Monsterchief13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σε ολους κ καλο μηνα.. Σημερα το βραδυ οταν γυρισα σπιτι κ ενω το pc ηταν ανοιχτο απο εχθες βλεπω ξαφνικα μνμ απο τα windows οτι ενας σκληρος εχει προβλημα κ πρεπει να κανω backup. Κατεβασα το hard disk sentinel κ αφου ετρεξα το προγραμμα ειδα οτι στον c: μου δινει 0 μερες ζωης.. Ο σκληρος ειναι τις kingston αγορασμενος πριν 2 μηνες απο το eshop. Εννοειτε οτι εκανα backup αμεσως.. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.. Sent from my iPhone using Insomnia
balourdiskakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπερα φιλε, αφου εκανες backup δεν εχεις τπτ να φοβασαι.. λιγο περιεργο για ssd, ωστοσο δεν τον καλυπτει η εγγυηση ?
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και με το επίσημο εργαλείο της εταιρίας τι σου βγάζει , ο δίσκος γενικά έχει καποιο λειτουργικό πρόβλημα ?
Monsterchief13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπερα φιλε, αφου εκανες backup δεν εχεις τπτ να φοβασαι.. λιγο περιεργο για ssd, ωστοσο δεν τον καλυπτει η εγγυηση ? Η εγγυηση τον καλυπτη αλλα ειναι αγορασμενος απο τους τρισκαταρρατους του eshop.. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και με το επίσημο εργαλείο της εταιρίας τι σου βγάζει , ο δίσκος γενικά έχει καποιο λειτουργικό πρόβλημα ? Ο δισκος γενικα δεν εχει καποιο θεμα. Δεν κολλαει καπου δλδ ουτε με τα windows εχω θεμα.. Απλα μου πεταει συνεχεια το παραθυρο οτι ενας σκληρος μ εχει προβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia
voldemort Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπερα φιλε, αφου εκανες backup δεν εχεις τπτ να φοβασαι.. λιγο περιεργο για ssd, ωστοσο δεν τον καλυπτει η εγγυηση ? Η εγγυηση τον καλυπτη αλλα ειναι αγορασμενος απο τους τρισκαταρρατους του eshop.. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και με το επίσημο εργαλείο της εταιρίας τι σου βγάζει , ο δίσκος γενικά έχει καποιο λειτουργικό πρόβλημα ? Ο δισκος γενικα δεν εχει καποιο θεμα. Δεν κολλαει καπου δλδ ουτε με τα windows εχω θεμα.. Απλα μου πεταει συνεχεια το παραθυρο οτι ενας σκληρος μ εχει προβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia http://www.kingston.com/us/support/technical/sandforce_ssd_toolbox Eλεγξε τι σου βγαζει με το εργαλειο της Kingston. Εχει και pdf οδηγιων.
Monsterchief13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 http://www.kingston.com/us/support/technical/sandforce_ssd_toolbox Eλεγξε τι σου βγαζει με το εργαλειο της Kingston. Εχει και pdf οδηγιων. lifetime 1% αυτα ειναι τα μαντατα απο το επισημο προγραμμα τισ kingston.
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Αφου και της kingston σου βγάζει τα ίδια και υπάρχει εγγύηση πίσω στο ehsop για αντικατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα