Προς το περιεχόμενο

Λαδια...

dimitrisOP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνο.Αλλα μεχρι και το min ειναι ασφαλες το μοτερ.Εχει βαλει δικλειδα ασφαλειας ο κατασκευαστης, οτι ακομα και στο min  η τρομπα θα τραβαει λαδι.Εγω φροντιζω το λαδι να ειναι αναμεσα στην μεση του δεικτη και λιγο κατω απο το max.

Αν δεν επαιρνε συγκεκριμένη ποσότητα λαδιού το αμαξι δε θα την πρότεινε ο κατασκευαστης. Ουτε ειναι δουλεια να κοιτας καθε 3 κ λιγο τα λαδια πόσο μάλλον να περιμένεις λαμπακι πιεσης λαδιού...

Παίρνεις άλλο ενα μπουκάλι λάδι και προσθέτεις όσο χρειάζεται και εχεις σωστό μοτερ με όσο λάδι πρεπει...

Προφανως το μαξ δε το περνάς ποτε αλλα δε βρίσκω λόγο να κινδυνευεις να πεσεις κάτω απο το μιν ακομα και αν δε δημιουργείται θεωρητικά πρόβλημα... (εχω δει φριτέζα VW να ερχεται στο συνεργείο φιλου για αλλαγη λαδιών και να εχει μέσα μετα βίας 1.5 λιτρο λάδι και δούλευε... σωστά; ε οχι...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα καλό ή κακό εγώ στα τελευταία 100.000 χιλιόμετρα του αυτοκινήτου μου χρησιμοποιώ λάδι 10-40 απλό 

ημισυνθετικό του lidl που αλλάζω μόνος στα 6-7 χιλιάδες χιλιόμτερα ή ένα παρόμοιο με 17 ευρώ μαζί με τα

έξοδα αλλαγής.

Το αυτοκίνητό μου έχει 236.000 χιλιόμετρα και συμπτωματικά χτες που κοίταξα τα λάδια μετά από 6.000 

χιλιόμετρα από την τελευταία αλλαγή ήταν όπως τα έβαλα.Ούτε χιλιοστό κάτω.

Μετά από αυτό ότι και αν μου πείτε δεν τα αλλάζω με τίποτε. :lol:

• Like 1

Τώρα καλό ή κακό εγώ στα τελευταία 100.000 χιλιόμετρα του αυτοκινήτου μου χρησιμοποιώ λάδι 10-40 απλό 

ημισυνθετικό του lidl που αλλάζω μόνος στα 6-7 χιλιάδες χιλιόμτερα ή ένα παρόμοιο με 17 ευρώ μαζί με τα

έξοδα αλλαγής.

Το αυτοκίνητό μου έχει 236.000 χιλιόμετρα και συμπτωματικά χτες που κοίταξα τα λάδια μετά από 6.000 

χιλιόμετρα από την τελευταία αλλαγή ήταν όπως τα έβαλα.Ούτε χιλιοστό κάτω.

Μετά από αυτό ότι και αν μου πείτε δεν τα αλλάζω με τίποτε. :lol:

χρονικό διάστημα πού αλλάζεις τά λάδια στίς 6 -7.000 χλμ στό περίπου ειναι 6 - 8 - 10 -12 μήνες ? 

καί οταν γράφεις μαζί μέ τά εξοδα αλλαγής τί ακριβώς εννοείς ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρίστο τα αλλάζω κάθε 3-4 μήνες περίπου γιατί κάνω 2.000 - 2.500 χιλιόμετρα το μήνα.

Εδώ

http://www.smart-battery.com/el/lipantika

καμιά φορά τα αλλάζω  με 17 ευρώ το 4κιλο  10  - 40.Μέσα στο ποσό και η

αλλαγή συν φίλτρο λαδιού αν βάλω.Σπάνια βέβαια γιατί είναι μακριά.Αν τύχει και έχω κάποια δουλειά Κορωπί

και είμαι κοντά στην αλλαγή κανονίζω και τις δύο δουλειές.

Έχει ένα πρατήριο κοντά στο Μαρκόπουλο στο δρόμο Κορωπί - Μαρκόπουλο και ένα στην Κορωπίου - Βάρης

κοντά στη Βάρη.

Όποιος βολεύεται  δεν φοβάται    και είναι κοντά μπορεί να πάει να βάλει.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...