Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

cabal!!

τί λες τώρα!!!μωρό ήμουν!

ο downloader είναι για κλάματα πάντως......δεν συμβαδίζει dl speed με ωρα

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

cabal!!

τί λες τώρα!!!μωρό ήμουν!

ο downloader είναι για κλάματα πάντως......δεν συμβαδίζει dl speed με ωρα

KAMIA σχεση

Ηταν παιχνιδαρα ομως εκεινο B)

Δημοσ.

KAMIA σχεση

Ηταν παιχνιδαρα ομως εκεινο B)

γιαυτό το cabal είπα,όχι το mmo..γιαυτό και είπα μωρό ήμουν

Δημοσ.

παιδια μαλλον το open beta period δεν εχει ξεκινησει γιατι μολις πηγα να κανω login και δεν με αφηνει λογω του οτι δεν εχω αγορασει το founders pack και δεν εχει ξεκινησει η open beta. αναμενουμε,για οτι νεοτερο οποιος ξερει ποτε ας πει.

Δημοσ.

Μπορείτε να μπείτε κανονικά; Εμένα δεν μου επιτρέπει ακόμα την είσοδο..

Δημοσ.

Μπορείτε να μπείτε κανονικά; Εμένα δεν μου επιτρέπει ακόμα την είσοδο..

Ξημερώματα θα ανοίξει ο server ...απο αύριο το πρωί θα μπορείς να μπεις κανονικά

Δημοσ.

Πρωτες εντυπωσεις παιδια.

Εχω παιξει κανα μισαωρο,το παιχνιδι αυτη τη στιγμη ειναι αρκετα unoptimized,με την καρτα δηλαδη της υπογραφης στις μαξιμουμ ρυθμισεις ειμαι συνεχως με 35-50 fps.

Επισης ειναι directx9 και δεν υπαρχει επιλογη για 11,οποτε τα γραφικα ειναι σχετικα σαπια για την ωρα. (Δεν ξερω αν θα βαλουνε update που να υποστηριζει dx11 στο μελλον)

Το combat καλο,η μονη βλακεια ειναι οτι στα σκιλλς που χρειαζονται casting time,αμα κουνηθεις ακυρωνεται,δεν ξερω αν το φτιαξουν αυτο το μελλον.

Τελος τα σκιλλς οπως και του cabal 1 ειναι αρκετα θεαματικα ωραιο μεν αλλα οπως ειπα παραπανω dx9 και 40 fps για την ωρα ειναι αρκετα σαπια η κατασταση. Η μουσικη ωραια,αλλα για την ωρα δεν υπαρχουνε φωνες,υπαρχουνες σκορπιες προτασεις στα cinematic οι npc δεν μιλανε καθολου.

Πιστευω θα γινει ενα αρκετα καλο mmo,κοσμος υπαρχει αυτη τη στιγμη αρκετος,εχουνε ανοιξει γυρω στα 30 channels τα οποια ολα ειναι σχεδον γεματα.

Αυτα για την ωρα. Οποιος θελει μου στελνει p.m να κανονισουμε να παιξουμε παρεα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...