DjAkis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλημερα το λαπτοπ μου λειτουργη κανονικα η μπαταρια δειχνη 100%100 φορτισμενη αλλα δεν λειτουργη χωρης τον φορτιστη.........καηκε η μπαταρια?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Απλά δεν μπορεί να πλέον να κρατήσει φορτίο και σβήνει ο φορητός. Χρειάζεται αντικατάσταση. Γράψε και το μοντέλο του λαπτοπ αν θες να βρούμε μπαταρία.
DjAkis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 TOSHIBA NB SATELLITE C855-22M μου κανει εντυπωση ου χαλασε μεσα σε 1,5 μισι χρονο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Site: Συμβατή μπαταρία. Θα σου έλεγα να δεις και απο ebay αλλά με την παρούσα κατάσταση το αφήνουμε. Επιδρούν πολλοί παράγοντες σε μια μπαταρία, θερμοκρασία, κύκλοι φόρτισης-αποφόρτισης, τα υλικά αυτής. Εμένα έκλεισε 3 χρόνια και ακόμα κρατάει αν και πιστεύω ότι θα αρχίσει σιγα σιγά να κρατά όλο και λιγότερο. Τα toshiba έχουν 2 χρόνια εγγύηση, ρώτα στο service αν καλύπτεται η μπαταρία ακόμα.
DjAkis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 για γνησια φανταζομαι αγγιζουμε τα 100 ευρω θα περιμενω λιγες μερες να δω και απο το e bay τη παιζει θα παρω ενα τηλ να ρωτησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα