Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, κατα 99% περνάω ΕΚΠΑ Πληροφορική(Χρειάζομαι να πέσει 100 μόρια :ph34r: )

Οπότε τι έχετε να προτείνετε για να ασχοληθώ μέσα στο καλοκαίρι??

Υ.Γ. Έχω ασχοληθεί με VB αρκετά και δεν έχω πρόβλημα με το λιώσιμο :-D  :-D

• Moderators
Δημοσ.

Χρειάζεσαι να πέσει 100 μόρια και περνάς κατά 99%; Πολύ αισιοόδοξο σε βρίσκω (εγώ ήμουν 100 πάνω και βρέθηκα 100 κάτω απ' τη σχολή που είχα στο μυαλό μου). Τέλος πάντων, εγώ θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με καμία γλώσσα. Θα έχεις χρόνο να λιώσεις σε λίγους μήνες, προς το παρόν θα σου έλεγα να ξεκουραστείς. Γιατί μετά δε θα ξεκουράζεσαι :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θυμάμαι ότι ένας καθηγητής μου έλεγε ότι μέχρι να βγουν οι βάσεις κανείς δεν ξέρει τίποτα. Δεν πα να λένε όλοι το μακρύ τους και το κοντό τους, μέχρι να βγουν οι βάσεις δεν έχεις περάσει πουθενά.

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι ένας καθηγητής μου έλεγε ότι μέχρι να βγουν οι βάσεις κανείς δεν ξέρει τίποτα. Δεν πα να λένε όλοι το μακρύ τους και το κοντό τους, μέχρι να βγουν οι βάσεις δεν έχεις περάσει πουθενά.

Ωραία όμως μέχρι τις ~20 αυγούστου δεν βγαίνουν οπότε τζάμπα θα αγχώνομαι.. Αν γίνεται όμως βοήθησε με λίγο on topic αν και είπες την γνώμη σου... :-)

Υ.Γ Σόρρυ αν ακούγεται κάπως επιθετικό απλά είμαι με 3 ώρες ύπνο εδώ και 18 ώρες οπότε καταλαβαίνεις...

• Moderators
Δημοσ.

Μα σου είπα στο πρώτο post. Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ασχοληθείς με καμία γλώσσα. Οι σχολές αρχίζουν σε ~3 μήνες. Αν διάβαζες ΑΕΠΠ τότε δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε 3 μήνες. Βλέπω στη σχολή αυτή ξεκινάνε με C, κάτι που σίγουρα δε θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις μόνος σου. Αν θες σώνει και καλά να πάρεις μια γλώσσα, πάρε Python. Είναι αρκετά απλή και θεωρείται από τις πιο beginner friendly γλώσσες.

Δημοσ.

Αν σκεφτείς ότι έχω λύσει σχεδόν ότι άσκηση κυκλοφορεί στα φροντιστήρια της περιοχής μου τότε ναι κάτι έκανα όλη την χρονιά B)

Δημοσ.

Καλή επιτυχία μακάρι να μπεις εκεί που θέλεις.

Μιας και έχεις λύσει τόσες ασκήσεις πάρε την python που πρότεινε ο Kercyn και προσπάθησε να γράψεις τις ασκήσεις σε αυτή.Ξεκίνα από τις απλές και προχώρα σε πιο σύνθετες αργότερα.

Μην ξεχάσεις να έχεις και το αντίστοιχο documentation της python ανοιχτό https://docs.python.org/3/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...