να φτιαχνω κατι σαν αυτη τη φωτο που σας παραθετω ποιο κατω.Δηλαδη να αυτοσχεδιαζω σε φοντο κ γραμματα κτλ.

post-195935-0-99243700-1435831487_thumb.png

Δημοσ.

Αυτό θες να το κάνεις σε βίντεο ή σε εικόνα;

Γιατί είσαι στο Video & Audio Software αλλά δείχνεις εικόνα.

Ωχ εχεις δικαιο φιλε μου.Ο Δαιμων του ποντικιου και η ζαλαδα απο αυτα που περναμε ολοι μας...

Νομίζω ότι σου κάνει το Xara graphics and photo designer

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.Θα το κοιταξω.

Δημοσ.

Σε βόλεψε κάποιο από αυτά που είπαμε δηλαδή;Βλέπεις να σου κάνουν;

Ή ψάχνεις ακόμα;

Καλημερα φιλε μου.Μπα δεν με βολεψε κανενα.Θελω καποιο να εχει και ετοιμα σχεδια εαν ειναι δυνατον οπως ειναι στην φωτο ποιο πανω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να έχει έτοιμη μια φωτογραφία ενός γηπέδου beach volley; :shock:

Τα σχέδια στην εικόνα που δείχνεις δεν είναι κάτι άλλο από γραμματοσειρές και μια φωτογραφία φόντου στην οποία έχει γίνει καθάρισμα. Οι γραμματοσειρές δεν ανήκουνε σε κανένα πρόγραμμα και πρέπει να είναι εγκατεστημένες στο σύστημα. Τα περιγράμματα και οι σκιάσεις έγιναν στο πρόγραμμα όπου έγινε η σύνθεση (μάλλον photoshop, αλλά και το gimp είναι πολύ δυνατό και δωρεάν)

Το δε torn edge εφέ στο περίγραμμα της αφίσας είναι ή κάποιο φίλτρο ή κάποιο frame ή έγινε με κάποιο Link.png Site: tutorial .

Σε έτοιμα σχέδια μόνο ψάχνοντας στο google (στις εικόνες) μπορείς να βρεις ή αν βρεις κάποια online υπηρεσία δημιουργίας poster.

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να έχει έτοιμη μια φωτογραφία ενός γηπέδου beach volley; :shock:

Τα σχέδια στην εικόνα που δείχνεις δεν είναι κάτι άλλο από γραμματοσειρές και μια φωτογραφία φόντου στην οποία έχει γίνει καθάρισμα. Οι γραμματοσειρές δεν ανήκουνε σε κανένα πρόγραμμα και πρέπει να είναι εγκατεστημένες στο σύστημα. Τα περιγράμματα και οι σκιάσεις έγιναν στο πρόγραμμα όπου έγινε η σύνθεση (μάλλον photoshop, αλλά και το gimp είναι πολύ δυνατό και δωρεάν)

Το δε torn edge εφέ στο περίγραμμα της αφίσας είναι ή κάποιο φίλτρο ή κάποιο frame ή έγινε με κάποιο Link.png Site: tutorial .

Σε έτοιμα σχέδια μόνο ψάχνοντας στο google (στις εικόνες) μπορείς να βρεις ή αν βρεις κάποια online υπηρεσία δημιουργίας poster.

Γενικα λεω σε φωτογραφιες τετοιου τυπου.Αλλα ησουνα κατατοπιστικος σε αυτα που που μου ειπες.Ευχαριστω θα δοκιμασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...