Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα 8370 μια Μια asrock και 8gb ram

αν ειναι να παει σε FX, δεν υπαρχει λογος να πληρωσει +60€,  για 2 κλικ στο multi...!!!!  

8320 με 155€ + ψυκτρα και ειναι μια χαρα..!! 

• Like 2
Δημοσ.

αν ειναι να παει σε FX, δεν υπαρχει λογος να πληρωσει +60€,  για 2 κλικ στο multi...!!!!  

8320 με 155€ + ψυκτρα και ειναι μια χαρα..!! 

Σωστό κι αυτό

• Like 1
Δημοσ.

ακριβος ειναι ο 8320 αλλα τεσπα,ας τον παρει καλος ειναι

αν και θα μπορουσε να ειναι φθηνοτερος, παρ' ολα αυτα, ειναι ο φθηνοτερος επεξεργαστης για την συγκεκριμενη χρηση...!!! 

καλυτερα θα ηταν να παει σε πολυπηρυνους INTEL, αλλα το μπατζετ ανεβαινει κατακορυφα...!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πάμφθηνος είναι ο 8320 για αυτή τη δουλειά.Αν βρίσκει τον 8320Ε σε καλύτερη τιμή ας τον προτιμήσει εφόσον θα κάνει και κάποιο oc.

• Like 1
Δημοσ.

Η μονη διαφορα στον Ε ειναι τα λιγοτερα hz??

Έχει χαμηλότερη βασική συχνότητα αλλά ίδιο max boost/turbo,χαμηλότερο stock vcore για αυτά όπως και για τα p-states του.Είναι 95w TDP σε πιο ώριμα nm.Είναι καλύτερος ενεργειακά δηλαδή με καλό potential για oc αν και πάντα παίζει ρόλο το κομμάτι κτλπ.

Από anandtech:

95W rather than 125W. This was achieved by a combination of a mature 32nm process, adjusting clock speeds and (potentially) some specifically binned voltage characteristics.

Στα ίδια χρήματα με 8320 εγώ θα διάλεγα τον 8320Ε.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι και στον 8320 μπορεί να κάνει undervolt και να γλυτώσει την διαφορά του Ε.

Εγώ στον δικό μου 8350 τον έχω 1.21ν στα 4ghz (ζωάρα)

Δημοσ.

θα μπορουσες να περιμενεις βεβαια μπας και βγει κατι καινουργιο μεσα στο καλοκαιρι (αν) γιατι και ο 8320 σχεδον 3 χρονια cpu ειναι..

Δημοσ.

Νομίζω ότι και στον 8320 μπορεί να κάνει undervolt και να γλυτώσει την διαφορά του Ε.

Εγώ στον δικό μου 8350 τον έχω 1.21ν στα 4ghz (ζωάρα)

Και αυτό γίνεται αλλά δεν είναι βέβαιο.Με τον 8320Ε έχει περισσότερες πιθανότητες για λιγότερη τάση στην εκάστοτε συχνότητα (τουλάχιστον στα συγκεκριμένα ghz ή εκεί γύρω αν λάβει κανείς υπόψη του τι πετυχαίνουν χρήστες με τον Ε) έρχεται και πιο δροσερός out of the box . + Οτι όπως είπε και ο multicorecpu τον 8320Ε τον βρίσκει και φθηνότερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...