MFDOOM Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Γεια σας φιλοι του insomnia. Εχω μαζεψει ενα αξιολογο ποσο για ακουστικα και θελω να αγορασω ενα ζευγαρι που θα επικεντρωνετε στο μπασο καθως εχω τα Akg Q350 και στον τομεα του μπασου δεν με ικανοποιησαν ιδιαιτερα. Μετα απο πολυ αναζητηση εχω καταληξει σε 2 ζευγαρια Razer Hammerhead και urBeats του dr. Dre . Μπορει καποιος αν γινετε να μου πει ποιο απ τα δυο προτινει γιατι δεν μπορω να αποφασισω μονος μου? :/ Αν εχετε κατι αλλο να προτινετε παρολα αυτα πειτε μου ποιο απ τα 2 θα προτεινετε καθως και την επιπλεον επιλογη . Ευχαριστω εκ των προτερων.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Κανένα από τα δυο. Και τα δυο έχουν "λάσπη" ήχο και ειδικά τα Razer χάνουν σε λεπτομέρεια. Για εμένα, ανέβα λίγο ακόμα και πήγαινε εδώ. http://www.skroutz.gr/s/4591706/Beyerdynamic-DX-160-iE.html?from=drop 1
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Προσωπικα ειμαι κατοχος των Razer Hammerhead και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τον ηχο. Αν δε δεν χρειαζεσαι και το μικροφωνο για 50ευρω,τις επιλογες στις κεφαλες,καλη κατασκευη απο αλουμινιο και ελαφρυα δεν τα λες και ασχημα,ειδικα οταν τα βαζουμε διπλα με ακουστικα διπλασιας αξιας οπως τα παραπανω του Ikaruga τα οποια ειναι οντως αξιολογα αλλα αρκετα τσιμπημενα. Γεια σας φιλοι του insomnia. Εχω μαζεψει ενα αξιολογο ποσο για ακουστικα και θελω να αγορασω ενα ζευγαρι που θα επικεντρωνετε στο μπασο καθως εχω τα Akg Q350 και στον τομεα του μπασου δεν με ικανοποιησαν ιδιαιτερα. Μετα απο πολυ αναζητηση εχω καταληξει σε 2 ζευγαρια Razer Hammerhead και urBeats του dr. Dre . Μπορει καποιος αν γινετε να μου πει ποιο απ τα δυο προτινει γιατι δεν μπορω να αποφασισω μονος μου? :/ Αν εχετε κατι αλλο να προτινετε παρολα αυτα πειτε μου ποιο απ τα 2 θα προτεινετε καθως και την επιπλεον επιλογη . Ευχαριστω εκ των προτερων. Δεν σε ικανοποιησαν τα AKG(αρκετα γνωστη εταιρια στον τομεα του ηχου) δες πχ αξιολογηση στο Skroutz απο ατομο που λεει οτι εχουν πλουσιο μπασο http://www.skroutz.gr/s/423124/AKG-Q-350.html?keyphrase=Akg+q350
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ο μόνος λόγος που του πρότεινα αυτά που πρότεινα είναι επειδή τα beats που έχει στη λίστα του είναι σχεδόν στα ίδια λεφτά με αυτά που έχω βάλει εγώ οπότε αν το φτάνει αυτό το ποσό καλύτερα να κάνει το βήμα και ανέβει κατηγορία. Τα Razer σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι αξίζουν τα λεφτά τους σε ότι αφορά τον ήχο.
SpirosKerkyra Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Φίλε μου δε θα πήγαινα σε τέτοιες "λύσεις". Ούτε τα razer ούτε τα dr dre αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε. Υπάρχουν άλλες εταιρείες στο χώρο των μουσικών ας το πούμε έτσι προιόντων ( audio technika - sennheizer ) κλπ που πρέπει να τα σκάσεις . Δεν αντιλέγω ότι είναι καλά αλλά δεν αξίζουν τόοοοοσα πολλά χρήματα. Προσωπικά έχω στη κατοχή μου τα εξής xiaomi pistons και για 15 δολλάρια που τα αγόρασα πίστεψε με τα αντίστοιχα "razer" ή "beats" audio θα κόστιζαν τα 5πλασια μόνο και μόνο για το logo. http://merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones-3rd-generation-edition-p-meri10864.htmειναι η V3 γι αυτό και στα 19 δολλάρια ( εγω εχω την 2.1 εκδοση )
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Φίλε μου δε θα πήγαινα σε τέτοιες "λύσεις". Ούτε τα razer ούτε τα dr dre αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε. Υπάρχουν άλλες εταιρείες στο χώρο των μουσικών ας το πούμε έτσι προιόντων ( audio technika - sennheizer ) κλπ που πρέπει να τα σκάσεις . Δεν αντιλέγω ότι είναι καλά αλλά δεν αξίζουν τόοοοοσα πολλά χρήματα. Προσωπικά έχω στη κατοχή μου τα εξής xiaomi pistons και για 15 δολλάρια που τα αγόρασα πίστεψε με τα αντίστοιχα "razer" ή "beats" audio θα κόστιζαν τα 5πλασια μόνο και μόνο για το logo. http://merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones-3rd-generation-edition-p-meri10864.htmειναι η V3 γι αυτό και στα 19 δολλάρια ( εγω εχω την 2.1 εκδοση ) Πως ομως θα κανει αγορα απο εξωτερικο οταν δεν μπορει λογω capital control οεο?
SpirosKerkyra Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ναι ειναι και αυτο. Παντως αποψη μου μη δωσεις τοοοοοσα χρηματα για ακουστικα ψείρες ( τα 50αρια 100αρια που είδαμε παραπανω ).
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ναι ειναι και αυτο. Παντως αποψη μου μη δωσεις τοοοοοσα χρηματα για ακουστικα ψείρες ( τα 50αρια 100αρια που είδαμε παραπανω ). Γιατι απο ποτε θεωρουνται 50ευρω πολλα για ακουστικα??? Και τα γραφω σαν ακουστικα γιατι τα ακουστικα ψειρες πλεον χρησιμοποιουνται απο αρκετους ακομα και στον υπολογιστη.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ναι ειναι και αυτο. Παντως αποψη μου μη δωσεις τοοοοοσα χρηματα για ακουστικα ψείρες ( τα 50αρια 100αρια που είδαμε παραπανω ). Μην λέμε ότι θέλουμε, τα pistons τα έχω και εγώ (τα πρώτα) και παρά το γεγονός ότι είναι κάτι παραπάνω τίμια για λεφτά τους δεν φτάνουν σε ποιότητα μεγαλύτερης αξίας ακουστικά. Πάντως μέχρι και τα 20 ευρώ τα pistons είναι εξαιρετικά, από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές καλύτερες λύσεις και δεν το συζητάμε ότι "ψείρες" πάνω-κάτω 100 ευρώ είναι πολύ αξιόλογες λύσεις αν πάρεις κάτι από επώνυμη εταιρία που ειδικεύεται στο χώρο και ΔΕΝ είναι το προϊόν κάποιο μοδάτο εργαλείο για να πουλάς μούρη. Το ζευγάρι που πρότεινα ας πούμε είναι απλά από τα καλύτερα στην κατηγορία και είναι "διασκεδαστικό" ακουστικό. Υπάρχουν και άλλα φυσικά άλλα όμως δεν θεωρώ ότι αξίζει να δώσει κάτι παραπάνω όταν αυτά είναι τόσο φοβερά σε αυτό το κοστολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα