Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κανείς καλός με το να αποδομεί δομές μέσω CheatEngine; όχι απλά να βρίσκει μεταβλητές για HP/MP/Speed etc... αλλά να ξέρει να βρίσκει και συναρτήσεις.

Θα ήταν ενδιαφέρον να συνεργαστώ με ένα τέτοιο άτομο να προγραμματίζαμε ένα Bot.

Δημοσ.

Ναι.

Στην αρχή ένα πολύ απλό που απλά διαβάζει τιμές (hp/mana etc) και άντε κάνα Print στο Chat.

Κάτι θα μάθουμε από αυτό...

Αν υπάρξει μετά, γιατί όχι να μην φτιάξουμε το επόμενο botoflegends! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν περιμενα να δω ενα τετοιο post στο Insomnia. Εντελως τυχαια ασχολουμε τις τελευταιες 2 ημερες με το ιδιο ακριβως θεμα. Εχω βρει offsets απο MP,HP AD, AP, Αtk. Speed, Speed αλλα οι συναρτησεις MoveTo() kai AttackTo() ειναι πιο δυσκολες να γινουν reverse. 

Το να φτιαξεις το επομενο BoL ή L# θελει πολυ δουλεια και χρονο!

Θα σε ενημερωσω αν τα καταφερω :)

Επεξ/σία από Shyn
Δημοσ.

Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες στο όλο πράγμα... αλλά με τον καιρό ο άνθρωπος καταφέρνει να βρίσκει λύση.

Αναφέρθηκα για το LOL αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που θα μπορούσαμε να ασοχληθούμε. Κυρίως με αυτά που έχουν κόσμο και είναι στο παρασκήνιο. Εκεί δεν υπάρχει και τόσο πόλεμος "Cheat vs AntiCheat"

Δεν ξέρω... προσωπικά δεν γνωρίζω καλά από Reversing/CheatEngine αλλά με ότι έχω δει, το να βρεις στατιστικά για σενα είναι εύκολο.

Η μεγάλη "επιτυχία" (σαν 2ο βήμα) είναι να βρει κάποιος :

• Players List
  • Minions List (Objects > Minions/Towers/Jungle etc)

Τέσπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...