Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω κάνει ένα απλό πρόγραμμα σε c# και αποθηκεύω τις εισόδους στην βαση μου..

Όταν πλεον θα κανω publish software για να μην χρειάζεται ο άλλος χρήστης να περνάει και αυτός xampp ή ο,τι άλλο για να τρέχει η βάση,Υπάρχει κάποια λύση οπως αντιγράφοντας την βάση μεσα στον φάκελο του προγράμματος μαζί με τον connector να τρέξει σωστα;

Δημοσ.

Αντιγράφοντας μόνο το αρχείο της βάσης σε Mysql δεν γίνεται. Οι Mysql βάσεις θέλουν τον Mysql database server.

Είναι διαφορετικές από Access,SQLite,SQL Server Compact.

Οπότε ή αλλάζεις την Mysql σε κάποια άλλη (SQLite όπως προτάθηκε ήδη) ή στον υπολογιστή που θα εγκατασταθεί η εφαρμογή σου κάνεις install τον Mysql server,τον στήνεις κατάλληλα και μετά στην εφαρμογή σου αλλάζεις το connection string να δείχνει σε αυτό.

Δημοσ.

Αντιγράφοντας μόνο το αρχείο της βάσης σε Mysql δεν γίνεται. Οι Mysql βάσεις θέλουν τον Mysql database server.

Είναι διαφορετικές από Access,SQLite,SQL Server Compact.

Οπότε ή αλλάζεις την Mysql σε κάποια άλλη (SQLite όπως προτάθηκε ήδη) ή στον υπολογιστή που θα εγκατασταθεί η εφαρμογή σου κάνεις install τον Mysql server,τον στήνεις κατάλληλα και μετά στην εφαρμογή σου αλλάζεις το connection string να δείχνει σε αυτό.

Χρειαζεσαι το Ιnstallshield. Ειναι free η limited edition νομιζω.

Ειναι ευκολο να βρεις αναλυτικα τα βηματα σε guide eg 

http://www.c-sharpcorner.com/uploadfile/cb88b2/simple-steps-to-create-setup-file-using-install-shield-le-fr/

Το install shield σου παρεχει την επιλογη να θεσεις την Μysql σαν installation prerequirement και στο msi setup file της εγκαταστασης που σου δημιουργει να συμπεριλαμβανεις το mysql installation file το οποιο και εκτελειται αμα το pc δεν εχει mysql. 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει η Community Edition αλλά δεν νομίζω ότι χρησιμοποιεί καν Ιnstallshield για να φτιάξει installation file για την εφαρμογή του.

Δημοσ.

Υπάρχει η Community Edition αλλά δεν νομίζω ότι χρησιμοποιεί καν Ιnstallshield για να φτιάξει installation file για την εφαρμογή του.

Δεν διαφωνησα σε αυτο. Μεχρι τωρα δεν χρειαζοτανε. Να η ευκαιρια να αρχισει λοιπον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...