Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

Ήθελα να ρωτήσω,το εξής.Έχω την οθόνη του τίτλου η οποία έχει μόνο VGA.Επειδή δε θέλω να μπω στη διαδικασία να την πουλήσω,για να βρω άλλη με HDMI,σκέφτηκα να πάρω αυτόν τον αντάπτορα:http://www.ebay.com/itm/HDMI-Male-to-VGA-Female-w-3-5mm-Audio-HD-Video-Cable-Converter-Adapter-1080P-PC-/261827393397?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cf620f775για να μπορώ να συνδέσω στην οθόνη που έχω,ένα PS3 και ενδεχομένως και έναν αποκωδικοποιητή MPEG4.

Η οθόνη υποστηρίζει HDCP οπότε ελπίζω να μην έχω θέμα συμβατότητας.

H ερώτηση μου είναι η εξής,η ποιότητα εικόνας θα είναι όπως είναι σε μία οθόνη με native HDMI;;Ή έστω κοντά;;Ή θα φαίνεται χάλια;;Επίσης ο αντάπτορας μήπως (λέω μήπως) γνωρίζετε αν σηκώνει κανονικά 1080p;;

Ευχαριστώ και συγγνώμη που σας κούρασα.

Δημοσ.

Το καλυτερο θα ηταν να πηγαινες ειτε σε κανονικη οθονη ειτε σε Tv monitor 24ρι. Δεν ειναι μονο το παλιο panel της παραπανω LG που ειναι το προβλημα αλλα και η συνδεση και οι μικρες ιντσες και παει λεγοντας.

Αργοτερα πχ μπορει να παρεις Ps4 ή XboxOne ή και gaming PC παλι θα πρεπει να κοιταξεις για τηλεοραση.

Δημοσ.

Το καλυτερο θα ηταν να πηγαινες ειτε σε κανονικη οθονη ειτε σε Tv monitor 24ρι. Δεν ειναι μονο το παλιο panel της παραπανω LG που ειναι το προβλημα αλλα και η συνδεση και οι μικρες ιντσες και παει λεγοντας.

Αργοτερα πχ μπορει να παρεις Ps4 ή XboxOne ή και gaming PC παλι θα πρεπει να κοιταξεις για τηλεοραση.

Καταρχάς σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.Όσο αναφορά τις ίντσες,δεν έχω θέμα,μιας και με βολεύουν.Το panel είναι παλιό,ναι αλλά από εικόνα είναι καλή (δε χρειάζομαι κάτι φοβερό,μιας και δεν χρησιμοποιείται πολύ).

Τώρα,μελλοντικά,όντως μπορεί να πάω σε PS4/Xbox One ή κάτι πιο καινούργιο τέλος πάντων,αλλά θα αργήσει να έρθει αυτή η στιγμή μιας και είμαι καλυμμένος με ένα PS3 για τώρα.

Για αυτό άλλωστε σκέφτομαι να μην αλλάξω τώρα οθόνη,και να εκμεταλλευτώ αυτή που έχω τώρα,στο έπακρο.Αλλά αν τελικά,η ποιότητα από την "μετατροπή" που σκέφτομαι να κάνω,είναι κακή (που δεν το πολυπιστεύω) και δεν αξίζει,τότε θα κινηθώ για TV monitor.

Δημοσ.

Αρα για το ποτε θα αγορασεις tv monitor ή νεα τηλεοραση θα το κρινεις εσυ.

Αυτό ναι,το βασικό ερώτημα είναι όμως,αν θα παίξει ο αντάπτορας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...