Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους κ καλο μηνα.. Σημερα το βραδυ οταν γυρισα σπιτι κ ενω το pc ηταν ανοιχτο απο εχθες βλεπω ξαφνικα μνμ απο τα windows οτι ενας σκληρος εχει προβλημα κ πρεπει να κανω backup. Κατεβασα το hard disk sentinel κ αφου ετρεξα το προγραμμα ειδα οτι στον c: μου δινει 0 μερες ζωης.. Ο σκληρος ειναι τις kingston αγορασμενος πριν 2 μηνες απο το eshop. Εννοειτε οτι εκανα backup αμεσως.. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και με το επίσημο εργαλείο της εταιρίας τι σου βγάζει , ο δίσκος γενικά έχει καποιο λειτουργικό πρόβλημα ?

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε, αφου εκανες backup δεν εχεις τπτ να φοβασαι.. λιγο περιεργο για ssd, ωστοσο δεν τον καλυπτει η εγγυηση ?

Η εγγυηση τον καλυπτη αλλα ειναι αγορασμενος απο τους τρισκαταρρατους του eshop..

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και με το επίσημο εργαλείο της εταιρίας τι σου βγάζει , ο δίσκος γενικά έχει καποιο λειτουργικό πρόβλημα ?

Ο δισκος γενικα δεν εχει καποιο θεμα. Δεν κολλαει καπου δλδ ουτε με τα windows εχω θεμα.. Απλα μου πεταει συνεχεια το παραθυρο οτι ενας σκληρος μ εχει προβλημα.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε, αφου εκανες backup δεν εχεις τπτ να φοβασαι.. λιγο περιεργο για ssd, ωστοσο δεν τον καλυπτει η εγγυηση ?

Η εγγυηση τον καλυπτη αλλα ειναι αγορασμενος απο τους τρισκαταρρατους του eshop..

Ο δισκος γενικα δεν εχει καποιο θεμα. Δεν κολλαει καπου δλδ ουτε με τα windows εχω θεμα.. Απλα μου πεταει συνεχεια το παραθυρο οτι ενας σκληρος μ εχει προβλημα.

http://www.kingston.com/us/support/technical/sandforce_ssd_toolbox

Eλεγξε τι σου βγαζει με το εργαλειο της Kingston.

Εχει και pdf οδηγιων.

Δημοσ.

Αφου και της kingston σου βγάζει τα ίδια και υπάρχει εγγύηση πίσω στο ehsop για αντικατάσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...