Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1,5mm είναι ότι πρέπει!Τα 2mm είναι πολλά και θα ασκείτε παραπάνω πίεση από όση πρέπει πάνω στο τσιπάκι.

Κάνε όμως και αυτό που σου έγραψα πιο πάνω με το ati catalyst και πες μου εντυπώσεις.

Ένα ακόμα που μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις τις θερμοκρασίες στα γραφικά σου (το έγραψα σήμερα και σε άλλο θέμα) είναι μέσα από το ati catalyst να πας κάτω αριστερά που γράφει "Ισχύς" να επιλέξεις το powerplay και εκεί να βάλεις και τα δύο "μεγιστοποίηση διάρκειας ζωής μπαταρίας" έτσι θα δεις πως οι θερμοκρασίες στα γραφικά θα πέσουν κατα πολύ και ως εκ τούτου και στον επεξεργαστή και μάλιστα χωρίς να επηρεαστούν οι επιδόσεις σου.  http://prntscr.com/7nx6xj

Πολύ καλή πάστα είναι επίσης και η COOLERMASTER RG-ICE2-TA15-R1 IC ESSENTIAL E2 οικονομική και εξαιρετική...Δεν χρειάζεται να δώσεις λεφτά για arctic silver 5 δεν θα δεις καμιά απολύτως διαφορά από τις άλλες που σου πρότεινα.

• Like 1
Δημοσ.

1,5mm είναι ότι πρέπει!Τα 2mm είναι πολλά και θα ασκείτε παραπάνω πίεση από όση πρέπει πάνω στο τσιπάκι.

Κάνε όμως και αυτό που σου έγραψα πιο πάνω με το ati catalyst και πες μου εντυπώσεις.

Πολύ καλή πάστα είναι επίσης και η COOLERMASTER RG-ICE2-TA15-R1 IC ESSENTIAL E2 οικονομική και εξαιρετική...Δεν χρειάζεται να δώσεις λεφτά για arctic silver 5 δεν θα δεις καμιά απολύτως διαφορά από τις άλλες που σου πρότεινα.

Χιλια ευχαριστώ  για  την βοήθεια  σου.Απο  βδομάδα πλέον και  θα  σου  πώ  τα αποτελέσματα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, έκανα  τα πάντα έβαλα  πάστες ξανακοίταξα  τις  ψύκτρες  καθαρισα,ξανακαθάρισα, το  μονταρα ,το  ξεμονταρα,και  το  ξαναμόνταρα, αλλα, δεν  ξέρω τι  παιζει,έχω πάλι  θερμοκρασιες,με το που  πατάς την  έναρξη  το  μηχανάκι  ξεκινάει  τρέχει  για  3-4 δεύτερα,και  πάλι  εμφανίζει  εκείνο  το   ηλήθιο  μύνημα  για  την  θερμοκρασία  κ  κλείνει  μόνο  του.

Δέν ξέρω τι  άλλο  μπορει  να  φταίει.

Δημοσ.

Το ανεμιστηρακι το έχεις συνδέσει σε τροφοδοσία; Έκανες καθαρισμό εσωτερικά του ανεμιστήρα;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.Το  ανεμηστηράκι  δειχνει  να  δουλεύει  κανονικά.Δέν ξέρω  εάν κάτι  εσωτερικά  παίζει  να  δημιουρφει πρόβλημα.Πάντως το πλαστικο  που  καλύπτει  τον  ανεμηστήρα  το  έχψ ξεβιδώσει  κ  εχω καθαρισει το  εσωτερικό του.Οταν λές εσωτερικό του  ανεμηστήρα τι εννοεις;

Το ανεμηστηράκι ειναι  συνδεδεμενο  στην  παροχη  του.Γενικοτερα συνδεσα τα πάντα οπως τα ξεσύνδεσα για  να  αποφύγω τυχων  θεματα στο μονταρισμα

Πώς μπορώ  να  δώ οτι  το  ανεμηστηράκι  δουλευει  επαρκώς κ  στις  σωστες στροφές;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια  μάλλον  το  λάπτοπ δεν  διορθώνεται  και  και  το  θέμα  ειναι  οτι  μάλλον  φταιει  το  γεγονος  ότι  ο επεξεργαστής και  η  κάρτα οθόνης  είναι κολλημένα  πάνω  στην  μητρική.

Δημοσ.

Ολα τα mac έτσι είναι

Ναι  φιλε  μου  αλλα  εδώ  εχουμε  ΗΡ και  οχι  Apple.

Δημοσ.

Για τις θερμοκρασιες σου ΔΕΝ φταιει οτι ο επεξεργαστης ειναι κολλημενος στην μητρικη. Πηγαινε το σε ενα μαστορα να το δει.

Δημοσ.

Για τις θερμοκρασιες σου ΔΕΝ φταιει οτι ο επεξεργαστης ειναι κολλημενος στην μητρικη. Πηγαινε το σε ενα μαστορα να το δει.

To πήγα  και μου  ειπε  οτι  δεν  φτιάχνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...